Η βόλτα Robert Pattinson- Suki Waterhouse τους έκανε όλους να μιλούν για εγκυμοσύνη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η βόλτα Robert Pattinson- Suki Waterhouse τους έκανε όλους να μιλούν για εγκυμοσύνη

Robert Pattinson και Suki Waterhouse παραμένουν full in love μετά από 5 χρόνια σχέσης. Η νέα κοινή έξοδος και οι φωτογραφίες της ηθοποιού με φουσκωμένη κοιλιά.

Στα καλύτερά τους είναι ο Robert Pattinson και η Suki Waterhouse αφού σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα σύντομα θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά ήδη 5 χρόνια σχέσης και παρά το γεγονός ότι κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εμφανίζονται συχνά μαζί αποδεικνύοντας πως είναι αχώριστοι.

Η νέα έξοδος του ζευγαριού πυροδότησε τις φήμες εγκυμοσύνης

Πριν λίγα 24ωρα οι δύο ηθοποιοί απόλαυσαν την βόλτα τους στο Los Angeles και περπάτησαν για αρκετή ώρα με casual look.

Στις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου η 31χρονη φορά ένα μαύρο φούτερ, γκρι σορτσάκι, καπέλο και αθλητικά παπούτσια ωστόσο όλοι εστίασαν στη φουσκωμένη της κοιλιά.

O Pattinson εμφανίστηκε με γκρι φούτερ, σκουρόχρωμη βερμούδα, αθλητικά παπούτσια και γυαλιά ηλίου.

Ποια Stewart! Η πρώτη επίσημη του Robert Pattinson με την Suki Waterhouse ήταν γεμάτη έρωτα

Στο παρακάτω video μπορείς να δεις καλύτερα τα τρυφερά τετ-α-τετ του ζευγαριού κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στο Los Angeles.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα ξένα μέσα πυροδότησαν τις φήμες εγκυμοσύνης και αναφέρουν πως πιθανότατα η ηθοποιός κυοφορεί τον καρπό του έρωτά της με τον σταρ του «Twillight».

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον Ιούνιο του 2018 όταν οι φωτογράφοι τους εντόπισαν αγκαλιασμένους σε έξοδό τους στο Λονδίνο. Έκτοτε οι ηθοποιοί θέλησαν να προστατεύσουν τη σχέση τους χωρίς ωστόσο να κρύβουν πόσο ευτυχισμένοι είναι με το άλλο τους μισό.

Pattinson και Waterhouse πέρασαν μαζί την περίοδο της καραντίνας και ήρθαν ακόμη πιο κοντά, κάνοντας όλους να πιστεύουν πως το επόμενο βήμα δεν αργεί. Οι δυο τους έδωσαν αργότερα το παρών σε επίσημες εκδηλώσεις όπου φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι, αγνοώντας τα αδιάκριτα βλέμματα.

Πηγή κεντρικής: apimages.com