Η Άννα Βίσση είχε τρεις πολύ σημαντικούς λόγους για να γιορτάζει: Tα τρία -Ν- στη ζωή της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Άννα Βίσση είχε τρεις πολύ σημαντικούς λόγους για να γιορτάζει: Tα τρία -Ν- στη ζωή της

Μπορεί η πρεμιέρα των εμφανίσεών της να άλλαξε ημερομηνία, όμως σήμερα ήταν μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για την Άννα Βίσση.

Για τους περισσότερους Έλληνες η σημερινή μέρα ήταν πολύ ξεχωριστή, αφού παραδοσιακά κάθε χρόνο στις 6 Δεκεμβρίου γιορτάζει ο Άγιος Νικόλαος και επομένως όλοι όσοι έχουν πάρει το όνομά του. Το συγκεκριμένο όνομα είναι από τα πολύ συνηθισμένα στη χώρα μας και σίγουρα κάθε οικογένεια έχει και από κάποιον ή κάποια που να έχει την ονομαστική του γιορτή.

Τα -Ν- της ζωής της

Για την Άννα Βίσση και το «σπιτικό» της τα πράγματα βέβαια, είναι διαφορετικά, αφού είχε τρεις και όχι έναν λόγους για να γιορτάζει. Πρώτα και κύρια για τον μεγάλο της εγγονό, τον Νίκο, μετά για την αδερφή της την Νίκη και τέλος για τον παντοτινό συνοδοιπόρο της, τον Νίκο Καρβέλα. Η ίδια θέλησε να τους ευχηθεί, κάνοντας μια ξεχωριστή ανάρτηση για τον καθένα τους στο προφίλ της στο Instagram. Όπως θα δεις στη throwback φωτογραφία που δημοσίευσε με τον εγγονό της του ευχήθηκε «χρόνια πολλά» αποκαλώντας τον «Νινίκο», ενώ όσον αφορά τον Νίκο Καρβέλα έγραψε «Ν πάντα και για πάντα». Όσον αφορά το post για την αδερφή της, η Άννα Βίσση επέλεξε μια φωτογραφία τους από χαλαρή βραδινή έξοδο που τα χαμόγελά τους δείχνουν πόσο αγαπημένες αδερφές είναι.

Η σκληρή προπόνηση πριν την πρεμιέρα

Η Άννα Βίσση έκανε μια από τις πιο sexy εμφανίσεις της πρόσφατα δίνοντας το παρών σε ένα βραδινό event με την αγαπημένη της φίλη Χριστίνα Πολίτη, τραβώντας για ακόμα μια φορά όλα τα φλας επάνω της, όμως η ίδια βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα των εμφανίσεών της.

https://www.instagram.com/p/C0epM_RtVRE/

Και μπορεί να μεταφέρθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας της λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων, όμως η Άννα Βίσση είχε αποκαλύψει πριν από λίγες μέρες πως είχε άγχος γι' αυτήν και κάπως έτσι η γυμναστική την βοηθούσε αφενώς να χαλαρώσει κι αφετέρου να προετοιμαστεί καλύτερα. Το να τραγουδάς άλλωστε, απαιτεί να έχεις και καλή φυσική κατάσταση και η Ελληνίδα σταρ το γνωρίζει καλά αυτό. Όπως θα δεις από τα stories που είχε δημοσίευσε πάντως, οι κοιλιακοί και τα βάρη δεν έλειπαν από το πρόγραμμα.

Η ίδια είχε αναφέρει σε συνέντευξή της για την εξωτερική της εμφάνιση και τη σιλουέτα της:

«Ξυπνάω το πρωί και δεν έχω άγχος με το πώς μοιάζω. Πλένω το πρόσωπό μου, βάζω μια καλή κρέμα, γυρίζω λίγο τις βλεφαρίδες μου και μου αρέσω. Δεν βάφομαι για να φαίνομαι wow, βάφομαι –ή και παραβάφομαι δυστυχώς– στη σκηνή γιατί τα φώτα είναι σκληρά…Κρατάω και ισορροπίες. Αν παρεκτραπώ διατροφικά, το διορθώνω την επόμενη ημέρα. Έχει πάψει πια να είναι θυσία για μένα το να μη φάω σοκολάτα ή junk. Αν φάω κάτι τέτοιο, με πειράζει αμέσως. Ξυπνάω άρρωστη. Ο επόμενος στόχος μου είναι να τρώω λίγο και σωστά. Φρούτα και λαχανικά. Αυτό εμπέδωσα αυτές τις μέρες. Βρασμένα για να χωνεύονται εύκολα. Τσάι και λιγότερος καφές. Αν τα ήξερα όλα αυτά νέα… Έχω φερθεί στο σώμα μου απαίσια. Απορώ πώς δεν έχω χαλάσει ανάλογα. Έχω κάνει εγκληματικές δίαιτες. Όμως αν δεν περάσεις αυτή τη φάση… Υπήρξα πολύ δυστυχισμένη διατροφικά. Πάντα στη στέρηση».