Τα πρώτα πλάνα από το νέο σπίτι της Φαίης Σκορδά και οι φωτογραφίες από την προηγούμενη μεζονέτα

Τα πρώτα πλάνα από το νέο σπίτι της Φαίης Σκορδά και οι φωτογραφίες από την προηγούμενη μεζονέτα

Η Φαίη Σκορδά γυρίζει σελίδα και μετακομίζει με τους γιους της σε ένα νέο υπέροχο σπίτι. Οι πρώτες φωτογραφίες από τον ολοκαίνουριο χώρο που θα στεγάσει την ευτυχία τους.

Νέα σελίδα στη ζωή της ετοιμάζεται να γυρίσει η Φαίη Σκορδά, η οποία δεν μεταφέρεται μόνο στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ αλλά και σε νέο σπίτι.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια είχε αναφέρει πριν λίγους μήνες on air ότι το φετινό καλοκαίρι έχει μετακόμιση για εκείνη, την οποία όπως φαίνεται ξεκίνησε πριν λίγα 24ωρα ώστε να έχει αρκετό χρόνο να διαμορφώσει το σπίτι, λίγο πριν επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο σπίτι της Φαίης Σκορδά

Μέχρι πρότινος η 43χρονη και οι γιοι της (ο 12χρονος Γιάννης και ο 9χρονος Δημήτρης) έμεναν σε μια υπέροχη μεζονέτα στα νότια προάστια, που έχουμε θαυμάσει αρκετές φορές μέσα από τις αναρτήσεις της Φαίης Σκορδά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία με χάρτινες κούτες σε Instagram-story και έγραψε «Let’s do this!», εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της γι' αυτή τη σημαντική αλλαγή.

fay2.jpg

Λίγο αργότερα είδαμε την πρώτη φωτογραφία του νέου, ευήλιου σπιτιού, με το παρκέ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

fay1.jpg

Οι αλλαγές στην εκπομπή της

Όπως έχει γίνει γνωστό η παρουσιάστρια παραμένει και την ερχόμενη σεζόν στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Η εκπομπή της θα υποστεί σημαντικές αλλαγές τόσο στην ώρα προβολής όσο και στα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν τη Φαίη Σκορδά στο πλατό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife, η επικρατέστερη ονομασία είναι «Fay’s time», ενώ στο ανανεωμένο πάνελ της ακούγεται έντονα πως θα βρίσκονται οι: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μαρία Φραγκάκη, Άγγελος Βουράκης και Μάρτζυ Λαζάρου.

Η Φαίη Σκορδά έκανε μια ακόμη τολμηρή beauty αλλαγή (εν όψει της επαγγελματικής)

Το προηγούμενο σπίτι της Φαίης Σκορδά στα νότια προάστια

Η 42χρονη παρουσιάστρια έμενε τα τελευταία χρόνια στα νότια προάστια μαζί με τους 2 γιους της (Γιάννη και Δημήτρη Λιάγκα). Μετά το διαζύγιο από τον Γιώργο Λιάγκα η παρουσιάστρια μετακόμισε στα σύνορα Βούλας–Βάρης, αρκετά κοντά στην προηγούμενη κατοικία του πρώην ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CZpa2Zkt4rm/

Όπως είχε αναφέρει το 2018 η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» της Κατερίνας Καινούργιου, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αγόρασε ένα εντυπωσιακό σπίτι θέλοντας να κάνει μια καινούρια αρχή αμέσως μετά τον χωρισμό.

https://www.instagram.com/p/Caxfx46NFSx/

Η μεζονέτα της βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο, κόστισε αρκετές χιλιάδες ευρώ και είναι πολύ κοντά στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η παρουσιάστρια το ανακαίνισε από την αρχή πριν μετακομίσει εκεί, θέλοντας να το προσαρμόσει πλήρως στο προσωπικό της γούστο και στυλ.

Στον χώρο πρωταγωνιστούν οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις ενώ τα minimal έπιπλα συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους. Το λευκό χρώμα κυριαρχεί στο σαλόνι και την κουζίνα την ώρα που το μαρμάρινο πάτωμα δένει απόλυτα με τον χώρο. Μόνο τυχαία δεν ήταν η συγκεκριμένη επιλογή αφού το μάρμαρο είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις εσωτερικής διακόσμησης τα τελευταία χρόνια.

Αν κρίνουμε από τα posts στο Instagram, το υπνοδωμάτιο της Φαίης διαθέτει λιτές γραμμές, με το μπεζ, το λευκό και το γκρι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στον χώρο. Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια πόζαρε εκεί με τις γάτες της, (Κεμάλ και Prince), δίνοντάς μας έμπνευση σε θέματα διακόσμησης.

Ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού είναι εξίσου εντυπωσιακός και διαθέτει ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι όπου η Φαίη και τα παιδιά απολαμβάνουν το πρωινό τους. Μερικά κομψά φυτά κοσμούν τη βεράντα και χαρίζουν αίσθηση γαλήνης.

Πηγή κεντρικής: fayskorda