Η Όλγα Πηλιάκη ποζάρει με τη Μαλένα αλλά όλοι βλέπουν έναν junior Χανταμπάκη

Η Όλγα Πηλιάκη ποζάρει με τη Μαλένα αλλά όλοι βλέπουν έναν junior Χανταμπάκη

Η Όλγα Πηλιάκη φωτογραφήθηκε με την κόρη της και όλοι εστίασαν στην ομοιότητα της μικρής με τον μπαμπά της.

O Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας (εκ των οποίων τα 10 ως παντρεμένοι) και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Το ερωτευμένο ζευγάρι μετακόμισε πριν λίγο καιρό με τα παιδιά του σε νέο σπίτι και δείχνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή την αλλαγή.

Από τα πρώτα πράγματα που έκαναν μόλις τακτοποιήθηκαν στην μοντέρνα μονοκατοικία τους ήταν να εκμεταλλευτούν την αυλή του σπιτιού διαμορφώνοντάς την σε ένα χώρο ιδανικό για να παίζει ο 9χρονος Μανώλης και η 6χρονη Μαλένα Χανταμπάκη.

O Χανταμπάκης φεύγει από το Survivor- Πλάνα από το σπίτι όπου μένει με τη γυναίκα & τα παιδιά του

H νέα φωτογραφία μαμάς-κόρης και η ομοιότητα με τον Στέλιο Χανταμπάκη

Πριν λίγα 24ωρα η Όλγα Πηλιάκη και η κόρη της πόζαραν με τα μαγιό τους και άκρως καλοκαιρινή διάθεση στον φακό, με την αθλήτρια να μοιράζεται αργότερα τη φωτογραφία στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CtlX84csSi-/

«Μαμά και κόρη μία αγάπη για τα φρούτα την έχουμε.❤️ Ειδικά στα φρούτα που “μυρίζουν” φρεσκάδα», έγραψε η Όλγα Πηλιάκη στην ανάρτησή της.

1687356126755-459346508-sxolia1.png

Οι fans τους χάρισαν περισσότερα από 4 χιλιάδες likes και αρκετά κολακευτικά σχόλια, τονίζοντας ωστόσο πόσο πολύ μοιάζει η 6χρονη με τον μπαμπά της.

«Η κόρη είναι ο μπαμπάς στην θηλυκή του έκδοση», έγραψε μία follower.

Οι ωραιότερες φωτογραφίες με τα παιδιά τους

Ο πρώην παίκτης του Survivor και νικητής του πρώτου Nomads και η πρώην παίκτρια του DWTS 6 -που πλέον δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά και στον χώρο της περιποίησης, έχουν καθημερινή παρουσία στα social media και μοιράζονται αρκετά συχνά στιγμιότυπα στo Instagram με τα παιδιά τους.

Το σπίτι που στεγάζει την οικογενειακή ευτυχία Χανταμπάκη- Πηλιάκη

Το νέο σπίτι της οικογένειας Χανταμπάκη είναι minimal με το λευκό χρώμα να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. H μοντέρνα κουζίνα με τα γκρι ντουλάπια αποτελεί ένα από τα αγαπημένα δωμάτια της Όλγας Πηλιάκη η οποία μαγειρεύει καθημερινά για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

https://www.instagram.com/reel/CjQsm54DqxH/

Ο 9χρονος Μανώλης Χανταμπάκης ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια και οι γονείς του θέλησαν να του χαρίσουν ένα mini γήπεδο ποδοσφαίρου το οποίο «προσγειώθηκε» στην αυλή του σπιτιού.

Οι τρυφεροί γονείς προσπαθούν να αφιερώνουν τον ελεύθερό τους χρόνο στα παιδιά τους και απολαμβάνουν να παίζουν ή να τρώνε μαζί τους. Στο εξωτερικό του σπιτιού υπάρχει αρκετός χώρος για barbeque, παιχνίδι ή κάποια άλλη fun δραστηριότητα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες από το σπίτι του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: olgapiliaki