Lady Gaga & Michael Polansky έβαλαν τέλος στις φήμες χωρισμού με ένα τρυφερό date σε συναυλία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Lady Gaga & Michael Polansky έβαλαν τέλος στις φήμες χωρισμού με ένα τρυφερό date σε συναυλία

H Lady Gaga και ο Michael Polansky ζουν τον έρωτά τους και αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα. Η νέα δημόσια εμφάνιση και τα τρυφερά τετ-α-τετ του ζευγαριού. 

Παρά τις έντονες φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και ανέφεραν πως η Lady Gaga και ο Michael Polansky χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης, εκείνοι δείχνουν να είναι στα καλύτερά τους.

Τις προηγούμενες ημέρες η διάσημη τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας έκαναν δύο νέες δημόσιες εμφανίσεις στο Las Vegas για να απολαύσουν live μερικούς από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Η εμφάνιση Gaga-Polansky που έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού

Η «Mother Monster» και ο σύντροφός της εντοπίστηκαν πριν λίγα 24ωρα στη συναυλία της Katy Perry στο Resorts World στο Las Vegas.

To ερωτευμένο ζευγάρι έδειχνε πολύ ευδιάθετο και συνοδευόταν από τον manager της τραγουδίστριας, Bobby Campbell. Ένας fan της pop star δημοσίευσε ένα video στο οποίο βλέπουμε το ζευγάρι να περπατά και λίγο αργότερα η τραγουδίστρια κοίταξε την κάμερα χαμογελώντας και κάνοντας το σήμα της ειρήνης.

Μερικές ώρες αργότερα Gaga και Polansky έδωσαν το παρών στο «The Sphere», για να παρακολουθήσουν τη συναυλία των U2.

Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η Lady Gaga αποφεύγει να μιλά δημόσια για την ερωτική της ζωή, τον Νοέμβριο του 2021 έκανε μια δήλωση για τον αγαπημένο της στο The Hollywood Reporter.

https://www.instagram.com/p/B8HwxhuFmQg/

«Τα σκυλιά μου και ο άντρας που αγαπώ είναι όλη μου η ζωή», είπε χαρακτηριστικά η pop star.

H Lady Gaga αποκάλυψε γιατί σκέφτεται να μην ξανακάνει σχέση

Ποιος είναι ο Michael Polansky

Ο Michael Polansky είναι ένας ισχυρός άντρας στον κλάδο της τεχνολογίας. Ο 45χρονος φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Harvard από το 2002 έως το 2006 από όπου αποφοίτησε με πτυχίο στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και την επιστήμη των υπολογιστών.

https://www.instagram.com/p/B93JykxFPBz/

Σύμφωνα με το Linked In του, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Parker Group του συνιδρυτή του Facebook, Sean Parker. Είναι επίσης διευθύνων εταίρος της Parker Ventures και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Parker Institute for Cancer Immunotherapy. Η περιουσία του φημολογείται πως ανέρχεται στα 600 εκατομμύρια δολάρια και είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της τραγουδίστριας.

https://www.instagram.com/p/CKfuBDosAuZ/

Ο Polansky έδωσε το παρών στη live εμφάνιση της αγαπημένης του στην ορκωμοσία του προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden τον Ιανουάριο του 2021 και οι δυο τους εντοπίστηκαν να κρατιούνται χέρι-χέρι την ώρα που έφευγαν από το Καπιτώλιο.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Τον Φεβρουάριο του 2019 η Lady Gaga χώρισε με τον σύντροφό της, Christian Carino, με τον οποίο είχε αρραβωνιαστεί και έδειχνε απόλυτα ευτυχισμένη. Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της ότι την στηρίζει και είναι εξαιρετικά περήφανος για την επιτυχία της.

To 2015 η pop star αρραβωνιάστηκε τον ηθοποιό Taylor Kinney, με τον οποίο τελικά χώρισε τον Ιούλιο του 2016, διαλύοντας τον αρραβώνα τους.

Πηγή κεντρικής: ladygaga