Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για τον γιο της και ένα νέο της post με νυφικό προκαλεί απορίες

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για τον γιο της και ένα νέο της post με νυφικό προκαλεί απορίες

Mε δαντελένιο φόρεμα που μοιάζει με νυφικό, δημιουργία της Celia Kritharioti, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει στον φωτογραφικό φακό. Κάποιοι θεώρησαν ότι προετοιμάζει τον θρησκευτικό της γάμο. 

Ένα post στο προφίλ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με πλάνα της στο ατελιέ της Celia Kritharioti, φορώντας ένα λευκό φόρεμα με δαντελένιο τούλι το οποίο μοιάζει με νυφικό, προκάλεσε απορίες. Την ίδια στιγμή η παρουσιάστρια αποκάλυπτε για πρώτη φορά on camera, λεπτομέρειες για τους 8 μήνες ευτυχίας με τον γιο της αλλά και τις δυσκολίες της καθημερινότητας ως νέα μαμά. Και όλα αυτά πριν το τηλεοπτικό της comeback.

https://www.instagram.com/p/CvuzIJiIlaM/

«Η ώρα η καλή» για δεύτερη φορά;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου έκανε τον πολιτικό της γάμο στο Δημαρχείο της Βούλας σε στενό οικογενειακό κύκλο, με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθωκοστόπουλο, τρεις μήνες πριν υποδεχτούν τον γιο τους. Τότε φόρεσε ένα έξωμο midi νυφικό κεντημένο με κρύσταλλα, κατάλληλο και άνετο λόγω εγκυμοσύνης.

https://www.instagram.com/p/CjQiR0EoxWy/

Χθες με ένα της post μας από το ατελιέ της Celia Kritharioti, μας παρουσίασε βήμα -βήμα τις πρόβες με τους συνεργάτες της σχεδιάστριας και δεν μπορεί να μην παρατηρήσεις τις λεπτομέρειες με το εντυπωσιακό τούλι και το περίτεχνο κέντημα στο σε ένα φόρεμα που παραπέμπει σαφέστατα σε νυφικό.

Στη βάπτιση του γιου της Βλάσση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε έναν αστεράτο στολισμό

https://www.instagram.com/p/CxGfAJvI_6l/

Οι followers της μάλλον μπερδεύτηκαν με αυτή την ανάρτηση και ξεκίνησαν τις ευχές, νομίζοντας πως η Κωνσταντίνα προετοιμάζει και τον θρησκευτικό της γάμο.

spyropouloufollower.jpg

Δεν πρόκειται όμως για τέτοιους είδους αποκάλυψη. Αυτό το φόρεμα ήταν το λευκό φόρεμα που είναι και νυφικό και επέλεξε για τη βάφτιση του γιου της Σάββα στην εκκλησία, με το μυστήριο να γίνεται σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Στη δεξίωση που ακολούθησε, η Κωνσταντίνα επέλεξε μία golden δημιουργία της ίδιας σχεδιάστριας. Εξίσου εντυπωσιακά και τα δύο φορέματα.

Η διεθνολόγος Κατερίνα Σπυροπούλου και αδελφή της Κωνσταντίνας είναι η δεύτερη σταρ της οικογένειας

89af6c02-celia_kritharioti-3.jpg

Την μόνη αποκάλυψη που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ήταν για τις στιγμές ευτυχίας που ζει τους τελευταίους 8 μήνες με τον γιο της.

https://www.instagram.com/p/CxAWnjiIwHG/

Και μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα μας είπε κάποιες λεπτομέρειες για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από τη στιγμή που έγινε μαμά: «Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας (σ.σ με τον Βασίλη), έχει αλλάξει όμως σε σχέση με το παιδί. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Αυτοί οι μήνες είναι το κάτι άλλο, είναι 8 μήνες ευτυχίας».

Στο βίντεο θα δεις πως φορά το ίδιο φόρεμα με την ανάρτησή της.

Η Κωνσταντίνα που λάμπει από χαρά και τίποτε δεν μπορεί να χαλάσει αυτή τη μοναδικότητα που έχει αυτή την περίοδο η ζωή της, συνέχισε λέγοντας: «Παντού έχουμε πάει με το μωρό, είμαι υπέρ στο ό,τι κάνεις και πριν, να το κάνεις και μετά. Το προσαρμόζεις, δεν είναι το ίδιος να έχεις παιδί στην καθημερινότητά σου. Έχω βοήθεια στο σπίτι για κάποιες ώρες, γιατί η μητέρα μου λείπει, είναι στη Ρόδο. Η πεθερά μου έχει 8 εγγόνια, οπότε καταλαβαίνεις. Τι να πρωτοκάνει; Δεν βγαίνει αλλιώς. Είμαι από τις μαμάδες που είμαι συνέχεια από πάνω».

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την επιθυμία της να επιστρέψει σύντομα στην τηλεόραση. Κάτι τέτοιο...ψήνεται. Οι πληροφορίες της εκπομπής - που σύντομα θα επιβεβαιωθούν - μιλούν για επιστροφή της παρουσιάστριας στην εκπομπή «Κάτι ψήνεται» στον ΣΚΑΙ.