O Ben Affleck και ο Matt Damon πήραν μία μεγάλη απόφαση για την απεργία του Hollywood

O Ben Affleck και ο Matt Damon πήραν μία μεγάλη απόφαση για την απεργία του Hollywood

 (AP Photo/Ashley Landis)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Από τις 14 Ιουλίου που ξεκίνησε η μεγάλη απεργία των σεναριογράφων και των ηθοποιών του Hollywood, αρκετοί μεγάλοι αστέρες της μεγάλης οθόνης έχουν στηρίξει οικονομικά τους απεργούς. Ο Ben Affleck και ο Matt Damon είναι δύο από αυτούς.  

Από την μεγάλη απεργία του Hollywood η οποία ξεκίνησε στα μέσα Ιουλίου, δεν έχουν επηρεαστεί μόνο οι μεγάλοι αστέρες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, αλλά και τα πιο χαμηλόμισθα μέλη των παραγωγών, όλων των ειδικοτήτων.

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε μία νέα πρωτοβουλία για την ενίσχυση τους και ο Ben Affleck με τον κολλητό του φίλο και συνεργάτη Matt Damon, προχώρησαν σε μία γενναιόδωρη προσφορά.

Η πρωτοβουλία των αστέρων της τηλεόρασης

Ενώ οι περισσότεροι από τους γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood στηρίζουν και έμπρακτα τη μεγαλύτερη απεργία που έχει γίνει ποτέ στον χώρο του θεάματος στις ΗΠΑ, ήρθε η σειρά και των παρουσιαστών της τηλεόρασης να αναλάβουν πρωτοβουλία.

Ποιες ταινίες και blockbuster επηρεάζονται από την απεργία των ηθοποιών (UPDATED)

Οι τηλεοπτικοί αστέρες της βραδινής ζώνης, ο Stephen Colbert, o Jimmy Kimmel, o Seth Meyers, o John Oliver και ο Jimmy Falon, αποφάσισαν με μία σειρά podcast να συγκεντρώσουν χρήματα για να τα διαθέσουν στα μέλη των εκπομπών τους που έχουν επηρεαστεί περισσότερο από όλους από τη συνεχιζόμενη απεργία.

https://www.instagram.com/reel/CwimwSEs2Tm/

Εμφανίστηκαν ως οι Strike Force Five και στο πρώτο επεισόδιο, ο Jimmy Kimmel, αποκάλυψε ότι δύο αστέρες του Hollywood πήραν πρωτοβουλία για να πληρώσουν τον μισθό δύο εβδομάδων όλων των μελών της δικής του εκπομπής. Και σε αυτού του είδους τις μεγάλες παραγωγές ο αριθμός των εργαζομένων είναι αρκετά μεγάλος.

Ο Ben Affleck και ο φίλος και συνεργάτης του Matt Damon κρύβονται πίσω από την προσφορά. Οι δύο ηθοποιοί αλλά και παραγωγοί, τηλεφώνησαν στον Kimmel, ο οποίος αρχικά, ήθελε να μη δεχθεί την πρότασή τους, λέγοντας πως δεν ήταν δική τους ευθύνη. Υπονοώντας προφανώς, ότι αυτό θα έπρεπε να το σκεφτεί το δίκτυο ΑBC.

https://www.instagram.com/p/CuF-Ob5vDce/

Ο Kimmel αποκάλυψε επίσης, πως είχε σκοπό να παραιτηθεί από τη θέση του πριν την κήρυξη της απεργίας, αλλά άλλαξε γνώμη μετά από όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.