Back to school αλλά όχι για όλους - Το μήνυμα της Λασκαράκη για την επιστροφή στα σχολεία

Back to school αλλά όχι για όλους - Το μήνυμα της Λασκαράκη για την επιστροφή στα σχολεία

Η ευχή και το σχόλιο της για τον σημερινό αγιασμό στα σχολεία.

Σήμερα το πρωί, 11 Σεπτεμβρίου, ξεκινάει επίσημα η νέα σχολική χρονιά, με αποτέλεσμα οι μαθητές αλλά και οι γονείς των μικρότερων από αυτούς να είχαν ένα πολύ πρωινό ξύπνημα.

Φυσικά, ανάμεσα σε αυτούς τους γονείς συμπεριλαμβάνονται και celebrities, οι οποίες μοιράστηκαν την ξεχωριστή στιγμή της πρώτης μέρας στο σχολείο με τους followers τους στα social media.

Λασκαράκη: «Δε θα πάνε σχολείο όλα τα παιδιά στην χώρα μας»

Η Βάσω Λασκαράκη έδειξε με περηφάνεια πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της, που πλέον πηγαίνει στην Ε’ Δημοτικού. Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα post στο Instagram, στο οποίο η Εύα βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού, φορώντας την σχολική της τσάντα και κρατώντας ένα lunch box. Η Βάσω Λασκαράκη έγραψε στην ανάρτησή της: «Φύγαμε για την E δημοτικού. Καλή σχολική χρόνια σε παιδιά κ εκπαιδευτικούς». Συμπλήρωσε ακόμα «Ας μην ξεχνάμε ότι σήμερα δε θα πάνε σχολείο όλα τα παιδιά στην χώρα μας», κάνοντας αναφορά στην Θεσσαλία όπου λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας Daniel, που προκάλεσε ανεπανόρθωτες ζημιές στα κτίρια και οδήγησε στον θάνατο τουλάχιστον 10 ανθρώπους, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αυτή την εβδομάδα.

https://www.instagram.com/p/CxCh-AtNXh-/

Η Δούκισσα Νομικού ανήρτησε και εκείνη μία δημοσίευση με τα δύο της παιδιά, Σάββα και Αναστασία, το βράδυ της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου, γράφοντας «Μόνο τα παιδιά έχουν το χάρισμα να μαλακώνουν τον πόνο και να φωτίζουν τις πιο δύσκολες στιγμές όλων μας. Ένα περίεργο καλοκαίρι τελειώνει και αύριο ξεκινάει μια νέα σχολική χρονιά. Κρατώ τις όμορφες αναμνήσεις βαθιά στο μυαλό μου και ελπίζω στα όμορφα που θα έρθουν. Καλή σχολική χρονιά σε όλους, με πολλά παιδικά χαμόγελα και περισσότερες στιγμές ανεμελειάς και γαλήνης στις ψυχές μας».

https://www.instagram.com/p/CxBPI-_NqlD/

Ευχές και στα stories

Μία ακόμα μαμά που θέλησε να ευχηθεί «καλή σχολική χρονιά» είναι η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου έγραψε «καλή αρχή παιδάκια» σε story της στο Instagram.

Η Ελένη Χατζίδου θέλησε, επίσης, να στείλει τις θερμότερες ευχές της στους μικρούς μαθητές αλλά και στην κόρη της, αναρτώντας σε story τη στιγμή που η Μελίτα ήταν έτοιμη να ανεβεί στο σχολικό. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του Breakfast@Star, που σήμερα, μάλιστα έκανε -και εκείνη- την πρεμιέρα της, έγραψε για την έναρξη της σχολικής χρονιάς: «Καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια μας».

Η Φαίη Σκορδά θέλησε και εκείνη να στείλει τις ευχές της γράφοντας σε story στο Instagram «Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά κ καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς μας». Συνόδευσε, φυσικά την ευχή της με μία φωτογραφία των γιών της, οι οποίοι φορώντας τα σχολικά τους σακίδια είναι έτοιμοι για την πρώτη μέρα στο σχολείο.

Τέλος, μία ακόμα μητέρα, η Κατερίνα Καραβάτου, έγραψε «πάμε στο σχολείο!!! Καλή αρχή για όλα τα παιδιά μας! Με υγεία, ασφάλεια και χαρά!», αναρτώντας και μία φωτογραφία με την ίδια και τα δύο της παιδιά να βρίσκονται καθοδόν για το σχολείο!