Μετά τη Βαλαβάνη πρώτη θέση στην καρδιά του Κωνσταντίνου Βασάλου έχουν οι φίλοι του

Μετά τη Βαλαβάνη πρώτη θέση στην καρδιά του Κωνσταντίνου Βασάλου έχουν οι φίλοι του

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει επενδύσει στη φιλία και στον ελεύθερό του χρόνο περνά ανέμελες στιγμές. Η πρόσφατη έξοδος στα μπουζούκια και οι άνθρωποι που στάθηκαν δίπλα του μετά το χωρισμό.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στον πρώτο κύκλο του Survivor που έκανε πρεμιέρα στους δέκτες μας το 2017.

Ο γνωστός γυμναστής και η αθλητικογράφος έζησαν ένα πολύ δυνατό love story για 5,5 ολόκληρα χρόνια και παρέμειναν μαζί έως το καλοκαίρι του 2023 όπου ανακοίνωσαν επίσημα το χωρισμό τους. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η πρόσφατη έξοδος στα μπουζούκια με την παρέα του

Πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η παρέα του έδωσαν το παρών στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα. Οι αγαπημένοι φίλοι απόλαυσαν τις επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βάλια Χατζηθεοδώρου, Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) και Κωνσταντίνος Βασάλος πόζαραν στο φωτογραφικό φακό και μας θύμισαν πόσο ωραία παρέα έχουν δημιουργήσει.

vasalos1.jpg

Στο celebrity crew προστίθεται συχνά και η Μαίρη Συνατσάκη με την κόρη της, Ολίβια, στην οποία τρέφουν όλοι μεγάλη αδυναμία.

Η επιστροφή του Βασάλου στο «Χαμογέλα και Πάλι» και τα σχόλια στο twitter

Οι πιο κοντινοί άνθρωποι του Κωνσταντίνου Βασάλου

Μετά το χωρισμό από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε έμφαση στην επαγγελματική του ζωή και φρόντισε να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με αγαπημένα του πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/Cz4jnSerD-e/

Bασάλος και Fipster είναι κυριολεκτικά αχώριστοι αφού δίνουν συχνά μαζί το παρών σε κοσμικά events ή σε χαλαρές φιλικές συγκεντρώσεις.

O Kωνσταντίνος Βασάλος μίλησε πρόσφατα στην κάμερα του Breakfast@Star και σχολίασε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει τσακωθεί με τον Fipster.

«Αχ, έχω μπλέξει και με τον Φίλιππο τώρα που ξυπνάει με κακοκεφιά και αρχίζει και λέει διάφορα ασυνάρτητα. Δεν έχουμε τσακωθεί. Μια χαρά μαζί ήμασταν χθες. Γιόρταζε κιόλας. Χρόνια πολλά Φίλιππε κι από εδώ. Ρε παιδιά, χθες ήμασταν μαζί. Μην τον ακούτε. Δεν ξέρω τι έπαθε. Βγήκε προχθές το βράδυ μόνος του και μάλλον δεν πήγε καλά το βραδινό ποτό, και ξύπνησε το πρωί και είχε νεύρα. και λέει, που θα ξεσπάσω, στον Κωνσταντίνο», δήλωσε ο πρώην παίκτης του Survivor.

https://www.instagram.com/p/CvnAXsAtaLO/

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ο Κώστας Κοκκινάκης, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Νίκος Συρίγος και ο Ηλίας Μπόγδανος είναι μόνο μερικά από τα άτομα με τα οποία ο γυμναστής κάνει στενή παρέα και δημοσιεύει αυθόρμητα στιγμιότυπα.

Τον Ιούνιο ο 34χρονος επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 24 εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε τότε μερικές αποκαλυπτικές αναρτήσεις στα social media, επιβεβαιώνοντας αυτό που όλοι είχαν υποψιαστεί, το χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Επέστρεψα, κατ’ αρχάς χώρισα δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, όντως, άστα μεγάλη πίκρα, μεγάλη στεναχώρια αλλά ας μην μένουμε εκεί. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη στο Survivor σε μένα που ψηφίσατε να παραμείνω. Φέτος, δεν το χάρηκα όσο το 2017 αλλά αυτό που είδατε ήμουν εγώ, ήμουν 100% ο εαυτός μου, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ τηλεοπτικά, ήμουν εγώ, στεναχωρήθηκα που έφυγα όγδοος αλλά προχωράμε, είμαι ανεβασμένος», είχε πει χαρακτηριστικά ο personal trainer στην κάμερα.

Πηγή κεντρικής: costasvasaloshd