3 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της η Μαρκέλλα Γιαννάτου «μεταμορφώθηκε» για τη «Μάγισσα»

Κατερίνα Μπούσιου
3 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της η Μαρκέλλα Γιαννάτου «μεταμορφώθηκε» για τη «Μάγισσα»

Το γλυκό σχόλιο του Τάσου Νούσια για την συμπρωταγωνίστριά του και τηλεοπτική του σύζυγο, Μαρκέλλα Γιαννάτου η οποία από κοκκινομάλλα και μελαχρινή, είναι πλέον ξανθιά. 

Η τηλεοπτική σειρά «Η Μάγισσα» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 25 Σεπτεμβρίου στον ΑΝΤ1 στις 21.00 και είναι από τις παραγωγές που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Στο σπουδαίο καστ συμμετέχει και η Μαρκέλα Γιαννάτου, η οποία έχει έναν πολύ ιδιαίτερο και διαφορετικό ρόλο από όσους έχει κάνει μέχρι σήμερα. Για αυτό τον λόγο η εμφάνισή της άλλαξε για να προσαρμοστεί στην εποχή. Αυτή η «μεταμόρφωση» έφερε και ένα πολύ ιδιαίτερο σχόλιο από τον Τάσο Νούσια.

Στη Γερακίνα της καρδιάς του

Στις αρχές καλοκαιριού και ήδη κάνοντας ένα ταξίδι στη Μάνη, εκεί όπου από την αρχή της χρονιάς γίνονται τα γυρίσματα για τη σειρά «Η Μάγισσα», σε είχα ενημερώσει ότι δεν μιλάμε για ένα απλό τηλεοπτικό project.

Καπετάνιοι, Πειρατές & η «Μάγισσα» Έλλη Τρίγγου: Τα πρώτα πλάνα και οι δηλώσεις για τη νέα σειρά

Το team των Άγριων Μελισσών (Λευτέρης Χαρίτος στη σκηνοθεσία, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης στο σενάριο), έχουν ετοιμάσει ένα πραγματικό αριστούργημα. Μία σειρά εποχής ιδιαίτερη και αναφορά σε μία ιστορική περίοδο πριν την επανάσταση του 1821 η οποία παρουσιάζεται στην τηλεόραση για πρώτη φορά.

https://www.instagram.com/reel/CwAs0vBIlso/

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου, συμμετέχει ενεργά σε αυτή την πρωτιά. Είναι η Γερακίνα Γερακάρη, η όμορφη και περήφανη σύζυγος του σκληρού πειρατή Σπήλιου Γερακάρη. Τον ερωτεύτηκε παράφορα και από τη φτωχή οικογένειά της, έγινε η κυρία ενός ευκατάστατου σπιτικού. Η κόρη της θα παντρευτεί το γιο του άρχοντα Λάσκαρη (Γιώργος Γάλλος). Και θα συγγενέψει βεβαίως με την κυρία Λάσκαρη, την οποία υποδύεται η Κατερίνα Λέχου. Δεν είναι όμως τόσο απλό όσο το διαβάζεις, γιατί ανάμεσα στις οικογένειες πάντα υπάρχει μία υποβόσκουσα αντίθεση, λόγω διαφορετικής κοινωνικής θέσης.

Για τις ανάγκες της σειράς έγινε και η ανάλογη στυλιστική και οπτική μεταμόρφωση της Μαρκέλλας, η οποία πλέον είναι ξανθιά.

https://www.instagram.com/p/Cw74m1aoaem/

Αυτή η αλλαγή στην εμφάνιση, προκάλεσε το απίστευτο σχόλιο του συμπρωταγωνιστή της και τηλεοπτικού της συζύγου, Τάσου Νούσια ο οποίος την αποκάλεσε ως Γερακίνα και Κορώνα (μανιάτικη φιλοφρόνηση) για να του απαντήσει εκείνη αντίστοιχα, ως Γεράκι.

markela.jpg

Η ηθοποιός είχε ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη σειρά από τις αρχές του χρόνου και στο μεσοδιάστημα προέκυψε και η εγκυμοσύνη της. Tην οποία και μας «ανακοίνωσε» χαρούμενη τον Μάρτιο, με μία φωτογραφία μαζί με φίλους της και χωρίς κανένα άλλο σχόλιο. Δεν χρειαζόταν άλλωστε. Έκανε μόνο την απαραίτητη - ολιγοήμερη - διακοπή για να γεννήσει τη μονάκριβή της, στις αρχές του καλοκαιριού και έχει επανέλθει πλήρως πια, στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για τα επόμενα επεισόδια.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου πριν τις Άγριες Μέλισσες έρχεται στο Queen.gr! Μυστικά κι αποκαλύψεις της Ζωής

https://www.instagram.com/p/CqSPqJuoQas/

Ο ρόλος της στη σειρά «Η Μάγισσα» αφενός είναι πολυεπίπεδος υποκριτικά, αφετέρου έχει ξεχωριστές στιλιστικές και οπτικές προσαρμογές. Εκείνη όμως είναι συνηθισμένη στο να αλλάζει το look και τα μαλλιά της με την αφορμή ενός ρόλου. Την έχουμε δει για παράδειγμα ως κοκκινομάλλα.

https://www.instagram.com/p/B4zV9cqFz_5/

Αλλά και με κοντό καρέ εποχής, για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες.

https://www.instagram.com/p/CVC-7mBIzrP/