Η σκηνή θρίλερ της Τρίγγου που έγινε viral στη Μάγισσα λίγο πριν τη μετωπική σύγκρουση με Λέχου

Κατερίνα Μπούσιου
Η σκηνή θρίλερ της Τρίγγου που έγινε viral στη Μάγισσα λίγο πριν τη μετωπική σύγκρουση με Λέχου

«Έλλη είσαι συγκλονιστική»: Το κοινό δεν μπορούσε, παρά να δώσει τα εύσημα για μία ακόμη φορά στη κορυφαία Τρίγγου που κάνει τη μεγαλύτερη υποκριτική έκπληξη της χρονιάς. 

Αν για κάτι πρέπει να περηφανευόμαστε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, είναι η ευκαιρία που έχουμε, για να θαυμάζουμε το ταλέντο εξαιρετικών ηθοποιών. Η Έλλη Τρίγγου για μία ακόμη φορά το χθεσινό βράδυ, έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στη Μάγισσα, ενώ έπεται και συγκλονιστική (όπως λένε στα τρέιλερ) συνέχεια. Με την μετωπική σύγκρουση με την Κατερίνα Λέχου, αφού πια μάθει πως εκείνη έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του βρέφους.

Πρωτάρηδες στην πλεκτάνη Τζανής και Πετρούνης

Τόσο οι Λασκαραίοι όσο και οι Γερακάρηδες στη Μάγισσα, έχουν θέματα οικογενειακής επικράτησης. Ειδικά στην πρώτη περίπτωση που αρχηγός, δέχθηκε να είναι ο πρωτότοκος Μάρκος και να αναβάλει έτσι τη φυγή του από τη Μάνη με την αγαπημένη του Θεοφανώ. Ο αδελφός του Τζανής δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον θυμό του παρά τις συμβουλές του Κανέλλου. Και σωστά οι φανς τον παρομοίωσαν με τον πρίγκιπα Harry. Same vibes.

tzanis.png

Εδώ θα έχουμε συνέχεια σε αυτή την κόντρα. Στους δε Γερακάρηδες, ο Πετρούνης, θα αποκαλυφθεί οσονούπω από την γιαγιά Κυπριανή (πόσο τέλεια είστε κυρία Μπαζάκα σε αυτόν τον ρόλο) πως είναι ο προδότης της οικογένειάς του. Πρωτάρης στην πλεκτάνη, κάνει λάθη τα οποία και θα του στοιχίσουν. Αποτυγχάνει για μία ακόμη φορά η προσπάθεια να απομονωθούν ο πατέρας του και ο αδελφός του, για να τους σκοτώσουν οι Τούρκοι.

Αυτό όμως που αναμένεται να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι η μεγάλη κόντρα που ξεκινά μεταξύ της Κατερίνας Λέχου και της Θεοφανώς.

Η Δαμιανή θα βρει αφορμή τον εγκλεισμό της Τρίγγου στο μοναστήρι, γιατί όλοι πια θα μάθουν ότι την κρατούν μέχρι να εξαγνιστεί γιατί βλέπει οράματα. Η ζωή της μάγισσας σαφέστατα κινδυνεύει, γιατί η αρχόντισσα των Λασκαραίων, βάζει λόγια στον Μιχαήλ, πως δεν πρέπει να την έχουν πια στον πύργο. Εκείνη όπως καταλαβαίνουμε θα κάνει τα πάντα για να μην είναι η Θεοφανώ κοντά τους. Ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να της αφαιρεθεί η ζωή.

https://www.instagram.com/p/Cz60beFrKjm/

Όμως ο Μάρκος θα την προστατέψει. Τώρα ανοίγει ο μεγάλος κύκλος της παρασκηνιακής κόντρας της Δαμιανής με τη μάγισσα. Η τελευταία θα δει σε όραμα τη γυναίκα που σκότωσε το βρέφος. Και ξέρει πως η Πολυξένη δεν θα έπαιρνε μόνη της την απόφαση. Σταδιακά θα οδηγηθεί σε εκείνη που έδωσε την εντολή. Μόνο που σε αυτή την πορεία δεν θα έχει σύμμαχο τον Μάρκο, αλλά μόνο τον Αντρέι.

https://www.instagram.com/p/CzF16AAtkdt/

Προς το παρόν, το κοινό χθες αποθέωσε την Έλλη Τρίγγου για την ανεπανάληπτη σκηνή μετά τον εξορκισμό όταν από μέσα της «μίλησε» το πνεύμα της μητέρας της Αναχίτ, απευθυνόμενη στην Αγάθη. Για την προδοσία της μοναχής η οποία της είχε ορκιστεί να προστατέψει την κόρη της. Στο επόμενο επεισόδιο θα δεις και τον τραυματισμό της από τη Θεοφανώ, η οποία δεν θα μπορεί ούτε και στον ίδιο της τον εαυτό να εξηγήσει την επιθετικότητά της.