H Kendall Jenner έκανε την πιο άβολη δήλωση για τη φήμη και την οικογένειά της

H Kendall Jenner έκανε την πιο άβολη δήλωση για τη φήμη και την οικογένειά της

H Kendall Jenner παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και αναφέρθηκε στην απότομη δημοσιότητα και τη σχέση με την οικογένειά της.

Την ώρα που ο πρώην σύντροφός της Kendall Jenner τονίζει πως δεν θέλει να αναφέρεται σε εκείνη, το μοντέλο «έσπασε τη σιωπή της» και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη σχέση με την οικογένειά της.

Το διάσημο μοντέλο υποστηρίζει πως «δεν νιώθει ότι έχει θέση στην οικογένειά της» και εξήγησε ακριβώς τι εννοεί.

Kendall Jenner: «Γεννήθηκα σε αυτή τη ζωή, αλλά δεν την επέλεξα»

Η 27χρονη αδερφή των Κardashians παραχώρησε συνέντευξη στο WSJ και τόνισε: «Γεννήθηκα σε αυτή τη ζωή, αλλά δεν την επέλεξα».

Όπως εξήγησε από τότε που θυμάται τον εαυτό της, ένιωθε πως δεν είχε καμία σχέση με την υπόλοιπη οικογένειά της. «Δεν είμαι φτιαγμένη για αυτό, με κανέναν τρόπο. Δεν είμαι καλή σε αυτό. Το κάνω κι έχω μάθει πώς να το κάνω», τονίζει η Κendall Jenner.

Όταν η Kendall ήταν 11 ετών έκανε πρεμιέρα το πρώτο reality της οικογένειάς της, με τίτλο «Keeping Up with the Kardashians». Tόσο εκείνη όσο και η μικρότερη αδερφή της, Κylie Jenner ήρθαν στο προσκήνιο και έγιναν διάσημες σε πολύ νεαρή ηλικία, χωρίς αυτό να είναι κάτι το οποίο επιδίωξαν οι ίδιες.

https://www.instagram.com/p/Ctwmn4hxvAW/

Σε αντίθεση με τις διάσημες αδερφές της, η Κendall έχει μια εντελώς διαφορετική οπτική για τη «φήμη». Δεκαέξι χρόνια μετά το ντεμπούτο της στο reality της οικογενείας η 27χρονη εξηγεί πως η Kim Kardashian ήταν ανέκαθεν φτιαγμένη για αυτόν τον κόσμο, εξηγώντας πως από νεαρή ηλικία επισκεπτόταν μαγαζιά και έδινε το παρών σε πρεμιέρες και κοσμικά event.

To top model ομολόγησε πως χρειάστηκαν σχεδόν 20 χρόνια για να συνηθίσει να την υπερπροβολή τονίζοντας: «Μου πήρε σχεδόν 20 χρόνια για να είμαι εντάξει. Υποθέτω ότι τώρα το έχω συνηθίσει. Είμαι μια χαρά πλέον. Απλά, υποθέτω πως έχω πέσει κι εγώ κάτω από την ομπρέλα των αδερφών Κardashian. Είναι λίγο παράξενο, γιατί εγώ είμαι ακριβώς όπως ο πατέρας μου, με πολλούς τρόπους. Είμαι μια Jenner, κατά τη γνώμη μου».

Πηγή κεντρικής: kendalljenner