Leonardo DiCaprio & Vittoria Ceretti μεταμφιέστηκαν για το Halloween & αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά

Leonardo DiCaprio & Vittoria Ceretti μεταμφιέστηκαν για το Halloween & αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά

Ο Leonardo DiCaprio και η Vittoria Ceretti είναι full in love και η πρόσφατη εμφάνισή τους το αποδεικνύει περίτρανα. Η μεταμφίεση για το Halloween και τα καυτά φιλιά.

Το άλλο του μισό φαίνεται πως έχει βρει τους τελευταίους μήνες ο Leonardo DiCaprio, στο πρόσωπο της Vittoria Ceretti. Το μοντέλο και ο ηθοποιός εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά μαζί τον Αύγουστο του 2023 σε video που κυκλοφόρησε στην Pagesix από την Ibiza όπου χόρευαν και αντάλλαζαν παθιασμένα φιλιά.

Πρόσφατα πηγή ανέφερε στο ίδιο μέσο ότι η σχέση του Leonardo DiCaprio και της Victoria Ceretti δείχνει αρκετά πιο σοβαρή από ένα περιστασιακό ειδύλλιο.

«Περνούν αρκετό χρόνο μαζί τους τελευταίους μήνες και απολαμβάνουν να γνωρίζουν ο ένας τον άλλο σε βαθύτερο επίπεδο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Αξιοσημείωτo είναι το γεγονός πως το μοντέλο έχει γνωρίσει τη μητέρα του DiCaprio, Irmelin Indenbirken, με την οποία εντοπίστηκε σε μουσείο της Ιταλίας τον Σεπτέμβριο.

Η νέα εμφάνιση του ζευγαριού και τα καυτά φιλιά

Σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι παρευρέθηκε σε Halloween πάρτι σε σπίτι στο West Hollywood, το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (29/10). Ο Leonardo DiCaprio βγήκε κάποια στιγμή στο μπαλκόνι για να πάρει αέρα και σύντομα τον ακολούθησε η αγαπημένη του Vittoria, αδιαφορώντας για τυχόν αδιάκριτα βλέμματα.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο TMZ, ότι αφού το ζευγάρι αγκαλιάστηκε και η Ceretti έκανε τη χειρονομία που απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες οι δυο τους κατάλαβαν ότι δεν ήταν μόνοι στο χώρο.

Θυμάσαι το κορίτσι του Leonardo Di Caprio; Η μεγάλη αλλαγή που έκανε

Το μοντέλο κρατούσε τρυφερά τον ηθοποιό, ενώ το ένα χέρι της ακουμπούσε το εσώρουχό του. Η Ceretti εμφανίστηκε με ένα φόρεμα και κόκκινη περούκα ενώ ο DiCaprio επέλεξε το καθιερωμένο του casua look που απαρτιζόταν από λευκό t-shirt, μαύρο παντελόνι και καπέλο. Τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες με τα τετ-α-τετ του ζευγαριού κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ποια είναι η 25χρονη Vittoria Ceretti

Η 25χρονη καλλονή έχει καταγωγή από την Ιταλία και μόλις πριν από μερικούς μήνες επιβεβαίωσε τον χωρισμό από τον πρώην σύζυγό της και DJ-μέλος των Tale Of Us, Matteo Milleri, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη για τρία ολόκληρα χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CBftPaKqd_7/

Η Ceretti είναι κόρη της σχεδιάστριας Francesca Lazzari και ambassador του οίκου Balenciaga. Σε ηλικία 14 ετών έλαβε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Elite Model Look και ξεκίνησε την ανοδική της πορεία στον χώρο της μόδας.

https://www.instagram.com/p/Cx8FDbXIC7B/

Tο όνομα του νεαρού top model βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα πιο περιζήτητα μοντέλα και όχι άδικα. Η Ιταλίδα καλλονή έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα πολλών εμβληματικών περιοδικών.

https://www.instagram.com/p/CxncE1nIZkm/

Τα τελευταία χρόνια η πλατφόρμα models.com τη συμπεριλαμβάνει στη λίστα με τα icons της βιομηχανίας της μόδας, ενώ το περιοδικό Maxim την έβαλε φέτος στη λίστα με τις 100 πιο sexy γυναίκες στον πλανήτη. H 25χρονη διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την Gigi Hadid, η οποία φημολογούταν έντονα πως διατηρεί ερωτικές σχέσεις με τον DiCaprio.

Πηγή κεντρικής: apimages.com