Ο Hugh Jackman χώρισε μετά από 27 χρόνια γάμου την Deborra Lee Furness με μία ιδιαίτερη ανακοίνωση

Ο Hugh Jackman χώρισε μετά από 27 χρόνια γάμου την Deborra Lee Furness με μία ιδιαίτερη ανακοίνωση

 (Photo by John Shearer/Invision/AP)

«Αποφασίσαμε να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη» λέει μεταξύ άλλων ο Hugh Jackman ανακοινώνοντας το πιο απρόσμενο διαζύγιο του Hollywood. 

Η συνύπαρξη σε μία ταινία το 1995 στάθηκε η αφορμή της γνωριμίας τους και του έρωτά τους, αλλά μετά από 27 χρόνια γάμου, ο Hugh Jackman και η επίσης ηθοποιός σύζυγός του Deborra Lee Furness αποφάσισαν να χωρίσουν. Τα όσα λένε στην κοινή του ανακοίνωση είναι πολύ ιδιαίτερα. Ειδικά για τον λόγο που αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Ειδικά, αν θυμηθούμε τι έλεγε ο ηθοποιός για τη σύζυγό του, τον Απρίλιο στην επέτειο του γάμου τους.

https://www.instagram.com/p/Coo1rldutI_/

«Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει»

Με μία κοινή ανακοίνωση την οποία και αναδημοσίευσε το περιοδικό People οι δύο ηθοποιοί ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Μετά από 27 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών μετά από υιοθεσία, του 23χρονου Oscar και της 18χρονης Eva.

Μα πολύ περισσότερο από την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο ο ηθοποιός τα τελευταία δύο χρόνια, αντιμετωπίζοντας από κοινού την ασθένεια με αγάπη και σθένος.

O Hugh Jackman μοιράστηκε τα αποτελέσματα της βιοψίας για την ύπαρξη νέου καρκίνου

https://www.instagram.com/reel/CxOKyP1skWe/

Στην αναλυτική ανακοίνωση και αφού τονίζουν στο τέλος ότι δεν θα προβούν σε κάποια άλλη δήλωση (ή συνέντευξη) το ζευγάρι αναφέρει πως: «Eίχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν 3 δεκαετίες μαζί ως σύζυγος και σύζυγος σε έναν υπέροχο, αγαπημένο γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη. Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι η προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε την κατανόησή σας για τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας οδηγείται σε αυτή τη μετάβαση στη ζωή όλων μας. Αυτή είναι η μοναδική δήλωση που θα κάνει κάποιος από εμάς».

https://www.instagram.com/p/Cq5P6ooOMxj/

Στη φετινή τους επέτειο με αυτό το post ο ηθοποιός έδινε τις ευχές του στη γυναίκα της ζωής του με πολύ συγκινητικά λόγια: «Σε αγαπώ Deb. Μαζί έχουμε δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια. Και τη ζωή. Το γέλιο σου, το πνεύμα σου, η γενναιοδωρία, το χιούμορ, το θάρρος και η πίστη σου είναι απίστευτο δώρο για εμένα».

Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να μας εξηγήσει ο ηθοποιός τι άλλαξε από τον Απρίλιο μέχρι σήμερα. Από αυτά τα λόγια μέχρι την ανακοίνωση του διαζυγίου.