Με sup, βιβλίο μέσα στη θάλασσα και γραμμωμένο σώμα: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνει διακοπές με στυλ

Κατερίνα Μπούσιου
Με sup, βιβλίο μέσα στη θάλασσα και γραμμωμένο σώμα: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνει διακοπές με στυλ

Οι διακοπές της Σταματίνας Τσιμτσιλή σε μη οργανωμένη παραλία στην Πάρο και το σχόλιο ενός follower της για την παράξενη φωτογραφία με εκείνη ανοιχτά στη θάλασσα να διαβάζει το βιβλίο της. 

Οι διακοπές δεν έχουν όρια και κανόνες. Έχουν ανεμελιά, ξεγνοιασιά και αυθορμητισμό. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έτσι ακριβώς περνά χαλαρή το καλοκαίρι της και διασκεδάζει με τα παιδιά της στην Πάρο. Και μας έδειξε λεπτομέρειες της summer καθημερινότητάς της, με αθλητισμό και διάβασμα. Μόνο που και τα δύο τα έκανε με πρωτότυπο τρόπο προκαλώντας και σχόλια από τους followers της.

https://www.instagram.com/p/CuuMTHiMruh/

Με το βιβλίο ανοιχτά της παραλίας

Το διάβασμα σε ξαπλώστρα στην παραλία είναι αγαπημένη συνήθεια του καλοκαιριού. Είναι και η μόνη εποχή που όλοι μας έχουμε λίγο πιο ελεύθερο χρόνο για μελέτη. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει βρει όμως έναν άλλο τρόπο για να μη χάνει λεπτό από το διάβασμά της. Ειδικά αν η υπόθεση του βιβλίου έχει ενδιαφέρον.

Έτσι πήρε το βιβλίο της και μπήκε μέσα στη θάλασσα. Δεν κολύμπησε. Απλά είχε αγωνία για τη συνέχεια. Προφανώς.

https://www.instagram.com/p/Cuw7gxpsZ-c/

Φυσικά αυτή η περίεργη εικόνα έφερε και τα χιουμοριστικά σχόλια των follower της, καθώς κάποιος της πρότεινε να βάλει και τραπεζάκι μέσα στην θάλασσα.

tsimtsilisxolio.jpg

Και αν έχεις απορία για το βιβλίο που της τράβηξε το ενδιαφέρον, αυτό είναι το «Μπλέ Ζαφείρι» της Ρένας Ρώσση Ζαΐρη όπως αποκάλυψε με ένα story της.

tsimtsilibiblio.jpg

Η Σταματίνα μας έδειξε και την αγάπη της για τα θαλάσσια σπορ. Ποζάροντας πάνω σε σανίδα sub προσπαθώντας να κρατήσει ισορροπία για να κωπηλατήσει με στυλ στη συνέχεια. Πάντως φαίνεται γυμνασμένη, καθώς τα τελευταία χρόνια όπως έχει δηλώσει κάνει pilates.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχω αγωνία ως μαμά για τους κινδύνους που θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά μου»

tsimtsili.jpg

Δεν είμαστε ειδικοί, αλλά κάποιος της έγραψε ότι κάθεται από την αντίθετη πλευρά. Προφανώς η Σταματίνα είναι αρχάρια ακόμη στο σπορ και δεν σκοπεύει στα ξαφνικά να ξανοιχτεί στο πέλαγος.

Στις διακοπές της η Σταματίνα, έχει υιοθετήσει φέτος και ένα πολύ ωραίο στυλ, τόσο με τα μαγιό που φορά όσο και με τα φορέματα, καφτάνια και πουκάμισα που επιλέγει.

Πάρε ιδέες στη photo gallery που ακολουθεί