Η μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή της Πέγκυς Σταθακοπούλου είναι η 19χρονη κόρη της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή της Πέγκυς Σταθακοπούλου είναι η 19χρονη κόρη της

Τα looks όταν έγιναν νονές, τα ταξίδια και οι ωραιότερες αναρτήσεις μαμάς-κόρης.

H Πέγκυ Σταθακοπούλου είναι μια από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες ηθοποιούς της τηλεόρασης και του θεάτρου. Η δημοφιλής καλλιτέχνης έχει αποκτήσει μια κόρη από τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Καλδή, στην οποία τρέφει τεράστια αδυναμία.

Αν και το πρώην ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους τα τελευταία χρόνια, οι δυο τους έχουν ως no1 προτεραιότητα τη μονάκριβη κόρη τους, Χριστίνα η οποία εκτός από φοιτήτρια της Ιατρικής είναι επταθλήτρια και 4η Πανελληνιονίκης.

https://www.instagram.com/p/CDyDChFJ7rd/

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη τον Μάρτιο του 2022 η ηθοποιός αποκάλυψε πως για επτά ολόκληρα χρόνια προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί και μέσα από αυτή τη μάχη συνειδητοποίησε πόσο πολύ ήθελε να γίνει μητέρα.

https://www.instagram.com/p/CwDtdH3LsbV/

«Η κόρη μου με αγαπάει με τον τρόπο που θέλω να με αγαπάνε. Η ζωή μου τρέχει παράλληλα με την Χριστίνα», είχε εξομολογηθεί η 63χρονη για την 19χρονη κόρη της.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου λέει πως ζει χίπικα με την κόρη της και στις φωτο τους αυτό είναι ξεκάθαρο

Μαμά και κόρη έγιναν νονές

Τον περασμένο Μάιο η ηθοποιός και η κόρη της έγιναν νονές ενός κοριτσιού, με τη χαρά τους να αποτυπώνεται στη φωτογραφία που δημοσίευσαν με τη νεοφώτιστη Αθηνά.

https://www.instagram.com/p/CsL5vEeI6pI/

Για την περίσταση η Πέγκυ Σταθακοπούλου επέλεξε ένα πορτοκαλί φόρεμα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στα μανίκια ενώ η νεαρή Χριστίνα εμφανίστηκε στην εκκλησία με μια εντυπωσιακή μωβ, σατέν δημιουργία.

Οι ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης

Η 63χρονη και η κόρη της λατρεύουν τα ταξίδια και μαζί έχουν βρεθεί σε μερικά από τα πιο Intagrammable μέρη του πλανήτη. Οι δύο γυναίκες έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση και ποζάρουν συχνά μαζί στον φακό, με την ηθοποιό να δημοσιεύει αργότερα τα στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Πηγή κεντρικής: peggy.stathakopoulou