Η όλο νόημα αφιέρωση της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο λίγο πριν την 13η επέτειο γνωριμίας τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η όλο νόημα αφιέρωση της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο λίγο πριν την 13η επέτειο γνωριμίας τους

Η Υβόννη Μπόσνιακ καμαρώνοντας τον Αντώνη Ρέμο στη συναυλία του, έγραψε τα πιο γλυκά λόγια στην ανάρτησή της για εκείνον λίγες μέρες πριν κλείσουν 13 χρόνια από τη γνωριμία τους.

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος είναι μαζί τα τελευταία 13 χρόνια και είναι από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα στη Ρόδο το καλοκαίρι του 2010 και έγιναν σχεδόν αμέσως ζευγάρι. Μάλιστα, πλησιάζει η ημέρα που θα γιορτάσουν ακόμα μια επέτειο από την γνωριμία τους, αφού η σχέση τους ξεκίνησε στις 27 Ιουλίου το 2010. Την αποκάλυψη είχε κάνει με ανάρτησή τηςη η ίδια μέσα από ανάρτησή της το 2017.

https://www.instagram.com/p/BXBmX3XFPod/

Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι ενώ μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, την 8χρονη σήμερα Ελένη.

Η αφιέρωση όλο νόημα στον Αντώνη Ρέμο από την Υβόννη

Η Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκε χθες στη συναυλία του τραγουδιστή και στο story της στο Ιnstagram στο οποίο εκείνος τραγουδάει, έγραψε όλο νόημα για εκείνον: «Λένε ότι τα αστέρια κάποια στιγμή σβήνουν, εσύ θα είσαι όμως πάντα το πιο λαμπερό, που δεν σβήνει ποτέ!», αναφερόμενη τόσο στην μεγάλη καριέρα του τραγουδιστή που συνεχίζεται με επιτυχία και σήμερα όσο και στην αγάπη τους - ίσως πιο μεταφορικά - που μετά από τόσα χρόνια δεν έχει σβήσει.

Screenshot-(444).png

Ο ονειρεμένος γάμος τους

Παρότι όπως αναφέραμε πιο πάνω το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010, ο γάμος τους άργησε να έρθει κάποια χρόνια αφού ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 15 Σεπτεμβρίου το 2018, σε ένα όμορφο κτήμα στη Βαρυμπόμπη, ενώ παρανυφάκι ήταν η μικρή Ελένη, η οποία είχε το ίδιο look με τη μαμά της. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η Μαρία Μπεκατώρου.

Οι κοινές τους φωτογραφίες

Η Υβόννη Μπόσνιακ δημοσιεύει αρκετά συχνά στα social media της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον Αντώνη Ρέμο αλλά και την μικρή Ελένη, κάτω από τα οποία εκφράζει την αγάπη της αλλά και το πόσο τυχερή νιώθει που τους έχει.

Παράλληλα, σχεδόν σε κάθε επέτειο από τον γάμο της με τον Αντώνη Ρέμο η ίδια δημοσιεύει στο Instagram της throwback κοινές τους φωτογραφίες, στις οποίες αναφέρει πόσο πολύ ερωτευμένη κι ευτυχισμένη αισθάνεται μαζί του παρότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια που είναι μαζί.