Η Ελένη Τσολάκη έκανε δύο μεγάλες αλλαγές στη ζωή της και η μία από αυτές ήταν στα μαλλιά της

Η Ελένη Τσολάκη έκανε δύο μεγάλες αλλαγές στη ζωή της και η μία από αυτές ήταν στα μαλλιά της

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην πατρίδα της Θεσσαλονίκη και από το «It feel's like home» η Ελένη Τσολάκη θα περάσει σύντομα και στο επόμενο στάδιο της επαγγελματικής της ζωής. 

Η Ελένη Τσολάκη ήδη εδώ και λίγες ώρες κάνει τις πρώτες της βόλτες στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης, αφού μετά τη Σαντορίνη, κάνει το δεύτερο μέρος των διακοπών της στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Ίσως είναι και λίγο καρμικό, γιατί από εδώ πάντα ξεκινά τις αλλαγές στη ζωή της. Δύο από αυτές έχουν ξεχωριστή σημασία.

https://www.instagram.com/p/CuZ57Gqo8Rj/

Με νέο look και νέα εκπομπή στο Open

Αν με μία λέξη περιγράφαμε επαγγελματικά την τηλεοπτική χρονιά που πέρασε για την Ελένη Τσολάκη, αυτή θα ήταν, η χαρά. Γιατί πήγε πολύ καλά σε επίπεδο τηλεθέασης με την εκπομπή Open Weekend και γιατί όντως έκανε μία πολύ καλή εκπομπή. Το χρειαζόταν αυτό το τηλεοπτικό boost σε σχέση με το παρελθόν η Ελένη, η οποία - για να μη το αναλύσουμε διεξοδικά - είχε ας πούμε απλά, ατυχήσει σε επαγγελματικές επιλογές.

https://www.instagram.com/p/CuBusAGIRZd/

Και ενώ μέχρι πρόσφατα δεν γνωρίζαμε για το το θα έκανε την επόμενη σεζόν, αν θα έμενε ή αν θα έφευγε από το Open, πλέον ξέρουμε από τις πληροφορίες μας, ότι αλλάζει πόστο, αλλά όχι κανάλι. Θα είναι εκείνη που θα αντικαταστήσει στο καθημερινό πρωινό την Μπέττυ Μαγγίρα. Η συμφωνία έχει οριστικοποιηθεί και αυτές τις ημέρες γίνονται συζητήσεις για τη μορφή και τη δομή του νέου πρωινού.

Την Ελένη Τσολάκη δεν τη νοιάζουν οι φήμες για τον γάμο της - Οι σπάνιες φωτό με τον Παύλο

Το τηλεοπτικό περιβάλλον του καθημερινού έχει άλλες απαιτήσεις και μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και η Ελένη θέλει να προετοιμαστεί κατάλληλα.

https://www.instagram.com/p/CtoQLnIo_M3/

Η δεύτερη αλλαγή που έγινε τις τελευταίες ημέρες, αφορά στο look της. Η Ελένη άλλαξε τα μαλλιά της, άνοιξε το χρώμα, έκανε ανταύγειες και προφανώς αυτή η κουπ έχει σχέση με την επίσημη φωτογράφιση που θα κάνει και για την νέα της εκπομπή. Φυσικά εμπιστεύτηκε την κομμώτρια που γνωρίζει εδώ και χρόνια στη Θεσσαλονίκη, όπως μας έδειξε με ανάρτησή της.

tsolaki2.jpg

Πάντως η παρουσιάστρια δεν τολμά εύκολα αλλαγές στα μαλλιά της, ούτε κάνει ριψοκίνδυνους πειραματισμούς. Σε μήκος και χρώμα έχει μείνει πιστή στο ίδιο μοτίβο από τότε που την γνωρίσαμε τηλεοπτικά στο Happy Day, το οποίο και άλλωστε της ταιριάζει πολύ.

https://www.instagram.com/p/CttWmNboP3l/