H 10χρονη North West είναι κοριτσάκι του μπαμπά και προτιμά να μένει με τον Kanye West

Τσακιρίδου Χριστίνα
H 10χρονη North West είναι κοριτσάκι του μπαμπά και προτιμά να μένει με τον Kanye West
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

H Kim Kardashian μίλησε για τη σχέση με την κόρη της και αποκάλυψε το μεγάλο παράπονο της North. Η πολύτιμη συμβουλή που έδωσε η Kourtney Kardashian στην αδερφή της.

Η Kim Kardashian γιόρτασε πρόσφατα το Halloween με μερικές εντυπωσιακές μεταμφιέσεις όμως λίγο αργότερα επισκέφθηκε την αδερφή της, Kourtney και έκανε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Σε επεισόδιο του reality «The Kardashians» που προβλήθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Hulu, η 43χρονη τηλεπερσόνα μίλησε για τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Kanye West αλλά και για την προτίμηση της κόρης της, North να περνά περισσότερο χρόνο με τον μπαμπά της.

Γιατί η North West προτιμά να περνά περισσότερο χρόνο με τον μπαμπά της

Μιλώντας στην Kourtney Kardashian για την προτίμηση της κόρης της να ζει με τον Kanye West η τηλεπερσόνα μετέφερε τα λόγια της North η οποία υποστηρίζει: «Ο μπαμπάς είναι ο καλύτερος. Τα έχει καταλάβει όλα. Δεν έχει νταντά, δεν έχει σεφ, δεν έχει security. Ζει σε ένα διαμέρισμα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχουμε διαμέρισμα».

Η Kourtney Kardashian με τη σειρά της εξήγησε ότι έχει το ίδιο πρόβλημα με τα παιδιά της (Penelope, Reign και Mason) τα οποία ζητούν συχνά τον μπαμπά τους, Scott Disick.

https://www.instagram.com/p/CzDQM9nO22s/

«Το κάνουν αυτό και τα παιδιά μου. Λένε ότι ο μπαμπάς έχει το καλύτερο σπίτι και το δικό μου σπίτι είναι χάλια. Ότι σε εκείνου το σπίτι, η ατμόσφαιρα είναι καλύτερη. Αισθάνομαι ότι όλα πέφτουν πάνω στον γονέα που είναι περισσότερο μαζί τους και ασχολείται πιο πολύ με την ανατροφή τους», τόνισε η Kourtney Kardashian.

https://www.instagram.com/p/CzIYHwGrXat/

Στη συνέχεια η Kourtney πρότεινε στην Kim να δημιουργήσει μια πιο «κανονική ζωή» για τα παιδιά της και να προτιμά να πηγαίνουν βόλτες ή να κάνουν δραστηριότητες που αρμόζουν στην ηλικία τους.

Η Kim Κaradashian παραδέχτηκε πως όταν αποφάσισε εκείνη και η North να ζήσουν λίγο πιο φυσιολογικά είδε τη σχέση τους να αλλάζει σημαντικά.

«Η North είναι το μάθημά μου σε αυτόν τον πλανήτη. Πρέπει να μάθω ακόμα περισσότερα για την υπομονή. Ναι μου διδάσκει υπομονή. Μου έχει διδάξει πολλά για τη ζωή», εξήγησε η 43χρονη.

Kim & Kourtney Kardashian είναι σε διαμάχη & ο πραγματικός λόγος δεν είναι άλλος από μια συνεργασία

O χωρισμός Kim Kardashian-Kanye West

Η Kim Kardashian και ο Kanye West ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012 και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2014. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την 10χρονη North, τον 7χρονο Saint, την 5χρονη Chicago και τον 4 ετών Psalm.

Kim Kardashian Kanye West Divorce

Η κρίση στον γάμο τους ξεκίνησε το 2020, εξαιτίας των δημόσιων εκρήξεων του West. Όταν ο ράπερ έβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αποκάλυψε πολύ προσωπικά στοιχεία για την οικογένεια και τον γάμο του στην προεκλογική εκστρατεία του αλλά και στο Twitter.

Mετά από δεκάδες tweets στα οποία ο Kanye Wast κατηγορούσε την σύζυγό του και αφού ο ίδιος ο ράπερ είχε υποστηρίξει πως ζητά επίμονα διαζύγιο από την τηλεπερσόνα πολλά χρόνια τώρα, η 43χρονη πήρε την απόφαση να πει τη δική της αλήθεια με τον πιο απλό και ανθρώπινο τρόπο, συγκινώντας τότε τους πάντες.

Η τηλεπερσόνα είπε τη δική της πλευρά μέσω Instagram εστιάζοντας στο γεγονός ότι ο West έχει διαγνωσθεί με διπολική διαταραχή. Η Κim Kardashian ζήτησε από τους fans να δείξουν συμπόνια και να κατανοήσουν την επίπονη και περίπλοκη κατάσταση που βιώνει η οικογένειά τους εξαιτίας της ασθένειας του πρώην συζύγου της.

Σε παλαιότερο επεισόδιο των Kardashians η Kim Kardashian είχε αναφέρει για τον γάμο της με τον West: «Πάντα υπεκφεύγουμε μεταξύ μας γιατί δεν θέλουμε να ανακατευτούμε. Και σέβομαι ότι κανείς δεν ήρθε σε μένα κατά τη διάρκεια του γάμου μου να πει: Είσαι καλά; Όλοι με άφησαν να κάνω το δικό μου ταξίδι και να το δω μόνη μου. Το εκτιμώ, αλλά μερικές φορές κοιτάζω πίσω και σκέφτομαι: Πότε να παρέμβουμε;. Αυτό είναι που δεν μου είναι τόσο ξεκάθαρο».

Και πρόσθεσε: «Αν ο κόσμος ήξερε πώς ήταν πραγματικά η σχέση μου, νομίζω θα έλεγαν: Πώς κράτησε αυτό τόσο πολύ; Αλλά τα έχω καλά με τον εαυτό μου γνωρίζοντας ότι έκανα ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να λειτουργήσει μια κατάσταση οπότε μπορώ να φύγω νιώθοντας απολύτως απαλλαγμένη από ενοχές».

Πηγή κεντρικής: apimages.com