Η 1,5 μηνών κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου είναι η απόλυτη star στη ζωή και στις φωτογραφίες της

Η 1,5 μηνών κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου είναι η απόλυτη star στη ζωή και στις φωτογραφίες της

Η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει τη μητρότητα και τις πρώτες οικογενειακές διακοπές. Όλες οι τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της.

Τις πιο τρυφερές στιγμές βιώνει τον τελευταίο ενάμιση μήνα η Ιωάννα Μαλέσκου, μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Στις 5 Μαΐου η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο την κόρη της σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων και από τότε απολαμβάνει τη νέα καθημερινότητα με το μωρό της.

Η 34χρονη και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Δανιάς έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα media και δημοσιοποιούν ελάχιστες πληροφορίες για την οικογένειά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσε ο γάμος τους, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με απόλυτη μυστικότητα λίγες εβδομάδες πριν τον ερχομό της κόρης τους.

Οι πρώτες οικογενειακές διακοπές Μαλέσκου- Δανιά

Πριν από λίγα 24ωρα το ερωτευμένο ζευγάρι αναχώρησε από την πρωτεύουσα για άγνωστο προορισμό όπου θα παραθερίσουν με την κορούλα τους.

https://www.instagram.com/p/Ctq5NKOI6Vq/

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα Instagram-story μέσα από το αυτοκίνητο στο οποίο βλέπουμε τον σύζυγό της να οδηγεί όσο εκείνη και η κόρη της βρίσκονται στο πίσω κάθισμα.

Πρόσφατα η πρώην οικοδέσποινα του Love It πόσταρε μια υπέροχη φωτογραφία με το μωρό της και έγραψε: «Το «φίλτρο της αγάπης», αυτό να επιλέγετε στις φωτογραφίες σας. Αποτυπώνει την ευτυχία και τον πραγματικό μας εαυτό. Σας ευχόμαστε μια όμορφη εβδομάδα».

Επώνυμοι φίλοι αλλά και fans της παρουσιάστριας έσπευσαν να σχολιάσουν το τρυφερό post αφήνοντας καρδούλες και κολακευτικά σχόλια.

Screenshot-2023-06-30-102034.png

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έκανε αλλαγή μόνο στα μαλλιά της μετά τη γέννα αλλά και σε κάτι πολύ βασικό

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με την κόρη της.

Το τρυφερό post για τον ένα μήνα με την κόρη της

Πριν λίγες εβδομάδες η παρουσιάστρια συμπλήρωσε ένα μήνα από την ημέρα που γέννησε την κόρη της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ντυμένη casual, με φόρμες και αθλητικά παπούτσια η τρυφερή μαμά βγήκε βόλτα με το μωρό και μας αποκάλυψε την αλλαγή στην εμφάνισή της.

https://www.instagram.com/p/CtHrOVArUYV/

«1 μήνας μαζί. Κι εγώ νιώθω ότι υπήρχες πάντα στη ζωή μας. Όλα ξαφνικά απέκτησαν νόημα. Ακόμη και ο χρόνος. Σ’ αγαπώ», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η 34χρονη έχει αφήσει άβαφα τα μαλλιά της με αποτέλεσμα να είναι πιο σκούρα από κάθε άλλη φορά. Εικάζουμε πως αυτή η αλλαγή έγινε εσκεμμένα, για να τα αφήσει να δυναμώσουν και να επιστρέψει στο ανοιχτό, ξανθό χρώμα με το οποίο την γνωρίσαμε.

Λίγες ημέρες πριν γεννήσει η παρουσιάστρια είχε μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες τα επαγγελματικά της και την επιστροφή της στο πλατό αποκαλύπτοντας: «Δεν ξέρω πότε θα είναι η επιστροφή μου στην τηλεόραση. Θέλω και εύχομαι να γίνει σωστά», τονίζοντας πως δεν είναι σε θέση να κάνει επαγγελματικές συζητήσεις.

Μιλώντας για τα κιλά της εγκυμοσύνης, η παρουσιάστρια τόνισε: «Σίγουρα το σώμα της γυναίκας αλλάζει τελείως κατά την εγκυμοσύνη. Ωστόσο, επειδή είχα πάντα πολύ καλή σχέση με τη ζυγαριά, δεν υπήρχε περίπτωση να αγχωθώ! (γέλια) Εννοείται ότι άνοιξε η όρεξή μου, παρ’ όλα αυτά προσπαθούσα και προσπαθώ να την ελέγχω. Πέρα από τη διατροφή, φροντίζω να γυμνάζομαι για να επανέλθει το σώμα μου, αλλά και για να αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω πράγματα που έκανα και πριν - προσαρμοσμένα, φυσικά, στη νέα συνθήκη».

Πηγή κεντρικής: imaleskou