Στα 66 της η Άννα Βίσση είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ και αυτές ήταν οι πιο epic στιγμές της το 2023

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στα 66 της η Άννα Βίσση είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ και αυτές ήταν οι πιο epic στιγμές της το 2023
https://www.instagram.com/p/C07jR29Ihe9/

Λίγο πριν αλλάξει η χρονιά η Άννα Βίσση έχει γενέθλια κι εμείς για να της ευχηθούμε συγκεντρώσαμε όλες τις στιγμές που την χρονιά που πέρασε την κάνουν δίκαια την απόλυτη σταρ.

Η Άννα Βίσση σήμερα 20 Δεκεμβρίου είχε τα γενέθλιά της και οι ευχές από τα fan club της ξεκίνησαν από νωρίς. Στα 66 η ίδια παραμένει η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, έχοντας συμπληρώσει πολλά χρόνια επιτυχημένης καριέρας. Μάλιστα, το 2023 ήταν η χρονιά που η Άννα Βίσση γιόρτασε τα 50 χρόνια πορείας της στο τραγούδι, με πολλές sold out εμφανίσεις αλλά κι ένα καινούργιο τραγούδι από τον Νίκο Καρβέλα, το οποίο μπορεί να κυκλοφόρησε πρόσφατα αλλά έχει γίνει ήδη μεγάλη επιτυχία.

https://www.instagram.com/reel/CzdminzN4tA/

Τα τρυφερά λόγια της κόρης της Σοφίας Καρβέλα

401512439_1401341694145321_8711154846914216525_n.jpg

Η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα, με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της, ανέβασε ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο έγραψε τα πιο όμορφα και τρυφερά λόγια. Συγκεκριμένα ανέφερε, ότι είναι πολύ περήφανη για τη μαμά της και ότι δεν θα σταματήσει να την πειράζει όσα χρόνια και αν περάσουν. Ευχαριστεί τον Θεό που την έχει δίπλα της και ότι η ζωή της χωρίς την Άννα Βίσση θα ήταν ασυντόνιστη.

Οι πιο epic στιγμές της

Αδιαμφισβήτητα λοιπόν, η χρονιά αυτή ήταν «η χρονιά» κι έτσι πιο κάτω θα δεις συγκεντρωμένες όλες τις στιγμές της που αποδεικνύουν πως όντως η Άννα Βίσση είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ.

Η συναυλία στο Ηρώδειο

Στο πλαίσιο των επετειακών συναυλιών που έδωσε το καλοκαίρι και το φθινόπωρο η Άννα Βίσση για να ευχαριστήσει τους fans της για την αγάπη και την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, η Άννα Βίσση παραχώρησε και δύο sold out συναυλίες στο Ηρώδειο, κάτι που είναι όνειρο πολλών καλλιτεχνών. Εκεί η ίδια μάγεψε το κοινό με τις ερμηνείες της υπό τη συνοδεία του Συνόλου Ποικίλης Μουσικής «Φιλαρμόνια» αλλά και με τα outfits που επέλεξε για την συγκεκριμένη βραδιά. Φυσικά στο πλευρό της ήταν και ο Νίκος Καρβέλας, αφού εκείνος είναι ο δημιουργός των μεγάλων της επιτυχιών.

Η μεγάλη συναυλία στην Κύπρο

Αντίστοιχα, η Άννα Βίσση με αφορμή και την καταγωγή της από την Κύπρο έδωσε κι εκεί μια συναυλία για τα 50 χρόνια καριέρας της και πιο συγκεκριμένα στην Λάρνακα. 'Ηταν η πιο μεγάλη συναυλία που είχε γίνει ποτέ εκεί, ενώ το μέγεθος της επιτυχίας της Άννας Βίσση φάνηκε και από το γεγονός πως έδωσαν το παρών, τραγουδώντας στην σκηνή μαζί της, όχι ένας αλλά έξι μεγάλοι καλλιτέχνες - ο Μπάμπης Στόκας, η Πάολα, η Έλενα Παπαρίζου, ο Νίκος Καρβέλας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Καίτη Γαρμπή. Ανάμεσά τους βρέθηκε και η Λία Βίσση, η αδερφή της, με την οποία ξεκίνησαν ως ντουέτο την καριέρα τους στο τραγούδι.

