Η Αντιγόνη Μαθιουδάκη και κόρη της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με το ίδιο look: Οι στιγμές με τη μαμά της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αντιγόνη Μαθιουδάκη και κόρη της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με το ίδιο look: Οι στιγμές με τη μαμά της

Το σπάνιο κλικ μαμάς και κόρης αφενός έδειξε την μεγάλη τους ομοιότητα, αφετέρου την ίδια αίσθηση κομψότητας. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η μοναχοκόρη της Αντιγόνη είχαν βρεθεί πριν από λίγο καιρό στην παρουσίαση της νέας ταινίας του Woody Allen στην Αθήνα.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σπάνια μιλά για την προσωπική της ζωή και ακόμη σπανιότερα την εκθέτει δημόσια. Είτε με εμφανίσεις, είτε με αναρτήσεις της στα social media. Τον περασμένο Οκτώβρη έκανε μία εξαίρεση και μία μοναδική εμφάνιση με την κόρη της Αντιγόνη.

https://www.instagram.com/p/CtLWXuxsXWC/

Μία happy mom

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είχε εξομολογηθεί στη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω» πριν από ένα χρόνο πως η καριέρα της και η μητρότητα ήταν δύσκολο να συνυπάρξουν: «Είναι δύσκολο αλλά εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και από εκεί και πέρα τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 με τον Γιώργο Χατζημιχάλη. Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Αλλά έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια».

https://www.instagram.com/p/CXtIaRlMoqc/

Η μεγαλύτερη κόρη της Αντιγόνη Μαθιουδάκη από τη μικρή της ηλικία στεκόταν διακριτικά στο πλευρό της σε κάποιες συναυλίες της, αλλά πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι η μαμά της να μας αποκαλύψει το πρόσωπό της σε μία συγκινητική ανάρτηση, με τις τρεις γενιές της οικογένειας: Τη μαμά της, την ίδια και την κόρη της.

https://www.instagram.com/p/CMDMeuvjlXO/

Πριν από λίγο καιρό και με αφορμή την παρουσίαση της νέας ταινίας του Woody Allen στην Αθήνα «Γυρίσματα της τύχης» παρόντος και του ίδιου του σκηνοθέτη, είχαμε την ευκαιρία να ξαναδούμε μετά από χρόνια, μαμά και κόρη. Και εκτός από την απίστευτη ομοιότητά τους (ίδια μαλλιά και ίδια χαρακτηριστικά) διακρίναμε και την ίδια αίσθηση στο στυλ, σε αυτό το κομψό boho και σήμα κατατεθέν look της αγαπημένες ερμηνεύτριας.

arvanitakikori.jpg

Στην παρέα τους όπως είδες ήταν η Ελένη Ράντου. Αυτή τη φορά το οικογενειακό καρέ δεν συμπλήρωσε και ο έφηβος Λεωνίδας, γιος της τραγουδίστριας από τον δεύτερο γάμο της.

arvanitaki.jpg

Photo credits NDP photo agency/Ιnstagram