Η Suri Cruise έχει καλλιτεχνική φλέβα και η Katie Holmes κάνει αυτό που κάθε μαμά θα έπρεπε

Τζένη Ντεμιράι
Η Suri Cruise έχει καλλιτεχνική φλέβα και η Katie Holmes κάνει αυτό που κάθε μαμά θα έπρεπε

Μπορεί η σχέση της Suri Cruise με τον πατέρα της, Tom, να μην είναι οι καλύτερες, αλλά η υποστήριξη της μητέρας της είναι πολύ θερμή!

Η Suri Cruise, η 17χρονη κόρη της Katie Holmes και του Tom Cruise, ξεκίνησε να ακολουθεί τα βήματα των γονιών της πρόσφατα, αφού, σύμφωνα με την Page Six, πρωταγωνίστησε στο θεατρικό έργο του λυκείου της.

Συγκεκριμένα, η Suri υποδύθηκε την Morticia Addams στο «The Addams Family: Ένα νέο μιούζικαλ». Μάλιστα, φαίνεται ότι έχει καλλιτεχνική φλέβα, αφού η ερμηνεία της εντυπωσίασε. Ένας από τους θεατές ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Cruise «ήταν καταπληκτική».

https://www.instagram.com/p/C072sPKsRn4/

Κι ενώ η Suri είναι σχεδόν ενήλικη, συνεχίζει να είναι αποξενωμένη από τον πατέρα της και πρωταγωνιστή του «Mission Impossible». Από τότε που ο Tom Cruise χώρισε από τη Katie Holmes το 2012, δημοσιεύματα έχουν μιλήσει αρκετές φορές για το γεγονός ότι ο σταρ δεν έχει επαφές με την κόρη του και επικοινωνεί μαζί της μονάχα τηλεφωνικά.

People-Tom Cruise

Η Holmes πιστεύει στα ταλέντα της Suri

Σε αντίθεση, όμως, με τις φήμες που συνδέουν αρνητικά την Suri με τον πατέρα της, η σχέση με την μητέρα της είναι εξαιρετικά στενή.

Η Holmes δείχνει να είναι περήφανη για την κόρη της και να πιστεύει στις ικανότητές της. Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε, η φωνή της έφηβης έχει χρησιμοποιηθεί δύο φορές σε δουλειές της ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/C1DyclrgweA/

Η πρώτη ήταν το 2022, όταν η Suri διασκεύασε το τραγούδι του 1934 «Blue Moon» των Richard Rodgers και Lorenz Hart, για τους τίτλους αρχής της ταινίας «Alone Together».

Μιλώντας για το ταλέντο της κόρης της, η Holmes είχε δηλώσει στο παρελθόν:

Το 2023, η Suri συνεργάστηκε για δεύτερη φορά με τη μητέρα της για το «Rare Objects», όπου και πάλι μάγεψε και πάλι τους πάντες με την φωνή της.

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP