Με ένα Instagram-story o Χατζηαγγελάκης είπε αυτό που φανταζόμασταν για το «Πρώτος από Εμάς»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Με ένα Instagram-story o Χατζηαγγελάκης είπε αυτό που φανταζόμασταν για το «Πρώτος από Εμάς»

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μοιράστηκε τα πιο αυθόρμητα backstage στιγμιότυπα από το «Πρώτος από Εμάς». Η fun πόζα της Αθηνάς Οικονομάκου και η υπέροχη σχέση που έχει αναπτύξει το καστ της σειράς.

Μια πολύ γεμάτη επαγγελματικά χρονιά διανύει η Αθηνά Οικονομάκου η οποία μετά από μια μικρή παύση λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, επέστρεψε φέτος στη μικρή οθόνη.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ο Πρώτος από Εμάς», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία μαζί με τους: Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Τσιμιτσέλη, Σπύρος Χατζηαγγελάκη.

Η 37χρονη είχε αφοσιωθεί στην ανατροφή των δύο παιδιών της (Μάξιμος και Σιέννα) όμως όπως η ίδια έχει αναφέρει αυτή τη σεζόν ένιωθε έτοιμη για το πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό της comeback.

«Ήταν πολλά τα χρόνια που έκανα καθημερινή σειρά. Ήμουν σε 10ωρα γυρίσματα και είχα κουραστεί πολύ. Το έχω απολαύσει αυτό το διάλειμμα. Δεν έχω σταματήσει ποτέ από το 2007 που ξεκίνησα. Το θέατρο μου έχει λείψει πολύ, αλλά θα ζοριζόμουν πολύ να κάνω σεζόν για ένα 6μηνο ή 7μηνο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης έδειξε τι κάνει η Αθηνά Οικονομάκου στα γυρίσματα

Πριν από λίγες ώρες ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης δημοσίευσε ένα Instagram-story δείχνοντάς μας το αληθινό backstage από τα γυρίσματα της σειράς «Πρώτος από Εμάς».

Όπως θα δεις κι εσύ στο παρακάτω στιγμιότυπο η Λένα Δροσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνουν το ολιγόλεπτο διάλειμμα από τα γυρίσματα και ποζάρουν στο φακό του ηθοποιού. Η τηλεοπτική Κάτια φορά μια τεράστια, ξανθιά περούκα με κοτσίδες και κοιτά στην κάμερα με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση.

1701964056509-5522161-oikonomakou0.jpg

«Όλα καλά», έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Το τραγούδι Άλκη και Κάτιας που έγινε viral στο «Πρώτος από εμάς» και μία μελλοντική εγκυμοσύνη

Ακολούθησε η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο με τον Μάριο Αθανασίου και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

tsimitselis.jpg

Η υπέροχη σχέση που έχει αναπτύξει το καστ

Το καστ της σειράς είναι πολύ δεμένο και όλοι έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τους συναδέλφους τους στις τηλεοπτικές κάμερες.

oikonomakou9.jpg

Η Λένα Δροσάκη απαθανάτισε την Αθηνά Οικονομάκου κατά τη διάρκεια του break και μοιράστηκε τη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «Το κορίτσι μου».

H Αθηνά Οικονομάκου είχε μιλήσει πρόσφατα στο Queen.gr και στην Κατερίνα Μπούσιου για τον πολυδιάστατο και ενδιαφέροντα ρόλο της και την αγάπη του κόσμου αναφέροντας: «Επειδή η σειρά είναι ένα project που έχει προβληθεί στο εξωτερικό, ξέραμε από την αρχή πως δεν πηγαίνει στα άκρα, αλλά εστιάζει στις ανθρώπινες σχέσεις, στη φιλία και στον έρωτα και το πώς αυτά επηρεάζονται από το τόσο σημαντικό γεγονός της υγείας. Δεν είναι μόνο η ζωή εκείνου που νοσεί που αλλάζει, αλλά και όλων των άλλων γύρω του. Υπάρχει ο φόβος, υπάρχει ο θάνατος, αλλά παράλληλα υπάρχει παράλληλα γέλιο. Μας το λέει και ο κόσμος στα μηνύματά του, το βιώνουμε και εμείς. Κλαίμε λόγω συγκίνησης, κλαίμε από γέλια στη συνέχεια. Δεν είναι απλό αυτό το στοίχημα που βάλαμε με τη σειρά και δεν είναι και τόσο συνηθισμένο».

https://www.instagram.com/p/Cx3MYwPNTeH/

Kαι όπως είχε εξηγήσει στο «The2night show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Έχουν υπάρξει ημέρες που κλαίω δέκα ώρες τη μέρα και επειδή σου βγαίνει και γίνονται όλα οργανικά, είναι τόσο δυνατό το κείμενο και τόσο καλοί οι ηθοποιοί που παίζω, που ο ένας παίρνει από τα μάτια του άλλου. Δεν μου έχει ξανασυμβεί να είναι και οι έξι έτσι. Εμείς κλαίμε με μαύρο δάκρυ και με τη ψυχή μας για να παίξει ο άλλος ηθοποιός κι ας μην είναι το πλάνο σε εμάς. Το έχουμε πονέσει πάρα πολύ».

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou