Η σημειολογία πίσω από τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου: Από την Καραβάτου στην Τζένη Μπαλατσινού

Κατερίνα Μπούσιου
Η σημειολογία πίσω από τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου: Από την Καραβάτου στην Τζένη Μπαλατσινού

Ο Ντάνος παντρεύεται  στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, έναν ιερό χώρο πολύ ιδιαίτερο στις ζωές και άλλων καλλιτεχνών και επωνύμων. 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εγκαταλείπει την εργένικη ζωή και παντρεύεται τη Δήμητρα Βαμβακούση, στον χώρο που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Εκεί που για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο και άλλοι επώνυμοι επέλεξαν για τις ευτυχισμένες και πιο προσωπικές στιγμές της ζωής τους. Τι ενώνει τον Ντάνο με τον Πάνο Μουζουράκη, την Ντορέτα Παπαδημητρίου, την Κατερίνα Καραβάτου, την Μελίνα Ασλανίδου και την Τζένη Μπαλατσινού;

https://www.instagram.com/p/Cw0pcRtswJ7/

Από την πρώτη επίσκεψη με το τρόπαιο του Survivor στη γνωριμία με τη Δήμητρα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά τη νίκη του στο Survivor το 2017, εξέπληξε τους πάντες όταν μετά το νησί του στην Σκιάθο, εμφανίστηκε ξαφνικά μία Κυριακή στο μικρό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων του Λυκαβηττού, κρατώντας στα χέρια του το τρόπαιο του reality, δείχνοντας αρκετά συγκινημένος. Το εκκλησάκι βρίσκεται στις παρυφές του βουνού στη δυτική πλευρά και μέσα στο σπήλαιο, έχει χτιστεί ο μικρός ναός.

Ο All Star έρωτας του Ντάνου και της Δήμητρας Βαμβακούση, η αναγγελία του γάμου και η νέα κοινή φωτό

Πολύ αργότερα αποκαλύφθηκε πως εκεί βρισκόταν ο πνευματικός του, ο πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης. Ένας ιερωμένος που τον στήριξε σε κάθε του στιγμή και απέκτησαν μία πολύ ζεστή σχέση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η κόρη του πατέρα Δημήτριου, Ειρήνη, είναι μία από τις κουμπάρες στον σημερινό του γάμο.

Έκτοτε, αρκετές φορές οι πιστοί έχουν δει τον ηθοποιό, να συμμετέχει στις λειτουργίες και στις αγρύπνιες και να έχει ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό δέσιμο με τον χώρο και όσα αντιπροσωπεύει για εκείνον και την πίστη του.

Εκεί γνώρισε άλλωστε και τη Δήμητρα Βαμβακούση, την αθλήτρια του άλματος επί κοντώ η οποία είχε λάβει μέρος και στο Survivor δύο χρόνια μετά τον Ντάνο. Η οποία έχει την ίδια εκτίμηση για τον κοινό τους πνευματικό, τον οποίο άλλωστε τον έχουν συναντήσει και μετά την απόσπασή του στην Κρήτη.

https://www.instagram.com/p/CpRxaxOsmCP/

Τον Ιούνιο του 2019 σε αυτό το εκκλησάκι στο οποίο πήγαινε τακτικά - και τις περισσότερες φορές αθέατη - η Τζένη Μπαλατσινού έκανε τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια.

Χώρο που πολύ συχνά επισκέπτεται τόσο η Ντορέτα Παπαδημητρίου, όσο και η Μελίνα Ασλανίδου και ο Πάνος Μουζουράκης. Και όχι μόνο τον επισκέπτονται, αλλά συμμετέχουν και σε κάθε δραστηριότητα της μικρής εκκλησίας.

doreta.jpg

Τον Σεπτέμβριο του 2012, εκεί βάφτισαν την κόρη τους Αέλια, ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου. Και έξι χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2018 εκεί βαφτίστηκε και το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, ο Αρίωνας.

vaftisikaravatou.jpg

Σε αυτό τον χώρο βέβαια δεν δείχνουν την προτίμησή τους μόνο οι επώνυμοι. Εκατοντάδες ζευγάρια έχουν συνδυάσει αυτό τον χώρο με τον γάμο τους ή με τη βάφτιση των παιδιών τους. Στο πρώτο επίπεδο της εκκλησίας, υπάρχει ένα μικρό μπαλκόνι με θέα όλη την Αθήνα. Είναι το πιο hot spot για υπέροχες γαμήλιες φωτογραφίες. Η μικρή ενορία διαθέτει μάλιστα και επίσημο προφίλ στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CYHui31L2Yz/