To εξώφυλλο στη Vogue για 2η φορά

Πέρα από τις συναυλίες που έδωσε η Άννα Βίσση, γιόρτασε τα 50 χρόνια επιτυχίας στο τραγούδι και με ένα διπλό εξωφυλλο στη Vogue και μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η ίδια γίνεται εξώφυλλο στο συγκεκριμένο περιοδικό κάτι που είναι πολύ σπάνιο.

https://www.instagram.com/p/CxVKUgrIn6t/

Η πρώτη φορά ήταν το 2001 με το περιβόητο κόκκινο του οίκου Lacroix, παρόμοιο του οποίου φόρεσε η Δέσποινα Βανδή σε εμφάνιση που έκανε λίγο πριν κυκλοφορήση το περιοδικό με τους περισσότερους να υποστηρίζουν τότε πως με αυτόν τον τρόπο «έκαψε» το εξώφυλλο της Άννας Βίσση, εντείνοντας παράλληλα την κόντρα που λέγεται ότι είχαν. Όλα αυτά βέβαια, ανήκουν στο παρελθόν, αφού οι δυο γυναίκες έχουν συμφιλιωθεί πλήρως.

1703096726494-278808766-vissi.jpeg

Η ατάκα για την ηλικία της

Την Άννα Βίσση όσοι την αγαπούν δεν το κάνουν μόνο γιατί «ό,τι έχουν ζήσει το έχει πει η Βίσση» αλλά και γιατί η ίδια παρά το πόσο σπουδαία τραγουδίστρια είναι παραμένει τελείως ακομπλεξάριστη, τσαλακώνοντας πολλές φορές την εικόνα της. Όπως έγινε όταν βρέθηκε στην Κύπρο για την συνέντεξη τύπου με αφορμή τις συναυλίες της για τα 50 χρόνια και μία δημοσιογράφος αποκάλυψε την ηλικία της με εκείνη να κάνει μια γκριμάτσα και αστειευόμενη να σχολιάζει «Ωραίος χρόνος».

Η παγωτατζού

Αντίστοιχα, κατά τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κέρκυρα, η Άννα Βίσση δεν δίστασε να υποδυθεί την υπάλληλο σε παγωτατζίδικο κάνοντας πλάκα σε έναν τουρίστα που ήθελε να αγοράσει ένα παγωτό, μιας κι εκείνος δεν γνώριζε ποια είναι. Μάλιστα, η Άννα Βίσση ονόμασε το βίντεο αυτό με την φάρσα της «Όσο έχω...χωνί» αντί για «Όσο έχω φωνή» που είναι μία από τις μεγάλες της επιτυχίες.

Το «τρολάρισμα στην Δέσποινα Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Τελευταίο και μη εξαιρετέο το «τρολάρισμα» που έκανε η Άννα Βίσση στην Δέσποινα Βανδή, την ώρα που της παραχώρησε τη σκηνή για να τραγουδήσει στο κέντρο που εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια - καθώς όπως είπαμε και πιο πάνω οι σχέσεις τους πλέον είναι πολύ καλές. Η Δέσποινα Βανδή λοιπόν επέλεξε να τραγουδήσει το κομμάτι «Ένα τσιγάρο διαδρομή», το οποίο έγινε ακόμα πιο viral όταν ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης το χόρεψε μπροστά της ζεϊμπέκικο. Η Άννα Βίσση λοιπόν, είπε να της κάνει μια μικρή πλάκα χορεύοντας κι εκείνη την ώρα που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή ζεϊμπέκικο, αποδεικνύοντας πως έχει και μεγάλη αίσθηση του χιούμορ.

https://www.instagram.com/reel/Co_AvA9oGxr/