Η Cameron Diaz έγινε 51 ετών! Η «θυσία» του συζύγου της και οι γλυκές ευχές της Gwyneth Paltrow

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Cameron Diaz έγινε 51 ετών! Η «θυσία» του συζύγου της και οι γλυκές ευχές της Gwyneth Paltrow
2022 NBCUniversal Media, LLC

H Cameron Diaz δέχθηκε τις ωραιότερες ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η τρυφερή αφιέρωση του συζύγου της και οι ευχές της Gwyneth Paltrow.

Η Cameron Diaz μετρά σχεδόν 30 χρόνια πορείας στον χώρο του θεάματος και συγκαταλέγεται στις πιο διάσημες-ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της γενιάς της.

Πριν λίγες ώρες η σταρ της μεγάλης οθόνης γιόρτασε τα 51α γενέθλια της και παραμένει μια από τις πιο γοητευτικές παρουσίες στο Hollywood. Ο σύζυγός της, Benji Madden έκανε μια μεγάλη θυσία για να της ευχηθεί δημόσια αφού αναγκάστηκε να «σπάσει» την αποχή του από τα social media.

Η τρυφερή αφιέρωση του Benji Madden για τα γενέθλια της Cameron Diaz

Ο γνωστός μουσικός δημοσίευσε μια φωτογραφία της ηθοποιού στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram όπου βλέπουμε την Diaz αγκαλιά με ένα γατάκι.

https://www.instagram.com/p/CwlrCdvP8YR/

«Είμαι offline τις περισσότερες από αυτές τις μέρες, απλά δουλεύοντας, ζωγραφίζοντας, φτιάχνοντας πράγματα και ζώντας οικογενειακή ζωή αλλά μου αρέσει η μικρή μου παράδοση να επιστρέφω σε ξεχωριστές στιγμές για να εκφράσω την αγάπη μου στη βασίλισσά μου, οπότε σήμερα είναι είναι ένα χρόνια πολλά στην όμορφη σύζυγό μου, στην καλύτερή μου φίλη και στην καλύτερη παρέα σε όλα, την πιο αφοσιωμένη, στην σπουδαιότερη μητέρα στη μικρή μας, στο αφεντικό της Avaline, στην οικογενειακή σεφ, στη σύμβουλο, στη συνεργάτιδα και οτιδήποτε άλλο. Τα καταφέρνεις όλα», έγραψε ο Madden και πρόσθεσε: «Είμαι ευγνώμων που έχω την οικογένειά μας και είμαι ένας τυχερός άνδρας. Ξέρω ότι μοιάζει προφανές αλλά είναι πραγματικά ωραίο να το λες δυνατά και όταν το νιώθεις. Σε αγαπώ για πάντα, η πραγματική σου αγάπη. Χρόνια πολλά Cameron».

Η Cameron Diaz στάθηκε βράχος στη μάχη της Drew Barrymore με το αλκοόλ και απέδειξε τι είναι φιλία

diaz1.jpg

Ακολούθησε η απάντηση της εορτάζουσας, Cameron Diaz η οποία σημείωσε: «Δεν υπάρχει κανένας άλλος με τον οποίο θα ήθελα να περάσω αυτή τη ζωή. Είμαστε τόσο ευλογημένοι. Σε αγαπώ με όλη μου την ύπαρξη».

Η 51χρονη ηθοποιός δέχτηκε αρκετές ακόμη διαδικτυακές ευχές με την ανάρτηση της Gwyneth Paltrow να ξεχωρίζει.

https://www.instagram.com/p/CwllJOEPCTz/

Οι δύο γυναίκες συνδέονται με στενή φιλία και η Paltrow έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση της Cameron Diaz να γίνει μητέρα.

Σε συνέντευξή της το 2020 η Diaz είχε αναφέρει απευθυνόμενη στη φίλη της: «Δεν θα είχα γίνει μητέρα αν δεν ήσουν εσύ. Συνήθιζα να σου λέω δεν θα κάνω παιδιά. Και μου απαντούσες όχι, θα κάνεις παιδιά... θα παντρευτείς!».

Πηγή κεντρικής: getty