Η τρυφερή λεπτομέρεια στην εντυπωσιακή πόζα της Ελένης Μενεγάκη στο στολισμένο της δέντρο

Η τρυφερή λεπτομέρεια στην εντυπωσιακή πόζα της Ελένης Μενεγάκη στο στολισμένο της δέντρο

Η παρουσιάστρια βρίσκεται ακόμη στην Αθήνα και δεν είναι κάτι που συνηθίζει, καθώς κάθε χρόνο η Ελένη Μενεγάκη τα Χριστούγεννα κάνει διακοπές στο εξωτερικό. 

Είναι κάτι σαν παράδοση, η Ελένη Μενεγάκη αυτές τις ημέρες κάθε χρόνο, να μας εύχεται για τα Χριστούγεννα και μάλιστα να μας δείχνει το στολισμένο της δέντρο στο σπίτι της. Φέτος όμως βλέποντας τη φωτογραφία της, μας έκαναν εντύπωση δύο διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

https://www.instagram.com/p/C1HVkSKt2uk/

Τα παιχνίδια, οι φωτογραφίες των παιδιών και το διαφορετικό deco

Η Ελένη Μενεγάκη αγαπά πολύ τα Χριστούγεννα. Είναι μία γιορτή καθαρά οικογενειακή για εκείνη και ευκαιρία για απόδραση. Μέχρι και πρόσφατα, συνήθιζε να φεύγει για αρκετές μέρες εκτός Ελλάδας, συνήθως σε κάποιον εξωτικό προορισμό μαζί με τα παιδιά της και τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο. Τα δύο όμως μεγαλύτερα παιδιά της, ο Άγγελος με την Λάουρα, πλέον δεν είναι έφηβοι, άλλαξαν συνήθειες και αυτά τα ταξίδια συνηθίζουν πλέον με τη μαμά τους να τα κάνουν το καλοκαίρι.

Το μπλε είναι το χρώμα της Ελένης Μενεγάκη και όλοι συμφώνησαν σε αυτό βλέποντας την εμφάνισή της

Φέτος μάλιστα η Λάουρα έχει ξεκινήσει και τις σπουδές της στο Λονδίνο και η μαμά Ελένη έπρεπε να μείνει εδώ στην Αθήνα για να περιμένει την επιστροφή της, έστω για λίγες ημέρες. Η παρουσιάστρια μας χάρισε μία ακόμη από τις συνηθισμένες της πόζες στο εντυπωσιακά στολισμένο Χριστουγεννιάτικο της δέντρο, στο σαλόνι του σπιτιού της.

https://www.instagram.com/p/C1M6F5RNRrp/

Αν είσαi παρατηρητική, θα προσέξεις δεξιά στα ράφια της βιβλιοθήκης της κάποιες φωτογραφίες με τα παιδιά της. Όλο το σπίτι, έχει τις δικές τους αναμνήσεις από τότε που ήταν παιδιά. Ο Άγγελος, η Λάουρα, η Βαλέρια και η Μαρίνα, είναι όλη της η ζωή.

Όμως, αν θυμάσαι από τις αντίστοιχες εορταστικές φωτογραφίες των προηγούμενων χρόνων, τότε θα παρατήρησες και εσύ, πως η Ελένη πλέον δεν βάζει αφενός στο ίδιο σημείο στο σαλόνι της το χριστουγεννιάτικο δέντρο και πως έχει αλλάξει διακόσμηση. Εκτός αν έχει αλλάξει σπίτι, όπως είχε φημολογηθεί. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται για μία ακόμη φορά το ιδιαίτερο γούστο της.

Το οποίο υπάρχει σε όλο της το σπίτι. Δες και στο παρακάτω άρθρο τις λεπτομέρειες.

Από τα Μελίσσια με αγάπη: Το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου είναι σαν ανάκτορο