Η οικογένεια Beckham πέρασε τις γιορτές σε φάρμα, το αστείο βίντεο της Victoria

Βλέπουμε τον David Beckham να ταΐζει τις κότες φορώντας ένα χριστουγεννιάτικο σκουφάκι και τον Cruz Beckham να προσπαθεί μάταια να τις πιάσει.

Στην οικογένεια Beckham, αρέσουν τα ταξίδια! Μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς στα social media, ανεβάζουν φωτογραφίες από παραδεισένιους προορισμούς που επισκέπτονται κάθε φορά. Πριν λίγες μέρες, η Victoria Beckham ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram ένα ποστ από τις διακοπές τους στις Μπαχάμες. Στις διακοπές εκτός από τον σύζυγό και τα παιδιά της ήταν και το αγαπημένο ζευγάρι, Nicola Peltz (νύφη) μαζί με τον Brooklyn Beckham. Αυτό που μας έκανε όμως εντύπωση είναι το βίντεο που ανέβασε, που χόρευε μαζί με τη Nicola δίπλα στη θάλασσα. Μέσα από το βίντεο βλέπουμε τις δύο γυναίκες να είναι μαζί, αγαπημένες, αφήνοντας στο παρελθόν οποιαδήποτε κόντρα και παρεξήγηση είχαν μεταξύ τους.

victoriabeckham_1703500614_3265522297156545950_186901415.jpg

@victoriabeckham

Η οικογένεια Beckham συνεχίζει τις διακοπές της

Όπως όλα δείχνουν οι διακοπές της οικογένειας Beckham, συνεχίζονται... και από ότι φαίνεται σε μία φάρμα! Η Victoria, ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram τα πιο αστεία βίντεο. Πιο συγκεκριμένα, βλέπουμε τον έναν από τους γιους της, Cruz Beckham, να προσπαθεί να πιάσει μία κότα. Το βίντεο είναι πολύ αστείο, γιατί παρόλο που ο Cruz τρέχει πολύ γρήγορα δεν καταφέρνει να την πιάσει.

Στη συνέχεια, η Victoria ανέβασε και ένα ποστ στο προφίλ της στο οποίο μας έδειχνε το David να ταΐζει τις κότες φορώντας ένα χριστουγεννιάτικο σκουφάκι. Η οικογένεια άφησε τον καυτό ήλιο και τα καταγάλανα νερά στις Μπαχάμες και αποφάσισε να περάσει τις υπόλοιπες γιορτές στην ύπαιθρο.

https://www.instagram.com/reel/C1RmJPbIH4y/

To ερωτευμένο ζευγάρι μετρά 27 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας, έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά (Cruz, Brooklyn, Romeo, Harper Seven) και έχουν καταφέρει να δηνιουργήσουν μία αξιοζήλευτη και άκρως ακομπλεξάριστη σχέση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ανυπομονούμε να δούμε και άλλα αστεία βίντεο από τη Victoria μέσα στις επόμενες μέρες.

Στην παρακάτω gallery θα δεις φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές της όμορφης οικογένειας. Ρίξε μία ματιά...

Photo by @victoriabeckham