Ένα χρόνο μετά το διαζύγιο η Gisele Bündchen πήρε μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή της

Ένα χρόνο μετά το διαζύγιο η Gisele Bündchen πήρε μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή της

Η Gisele Bündchen μίλησε με ειλικρίνεια για το διαζύγιο και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τον χωρισμό από τον Tom Brady.

Τη πρώτη της μεγάλη συνέντευξη μετά το διαζύγιο από τον Tom Brady παραχώρησε η Gisele Bündchen στο περιοδικό People, μιλώντας μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τα προβλήματα υγείας των γονιών της αλλά και την απόφασή της να κόψει εντελώς το αλκοόλ.

Το διάσημο μοντέλο και ο πρώην άσος του NFL αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους τον Οκτώβριο του 2022, μετά από 13 χρόνια γάμου και τρία παιδιά. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον 14χρονο Benjamin Rein και την 10χρονη Vivian Lake.

Ο Brady έχει ακόμα έναν γιο τον 15χρονο Jack, καρπό του έρωτα με την πρώην σύζυγό του, Bridget Moynahan. Toυς τελευταίους μήνες ο 46χρονος φέρεται να ζει ένα φλογερό ειδύλλιο με την Irina Shayk, χωρίς ωστόσο οι ίδιοι να έχουν επιβεβαιώσει ακόμα τη σχέση τους.

H Gisele «έσπασε» τη σιωπή της

Η Βραζιλιάνα καλλονή φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα ένα χρόνο μετά τον χωρισμό από τον πατέρα των παιδιών της και νιώθει έτοιμη να ξαναβγεί στο προσκήνιο. Mιλώντας στο People η Bündchen δεν δίστασε να τονίσει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ δύσκολο για την οικογένειά μου. Ήταν πολλές οι αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής μου».

Το μοντέλο δεν ανέλυσε τα προβλήματα υγείας της μητέρας και του πατέρα της ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως ήταν κάτι αρκετά σοβαρό.

https://www.instagram.com/p/CxNqeX_utC0/

Αναφερόμενη στις δύσκολες στιγμές που βίωσε η 43χρονη τόνισε: «Με όλες τις διαφορετικές ανατροπές που παίρνει η ζωή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το καλύτερο που μπορούμε, δεδομένου του τι συμβαίνει στο περιβάλλον μας».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι αν δεν είχα όλα τα διαφορετικά εργαλεία που έχω για να με στηρίξουν σε αυτές τις περιόδους, θα ήταν πολύ δύσκολο. Και νομίζω ότι όλοι μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό, γιατί νομίζω ότι όλοι έχουμε περάσει από τα δικά μας τρενάκια του τρόμου στη ζωή μας».

Η μεγάλη απόφαση που πήρε

Το top model εξήγησε πως το να παραμένει ενεργή έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή της. Στα 43 της, η Gisele είναι πιο fit από ποτέ και αυτό οφείλεται στην καθημερινή γυμναστική που κάνει σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή.

«Η ζωή μου είναι πολύ σημαντική για την υγεία μου. Νομίζω ότι αν δεν είχα όλα τα διαφορετικά εργαλεία που έχω για να με στηρίζουν σε αυτές τις στιγμές, θα ήταν πολύ δύσκολο».

H Gisele έγινε έργο τέχνης και όλος ο πλανήτης μιλά για την μεταμόρφωσή της στη Vogue

Η Bündchen περπατάει αρκετά, κάνει yoga και βάρη, εξασφαλίζοντας έτσι άριστα επίπεδα ευεξίας και χαλάρωσης. Επιπλέον έκανε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, αποφασίζοντας να κόψει οριστικά το αλκοόλ αφού ένιωσε ότι της κάνει κακό.

https://www.instagram.com/p/CxWpwKVv9Yj/

«Αμέσως μόλις έκλεισα τα 40, για την ακρίβεια, ένιωσα μια τεράστια διαφορά μεταξύ του πότε έπινα το ποτήρι κρασί και του πότε δεν έπινα το ποτήρι κρασί», αποκάλυψε η Gisele.

Kαι συμπλήρωσε: «Είναι κοινωνικά αποδεκτό να πίνεις ένα ποτήρι κρασί. Και οι άνθρωποι λένε ακόμη και: Ω, είναι υγιεινό για σένα. Λοιπόν, δεν είναι υγιεινό για μένα. Αν θέλετε να ζητήσετε από το σώμα σας ό,τι ζητάω εγώ από το σώμα μου, που είναι πολλά, δεν μπορώ να πίνω όλα αυτά τα πράγματα (αλκοόλ, καφεΐνη) γιατί αθροίζονται».

Ένα από τα σημαντικότερα μηνύματα που έστειλε το διάσημο μοντέλο μέσα από τη συνέντευξή της είναι πως η αυτοφροντίδα δεν είναι εγωιστική συμπεριφορά δηλώνοντας: «Δεν είναι κάτι εγωιστικό. Οι άνθρωποι μας έχουν διδάξει ότι είναι εγωιστικό αν φροντίζεις τον εαυτό σου. Πώς είναι αυτό εγωιστικό; Όταν αισθάνεσαι καλά, είσαι καλύτερη μαμά, είσαι καλύτερη φίλη, είσαι πιο ήρεμη, είσαι πιο υπομονετική, είσαι πιο τρυφερή, είσαι πιο προσγειωμένη. Οπότε δεν μπορείς να αισθάνεσαι ενοχές που δίνεις προτεραιότητα στον εαυτό σου. Γιατί αυτό σημαίνει να αγαπάς εσένα και να αγαπάς τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο, οι οποίοι θα επηρεαστούν από το πόσο καλά είσαι. Γιατί αν είσαι άρρωστος, όλοι πονάνε.

Πηγή κεντρικής: gisele