Η συγκίνηση της Άννας Πρέλεβιτς για το βιβλίο του μπαμπά της έφερε το γλυκό σχόλιο της Νομικού

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η συγκίνηση της Άννας Πρέλεβιτς για το βιβλίο του μπαμπά της έφερε το γλυκό σχόλιο της Νομικού

H Άννα Πρέλεβιτς τρέφει μεγάλη αδυναμία στο μπαμπά της και δεν κρύβεται. Η συγκίνηση για το νέο επαγγελματικό βήμα του Μπάνε Πρέλεβιτς και οι ωραιότερες φωτογραφίες μπαμπά-κόρης.

Η μυθιστορηματική ζωή του Σέρβου μπασκετμπολίστα, Μπράνισλαβ (Μπάνε) Πρέλεβιτς ξεδιπλώνεται στο βιβλίο «Η δύναμη της ήττας» που κυκλοφόρησε πριν από λίγα 24ωρα και αναμένεται να αγαπηθεί από το μπασκετικό κοινό.

«Με λένε Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς αλλά όλοι με φωνάζουν Μπάνε. Ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ στα ανοιχτά γήπεδα του Βελιγραδίου. Μου άρεσε πάντα να σουτάρω και αυτό το έμαθα καλά-έμαθα να κάνω κι άλλα καλά, αλλά ο κόσμος με θυμάται για τα μεγάλα σουτ που πήρα. Κάποια τα έβαλα, κάποια τα έχασα», γράφει χαρακτηριστικά στην εισαγωγή της αυτοβιογραφίας του ο πρώην καλαθοσφαιριστής.

H συγκίνηση της Άννας Πρέλεβιτς για το νέο επαγγελματικό βήμα του μπαμπά της

Πριν από μερικές ώρες Άννα και Τέα Πρέλεβιτς έδωσαν το παρών στην επίσημη παρουσίαση για το βιβλίο του μπαμπά τους, «Η δύναμη της ήττας» το οποίο έγινε sold out μέσα σε λίγες ώρες κυκλοφορίας.

Η Άννα Πρέλεβιτς έφτιαξε ένα σύντομο βίντεο από το event και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της εξηγώντας στις λεζάντες: «Λίγα λεπτά πριν από αυτό το βίντεο έκλαιγα αλλά ήταν δάκρυα χαράς».

https://www.instagram.com/reel/C0ZT9JQo8C_/

«Ο μπαμπάς μου είναι από τους πιο καλούς ανθρώπους που γνωρίζω και είναι το καλύτερο παράδειγμα που θα μπορούσα να έχω μεγαλώνοντας (φυσικά και η μαμά μου αλλά σήμερα μιλάμε για τον μπαμπά) Χαίρομαι που θα τον γνωρίσετε ακόμα καλύτερα μέσα από το βιβλίο του, «Η δύναμη της ήττας» αλλά πάνω απ’ όλα χαίρομαι που διαβάζοντας το βιβλίο θα δείτε σίγουρα τη ζωή με διαφορετικό μάτι! (Το οποίο τελείωσα μέσα σε λίγες ώρες)», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς στην ανάρτησή της.

Φορώντας floral κοστούμι, μαύρο crop top, λευκά sneakers και μαύρη crossbody τσάντα, η 33χρονη συνόδευσε το μπαμπά της στην παρουσίαση βιβλίου και έδειχνε ιδιαίτερα συγκινημένη.

Tο σχόλιο της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού και ο συγγραφέας, Στέφανος Ξενάκης ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση της Άννας Πρέλεβιτς. Η παρουσιάστρια άφησε ένα emoji σε σχήμα κόκκινης καρδιάς κάτω από το post ενώ ο συγγραφέας έγραψε: «Δάσκαλος ζωής ο μπαμπάς σου για όλους μας».

sxolio.jpg

Aκολούθησε η ανάρτηση της Τέα Πρέλεβιτς η οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Πολύ ξεχωριστή η σημερινή μέρα και θα τη θυμάμαι για πάντα».

https://www.instagram.com/reel/C0ZguThM7iK/

Η Δούκισσα Νομικού έγινε 37:Η φωτογραφία με την μεγάλη ροζ ανθοδέσμη & η ξεχωριστή ευχή που δέχτηκε

Η αδυναμία της Άννας Πρέλεβιτς στον μπαμπά της

Η Άννα Πρέλεβιτς τρέφει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της και το έχει εκφράσει αρκετές φορές δημόσια μέσα από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/reel/CtpGnttIKkY/

Πριν λίγους μήνες η κόρη του πρώην μπασκετμπολίστα παρευρέθηκε στην PAOK Sports Arena όπου πραγματοποιήθηκε τιμητική βράβευση για την συνεισφορά του Μπάνε Πρέλεβιτς στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

«Ο μπαμπάς μας είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου... Είμαστε οι μεγαλύτερες φαν του! Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που βιώσαμε τη σημερινή μαγική στιγμή. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Θα γυρίσω σπίτι και θα δω ξανά όλα τα βίντεο! Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο και τον ΠΑΟΚ που τον τίμησε. Συγκινηθήκαμε πολύ σήμερα», είχε τονίσει η Άννα Πρέλεβιτς στις τηλεοπτικές κάμερες.

https://www.instagram.com/reel/CqiQYNRIOON/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες μπαμπά-κόρης.

Πηγή κεντρικής: annaprelevic