Η Ναταλία Γερμανού έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο για τη διπλή γιορτή της Κάτιας Ζυγούλη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ναταλία Γερμανού έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο για τη διπλή γιορτή της Κάτιας Ζυγούλη

Διπλή γιορτή σήμερα για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη και το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού ήταν το πιο αποθεωτικό απ' όλα.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δύο λόγους για να γιορτάζουν σήμερα, αφού αφενώς εκείνη έχει τα γενέθλιά της ενώ μαζί γιορτάζουν και την 6η επέτειο από τον γάμο τους που έγινε την ίδια μέρα το 2017, ύστερα από περίπου 13 χρόνια σχέσης και μετά από τέσσερα παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.

Η τρυφερή ανάρτηση του Σάκη Ρουβά

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις αφιερωμένες στη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη είτε με αφορμή κάποια γιορτή είτε θέλοντας να της εκφράσει τον έρωτά του. Έτσι, έκανε κι αυτή τη φορά δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του πρώην μοντέλου, στην οποία τονίζονται ιδιαίτερα τα καταγάλανά της μάτια. Στην λεζάντα, βεβαίως της ευχήθηκε γράφοντας: «Χρόνια Πολλά αγάπη μου» και βάζοντας ένα emoji καρδούλα, με τους περισσότερους να του εύχονται αρχικά για την Κάτια Ζυγούλη και τα γενέθλιά της.

https://www.instagram.com/p/CuPAcM2ttZs/

Έτσι, έκανε και η Ναταλία Γερμανού, η οποία στέλνοντας τις ευχές της σε εκείνη αποθέωσε την ομορφιά της και τη χάρη της με το σχόλιό της.

358087964_993773304964986_8850716926227394628_n.jpg

Μία follower, βέβαια θυμήθηκε ότι το αγαπημένο αυτό ζευγάρι της showbiz γιορτάζει και την επέτειο του γάμου του κι έτσι ευχήθηκε διπλά.

358105827_197087236330980_8500551467102433643_n.jpg

Η γνωριμία, ο γάμος και η οικογένεια που έχουν δημιουργήσει

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη γνωρίστηκαν το 2002 στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού σποτ κινητής τηλεφωνίας και λίγο καιρό μετά έγιναν ζευγάρι. Παρ' όλα αυτά οι δυο τους πρώτα δημιούργησαν την όμορφη οικογένειά τους με τα τέσσερα παιδιά τους, δύο αγόρια και δύο κορίτσια και ύστερα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μεγαλύτερη είναι η κόρη τους η Αναστασία που είναι 15 χρονών ενώ ο μικρότερος είναι ο Απόλλωνας, ο οποίος έκλεισε τα 7 τον περασμένο Απρίλιο. Στις ενδιάμεσες ηλικίες, όπως αναφέραμε στην αρχή είναι ο Αλέξανδρος και η Αριάδνη.

Σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής είχε αναφέρει ότι τα ονόματα των παιδιών του με την Κάτια Ζυγούλη ξεκινάνε όλα από το γράμμα Α της αλφαβήτου γιατί το θεωρούν τυχερό. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είχε πει: «Ξεκίνησε έτσι και μάς άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!».

Έτσι, έναν χρόνο μετά τη γέννηση του Απόλλωνα, στις 3 Ιουλίου το 2017 οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος που δεν το είχαν κάνει νωρίτερα είναι γιατί όπως έλεγαν άτομα του στενού τους οικογενειακού κύκλου είχαν προτιμήσει το σύμφωνο συμβίωσης, κάτι που τότε είχε αρχίσει να γίνεται αρκετά «διάσημο». Βέβαια, παντρεύτηκαν εκείνη την χρονιά καθώς όπως είπαν ο κύκλος των παιδιών τους έκλεισε και έτσι θα έμπαινε και η τελική «σφραγίδα» στην οικογένειά τους.

https://www.instagram.com/p/BWXyoqillxT/

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, με την οποία ο τραγουδιστής έχει συνεργαστεί πολλές φορές προσφέροντας φιλανθρωπικό έργο στον σύλλογο «Ελπίδα», και ο Βαρδής Ι. Βαρδινογιάννης.

https://www.instagram.com/p/BWUm8b6F65f/