Δεν έκανε μόνο η μαμά του McConaughey δύσκολη τη ζωή της Alves - 5 «θανάσιμες» πεθερές του Hollywoοd

Γεωργία Βλαχοπούλου
Δεν έκανε μόνο η μαμά του McConaughey δύσκολη τη ζωή της Alves - 5 «θανάσιμες» πεθερές του Hollywoοd

H μαμά του Matthew Mcconaughey φώναζε την σύζυγό του με τα ονόματα των πρώην του αλλά δεν είναι η μόνη πεθερά στο Hollywood που επενέβη στη σχέση του γιου της.

Η Camila Alves, η σύζυγος του Matthew Mcconaughey εδώ και 11 χρόνια, σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στα «καψόνια» που της έκανε η μητέρα του ηθοποιού, Mary McCabe, μέχρι οι δυο τους να καταφέρουν να έχουν καλές σχέσεις.

camilamcconaughey_344611177_901858114443706_6643938977937634899_n.jpg

Όπως ανέφερε στην Page Six το 41χρονο μοντέλο - και σχεδιάστρια από τη Βραζιλία - η μητέρα του 53χρονου ηθοποιού προσπαθούσε στην αρχή της σχέσης τους να την «τεστάρει» αρχικά φωνάζοντάς την με όλα τα ονόματα των πρώην κοριτσιών του Matthew και ύστερα μιλώντας της σπαστά ισπανικά για να την προκαλέσει λόγω της καταγωγή της.

Ωστόσο, η Alves κατάφερε, όπως αποκάλυψε, να αντιμετωπίσει τη «δύσκολη» αυτή συμπεριφορά της πεθεράς της, όταν την κάλεσε να ταξιδέψουν μαζί στην Τουρκία για επαγγελματικούς λόγους του μοντέλου. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού η σύζυγος του Matthew Mcconaughey άρχισε να «απαντάει» στην πεθερά της και τα όσα - προσβλητικά απ' ότι καταλαβαίνουμε - πράγματα της έλεγε και κατάλαβε πως μόνο έτσι θα μπορούσε να περιορίσει τη Mary McCabe. Από τότε, όπως είπε η ίδια και η πεθερά της έχουν πολύ καλές σχέσεις και η μία σέβεται την άλλη. Μάλιστα, δημοσιεύουν μαζί και βίντεο στα social media.

https://www.instagram.com/p/CsR2-3RPBPX/

Η Mary McCabe, παρ' όλα αυτά δεν είναι η μοναδική μαμά στο Hollywood που επεμβαίνει στις επιλογές του γιου της.

Η μαμά του Brad Pitt, η Jane Pitt, για παράδειγμα, είχε έρθει σε κόντρα με την Angelina Jolie όχι μόνο για τα πολιτικά - μιας κι εκείνη ήταν ανοιχτά ενάντια στην τότε πολιτική του Obama που υποστήριζε η ηθοποιός και μέλλουσα νύφη της - αλλά και στη συνέχεια όταν έκανε δώρο στην εγγονή της, τη μικρή Shiloh κοριτσίστικα φορέματα, την ώρα που εκείνη είχε εκφράσει την επιθυμία της να ντύνεται με ρούχα που φορούν τα αγόρια. Η Angelina Jolie τότε είχε θεωρήσει ασέβεια την κίνηση της πεθεράς της και προς το πρόσωπό της και απέναντι στην επιθυμία της κόρης της.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η Jane Pitt φάνηκε να χαίρεται ιδιαίτερα, όταν μετά τον χωρισμό του από την Angelina, o Βrad ανέπτυξε καλύτερες σχέσεις με την Jennifer Aniston σε σημείο μάλιστα που ξένα δημοσιεύματα έγραφαν τότε πως η ίδια μπορεί να είχε ανακατευτεί στην όλη ιστορία προειδοποιώντας τον γιο της να μην αποτύχει σε μία πιθανή προσπάθεια επανασύνδεσης. Βέβαια, ακόμα ο Βrad και η Jennifer παραμένουν απλά φίλοι.

https://www.instagram.com/p/CsOUvnUt5zM/

Και η μαμά, όμως του Bradley Cooper φαίνεται να «έβαλε το χεράκι» της στις σχέσεις του, αφού σύμφωνα με φήμες και η δική της σχέση με την Irina Shayk έπαιξε ρόλο στον χωρισμό της με τον γιο της. H εικόνα άλλωστε, στο μυαλό όσων αγαπούν τους stars του Hollywood, με τον Cooper το 2019 να είναι στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ κρατώντας το χέρι και της Irina Shayk αλλά και της μαμάς του, έχει μείνει ανεξίτηλη. Παρ' όλα αυτά το μοντέλο δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι άσχημο για την συμπεριφορά της πρώην πεθεράς της.

91st Academy Awards - Arrivals
Gloria Campano, from left, Bradley Cooper and Irina Shayk arrive at the Oscars on Sunday, Feb. 24, 2019, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Το σίγουρο είναι πως ο ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, ιδιαίτερα απ' όταν έχασαν τον μπαμπά του και γι' αυτό συνεχίζει να μένει στο ίδιο σπίτι με εκείνη.

Από την άλλη, ο Leonardo DiCaprio συμβουλεύεται σε όλα την 73χρονη μητέρα του, Ιrmelin, ακόμα και για τις σχέσεις του, πέραν του ότι της έχει αφιερώσει και όλα τα βραβεία που έχει πάρει. Σύμφωνα, με τη βιογράφο του Lisa Arkela, ο ηθοποιός και η μαμά του είναι πολύ στενά «συνδεδεμένοι» κι εκείνος θέλει να της ξεπληρώσει κάθε «θυσία» που έκανε για εκείνον. Ωστόσο, αυτή η τόσο «στενή» σχέση που έχει με τη μητέρα του φαίνεται να ευθύνεται και για το γεγονός πως εκείνος δεν έχει κατασταλάξει - ακόμα - σε κάποια γυναίκα.

Germany Berlin Film Festival
Irmelin DiCaprio, mother of U.S. actor Leonardo Di Caprio, arrives on the red carpet for the 'Cinema for Peace Gala 2010' during the International Film Festival Berlinale in Berlin, Germany, Monday, Feb. 15, 2010. (AP Photo/Joel Ryan)

Τέλος, έχουμε και τη μαμά του γνωστού ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo, την Dolores Aveiro. Ο ποδοσφαιριστής την αγαπάει ιδιαίτερα και για την ημέρα της μητέρας στην Πορτογαλία της χάρισε μια Mercedes-Benz GLC Coupé, αξίας περίπου 100.000 ευρώ. Κι εκείνη είναι βέβαια πάντα στο πλευρό του και προσέχει να μην πληγωθεί. Γι' αυτό, παρότι εκείνη στην αρχή δεν ενέκρινε τη σχέση του γιου της με τη Georgina Rodriguez - με την οποία εκείνος έχει αποκτήσει και μία κόρη - φαίνεται να συμφιλιώθηκε μαζί της, αφού στις πρόσφατες φήμες περί χωρισμού τους απάντησε υποστηρίζοντας το ζευγάρι πως: «Είναι όλα ψέματα. Κάθε ζευγάρι διαφωνεί, αλλά αυτό που γράφηκε είναι ψέμα».

https://www.instagram.com/p/CtWNkpjqJ9h/