Σολωμού- Mente Fuerte είναι ξανά κολλητοί & οι fans έκαναν το πιο επικό σχόλιο

Σολωμού- Mente Fuerte είναι ξανά κολλητοί & οι fans έκαναν το πιο επικό σχόλιο

Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte κάνουν μαζί διακοπές στα Ελληνικά νησιά και δεν σταματούν να ποστάρουν τα πιο fun βίντεο. Οι νέες φωτογραφίες του φημολογούμενου ζευγαριού και τα επικά σχόλια.

Oλοένα και περισσότερες είναι το τελευταίο διάστημα οι φήμες που θέλουν τη Μαρία Σολωμού να είναι σε σχέση με τον Mente Fuerte. Η ηθοποιός και ο τράπερ φωτογραφίζονται συχνά μαζί αφού όπως έχουν δηλώσει είναι στενοί φίλοι και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Μπορεί για την ώρα κανείς από τους δύο να μην έχει επιβεβαιώσει επίσημα το ειδύλλιο (έχουν κάνει μόνο χιουμοριστικές δηλώσεις για τη σχέση τους), το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως δείχνουν πολύ καλά μαζί.

Ο Mente Fuerte κοιτάει τη Σολωμού κατάματα & βλέπει τον έρωτα-Το σπίτι της μούσας του & οι φωτό τους

Οι κοινές διακοπές Σολωμού-Μente Fuerte

Τα τελευταία 24ωρα οι δυο τους βρέθηκαν στη μαγευτική Σαντορίνη όπου χαλάρωσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έκαναν βόλτες και φωτογραφήθηκαν με θέα την καλντέρα.

https://www.instagram.com/p/CwIQuTqsAFO/

Mέσα από τα fun videos που δημοσιεύει ανά διαστήματα στον λογαριασμό του στο TikTok ο τράπερ, αποδεικνύεται πως εκείνος και η Μαρία Σολωμού περνούν πολύ χρόνο μαζί και πως η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική.

https://www.tiktok.com/

Σε ένα από τα τελευταία του posts, τον βλέπουμε να χαλαρώνει με την ηθοποιό μέσα σε μια πισίνα και να «μαλώνουν» για το που πρέπει να καθίσουν. Ντυμένη casual, με έναν λευκό αέρινο φόρεμα, η ηθοποιός πόζαρε αγκαλιά με τον «φίλο» της σε ένα εκκλησάκι με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Η ηθοποιός που λατρεύτηκε ως Ράνια στη σειρά του MEGA, Singles δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών όπου ποζάρει ανέμελη στο δωμάτιό τους στη Σαντορίνη και έγραψε: «Για να βρεις Σαντορινιά ντοματάκια πρέπει να έχεις φίλους που έχουν τον τρόπο τους…. @ayannoul μας κακομαθαίνεις !!! Μπουκωμένη στην τοποθεσία κουζίνα πάνω στην καλντέρα!!! Τι άλλο?!???».

https://www.instagram.com/p/CwICESlNOGk/

Λίγο αργότερα οι δύο καλλιτέχνες ταξίδεψαν μαζί στη Μύκονο όπου θα κάνουν ολιγοήμερες διακοπές μαζί με καλούς φίλους. Ο Mente Fuerte συναντήθηκε με τον Αντώνη Ρέμο και δεν δίστασαν να ποζάρουν στην πισίνα του ξενοδοχείου τους.

Μέσα από τα Instagram-stories της ηθοποιού πήραμε ένα sneak preview από το πώς περνούν στο Νησί των Ανέμων τόσο το πρωί αλλά και το βράδυ όπου διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί που φημίζεται για τα show του.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Τα επικά σχόλια των fans

Οι αναρτήσεις Σολωμού-Μente Fuerte δεν έμειναν ασχολίαστες από τους fans οι οποίοι έσπευσαν να τονίσουν πόσο ταιριαστοί δείχνουν.

«Το αγαπώ αυτό το ζευγάρι», «Τέτοια φιλία θέλω κι εγώ», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια.

Το πιο επικό σχόλιο ήρθε λίγο αργότερα από μια θαυμάστρια η οποία προφανώς δεν κατάλαβε πως η ηθοποιός συνοδεύεται από τον τράπερ και όχι από τον γιο της.

«Πώς μεγάλωσε έτσι ο γιος σου Μαράκι μου. Να τον χαίρεσαι και πάντα ευτυχισμένος», σχολίασε η fan.

Mente Fuerte: «Ρωτήστε τη Μαρία Σολωμού γιατί δεν παραδέχεται ότι είμαστε μαζί»

Ο Mente Fuerte είχε μιλήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και σε ερώτηση της δημοσιογράφου, εκείνος παρέπεμψε το κοινό στη Μαρία Σολωμού, που όπως ισχυρίστηκε θα λύσει τις απορίες για τη σχέση των δυο τους.

Μέχρι στιγμής το φημολογούμενο ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει τα δημοσιεύματα που τους θέλουν μαζί και ερωτευμένους. Ο τράπερ απάντησε στην ερώτηση της ρεπόρτερ, γιατί δεν παραδέχεται τη σχέση τους: «Ρωτήστε τη Μαρία Σολωμού γιατί δεν παραδέχεται ότι είμαστε μαζί».

Πηγή κεντρικής: mentefuerte_official