Η Sophie Turner είναι ερωτευμένη με τον Peregrine Pearson και ο Joe Jonas δείχνει ενοχλημένος

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Sophie Turner είναι ερωτευμένη με τον Peregrine Pearson και ο Joe Jonas δείχνει ενοχλημένος
Invision

Ο Joe Jonas αντέδρασε στο ειδύλλιο της πρώην συζύγου του με τον Peregrine Pearson. Τα τρυφερά τετ-α-τετ του ζευγαριού και η αντίδραση του τραγουδιστή.

Ενοχλημένος φέρεται να είναι ο Joe Jonas με τη δημοσιοποίηση του φλερτ της εν διαστάσει συζύγου του, Sophie Turner. Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός ανακοίνωσαν δημόσια τον χωρισμό τους πριν από δύο μήνες και έκτοτε είχαν έντονες διαφωνίες για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου ο popstar πιστεύει ότι είναι πολύ νωρίς για την Turner να κυκλοφορεί δημόσια με νέο σύντροφο και να τον φιλά παθιασμένα μπροστά στους φωτογράφους.

Πριν από λίγες ημέρες η ηθοποιός του «Game of Thrones» αντάλλαξε καυτά φιλιά με τον Βρετανό αριστοκράτη, Peregrine Pearson και εντοπίστηκε από τους paparazzi κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στο Παρίσι. Οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και αρκετοί ήταν αυτοί που ξαφνιάστηκαν με το πόσο γρήγορα η σταρ της μεγάλης οθόνης γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Η αντίδραση του Joe Jonas στο ειδύλλιο Turner-Pearson

Πηγή από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή υποστηρίζει πως στον Jonas δεν αρέσει καθόλου που η πρώην σύζυγός του φίλησε κάποιον άλλον δημοσίως. Ο 34χρονος θα ήθελε να ξαναβρεί τον έρωτα στο μέλλον ωστόσο αυτή τη στιγμή προέχουν τα παιδιά, η δουλειά του και το διαζύγιο με την Turner.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή ο τραγουδιστής έχει τονίσει πως αν η Sophie Turner προσπαθεί να τον κάνει να νιώσει άσχημα, δεν καταφέρνει τίποτα απολύτως.

https://www.instagram.com/p/CzCmlszPcrO/

«Εστιάζει την ενέργειά του στη μουσική του και την οικογένειά του. Τα πάει περίφημα και πέρασε το Halloween με τις κόρες του. Έχει πολλές εκκρεμότητας με την καριέρα και τις κόρες του οπότε δεν έχει καν χρόνο να βγει ραντεβού».

Πρόσφατα η Turner μήνυσε τον εν διαστάσει σύζυγό της για παράνομη κατακράτηση, ισχυριζόμενη ότι ο Jonas παρακρατούσε τα διαβατήρια των παιδιών τους και δεν τους επέτρεπε να επιστρέψουν στην Αγγλία.

Η αγωγή του μοντέλου κατά του τραγουδιστή ζητούσε την άμεση επιστροφή των παιδιών που απομακρύνθηκαν ή κρατήθηκαν παράνομα, με τη νομική ομάδα της Turner να υποστηρίζει ότι η παράνομη κατακράτηση ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/CkznUSCtpze/

Στις 6 Σεπτεμβρίου ο 34χρονος τραγουδιστής και η 27χρονη πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» ανακοίνωσαν πως θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών με τον χωρισμό τους να είναι άκρως εκρηκτικός.

https://www.instagram.com/p/Cw2ajwruv0i/

«Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε αμοιβαία να δώσουμε φιλικό τέλος στον γάμο μας. Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με το γιατί, αλλά, πραγματικά αυτή είναι μια κοινή απόφαση και ελπίζουμε ειλικρινά ότι όλοι μπορούν να σεβαστούν τις επιθυμίες μας για ιδιωτικότητα για εμάς και τα παιδιά μας», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η Sophie Turner κάνει μήνυση στον Joe Jonas, ζητά πίσω τις κόρες της και το διαζύγιο έγινε άβολο

Ο Joe Jonas και Sophie Turner βρίσκονταν σε σχέση από το 2016 ενώ το 2019 έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους με έναν λαμπερό γάμο στο Las Vegas. Έναν χρόνο αργότερα υποδέχτηκαν την κόρη τους, Willa και το 2022 τη δεύτερη κόρη τους, Delphine. Όπως αποδείχθηκε αυτά που τους χωρίζουν είναι αρκετά με αποτέλεσμα το διαζύγιο να αποτελεί μονόδρομο.

Πηγή κεντρικής: joejonas