Η Σοφία Αλατζά έκανε χατ τρικ στον έρωτα και 4 μήνες πριν γίνει μαμά έκανε το πιο γλυκό της post

Η Σοφία Αλατζά έκανε χατ τρικ στον έρωτα και 4 μήνες πριν γίνει μαμά έκανε το πιο γλυκό της post

Mε μπικίνι στην παραλία και με φουσκωμένη κοιλιά στην πρεμιέρα της εκπομπής. Το φετινό καλοκαίρι για τη Σοφία Αλατζά, δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του «Super μπάλα Live» είναι το πρώτο καλοκαίρι με το θαύμα της ζωής της. 

Στα τέλη Ιουλίου η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της αθλητικής εκπομπής του Mega «Super μπάλα live» ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους πως βίωνε την μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της, ανακοινώνοντας και επίσημα την εγκυμοσύνη της. Στο πιο πρόσφατο post της ποζάρει στην παραλία με την φουσκωμένη της κοιλιά γεμάτη χαμόγελα. Η Σοφία Aλατζά όμως ήδη από το βράδυ της Κυριακής επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής, εξίσου χαρούμενη για την πρώτη δημόσια εμφάνιση ως εγκυμονούσα.

Τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής της μοιάζουν σαν παραμύθι.

https://www.instagram.com/p/Cv2UM-_Id9b/

Το καλόγουστο σπίτι, ο μεγάλος έρωτας και η γλυκιά φωτογραφία με μπικίνι λίγο πριν γίνει μαμά

Στην δική της περίπτωση, τα χρόνια της πανδημίας ήταν και τα πιο τυχερά. Γιατί εκείνη την εποχή η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Σοφία Αλατζά, γνώρισε τον επιχειρηματία Μάνο Χατζάκη. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και ακολούθησε σε σύντομο χρονικό διάστημα και η συμβίωση.

https://www.instagram.com/p/CrJjwuBIgAN/

Το σπίτι στο οποίο διαμένει το ζευγάρι είναι ιδιαίτερης αισθητικής και αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού ο Μάνος Χατζάκης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο των επίπλων.

https://www.instagram.com/p/CokWQTwIecn/

Η Σοφία Αλατζά με αναρτήσεις της μας έχει δείξει μερικές από τις γωνιές του σπιτιού με τη μοντέρνα και προσεγμένη διακόσμηση ακόμη και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Από τα έπιπλα, στα έργα τέχνης.

https://www.instagram.com/p/CcAMzu6Ii8d/

Η δημοσιογράφος ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στα τέλη Ιουλίου και στην ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε χαρακτηριστικά το πόσο απρόσμενα, αλλά ευχάριστα ήρθε αυτή η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της: «Η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής μου κρύβεται στην κοιλίτσα μου! Ένα πλασματάκι που μεγαλώνει και ανυπομονούμε να το πάρουμε στην αγκαλιά μας».

https://www.instagram.com/p/CvHliELInZp/

Λίγες μέρες μετά αναχώρησε με τον σύντροφό της για τις διακοπές τους στη Σύρο και αργότερα με προορισμό τη Λευκάδα, απ' όπου μας χάρισε και ένα πολύ γλυκό post. Με μπικίνι στην παραλία και με εμφανή πια τη φουσκωμένη της κοιλιά, μετρώντας τον χρόνο με γλυκιά αγωνία μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί: «Πρώτο καλοκαίρι μαζί. Λίγες μέρες πριν τον 5ο μήνα».

https://www.instagram.com/p/CvumaZWI0gG/

Η Σοφία ωστόσο επέστρεψε από το βράδυ της Κυριακής στα τηλεοπτικά της καθήκοντα και αυτή ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Με τους συνεργάτες της να δίνουν τις καλύτερες ευχές τους live στην μέλλουσα μαμά και με την ίδια να αισθάνεται τυχερή γιατί στην πρεμιέρα το μωρό ήταν ήρεμο και σταμάτησε τις...κλωτσιές: «Η φετινή «Super Μπάλα» είναι τόσο διαφορετική για μένα, γιατί δεν θα είμαι μόνη. Έχουμε να δούμε, να πούμε και να ακούσουμε πολλά παρέα με το μπεμπέ. Γκολ, χαμένες ευκαιρίες, μεγάλες μάχες, αμφισβητούμενες φάσεις και γενικά ότι παίζει στο γήπεδο! Προσπαθώ να είμαι ρομαντική και αναφέρω μόνο τα ευχάριστα. Εύχομαι να μείνουμε εκεί. Όλα αυτά, εφόσον φυσικά μου το επιτρέψει η έκβαση της εγκυμοσύνης και το μωράκι. Στην πρεμιέρα πάντως, πρέπει να πέρασε καλά, γιατί δεν έφαγα πολλές κλωτσιές, όπως συνήθως. Καλή σεζόν σε όλους, με υγεία!»

https://www.instagram.com/p/CwNGcJWIxG4/