Ο Tom Ellis του «Lucifer» και η Meaghan Oppenheimer έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Tom Ellis του «Lucifer» και η Meaghan Oppenheimer έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας

Ο Tom Ellis και η σύζυγός του, Meaghan Oppenheimer υποδέχθηκαν την κόρη τους. Η τρυφερή ανάρτηση του ηθοποιού με το νέο μέλος, το όνομα που θα λάβει το μωρό και οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού. 

Μια πολύ ευχάριστη και απρόσμενη ανακοίνωσε έκανε πριν λίγες ώρες ο Tom Ellis, ο οποίος ανακοίνωσε ότι μαζί με τη σύζυγό του, Meaghan Oppenheimer έγιναν γονείς ενός κοριτσιού μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο σταρ της σειράς «Lucifer» που λατρεύτηκε από το κοινό του Netflix και η σεναριογράφος- παραγωγός πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνουν τις πρώτες στιγμές με το νέο μέλος.

Το ζευγάρι είχε κρατήσει μυστική την απόφασή του να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, θέλοντας να διασφαλίσει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τρυφερή ανάρτηση του Tom Ellis με το νεογέννητο

Πριν λίγες ώρες ο 44χρονος ηθοποιός και η σύζυγός του δημοσίευσαν στο Ιnstagram τις πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη τους και αποκάλυψαν το όνομα που θα λάβει η μικρούλα.

https://www.instagram.com/p/CzcmJKnJsKy/

«Η κόρη μας Dolly Ellis-Oppenheimer γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου και μέσα σε πέντε ώρες ζωής, τερμάτισε μόνη της την απεργία της SAG. Την αγαπάμε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην καταπληκτική μας παρένθετη», έγραψε ο δημοφιλής ηθοποιός στην ανάρτησή του.

Ακολούθησε η ανάρτηση της 37χρονης η οποία πόσταρε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της κόρης της με το ίδιο μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/CzcmJbnJVlA/

Το ερωτευμένο ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι με το νεογέννητο και δεν σταματά να το φροντίζει, δημοσιεύοντας στο Instagram τα πιο γλυκά στιγμιότυπα.

Screenshot-2023-11-10-102415.png

Ο Tom Ellis έχει τρεις κόρες από προηγούμενες σχέσεις και γάμους του: τη 18χρονη Nora, την 15χρονη Florence και την 11χρονη Marnie. Η πρώτη του κόρη γεννήθηκε το 2005 και είναι καρπός του έρωτα με την Estelle Morgan. Υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Tamzin Outhwaite από το 2006 έως το 2014. Τον Ιούνιο του 2008 απέκτησαν την πρώτη τους κόρη. Η δεύτερη κόρη τους γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2012.

1699605475752-884126379-ellis11.jpg

Ο Ellis και η Oppenheimer γνωρίστηκαν το 2015 και αρραβωνιάστηκαν το 2017. Το 2019 το ζευγάρι παντρεύτηκε έχοντας στο πλευρό του ελάχιστους αγαπημένους φίλους.

https://www.instagram.com/p/ByQluj1pDTc/

«Η νέα μου σύζυγος ήταν λίγο ανασφαλής για την επιλογή μεταφορικού μέσου που έκανα για τον μήνα του μέλιτος. Σας ευχαριστώ όλους που κάνατε την μέρα μας τόσο μοναδική», είχε γράψει τότε ο ηθοποιός.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

5 μήνες μετά το σκάνδαλο για απιστίες, Adam Levine & Behati Prinsloo έγιναν για τρίτη φορά γονείς

Πηγή κεντρικής: officialtomellis