H Meadow Walker χωρίζει τρία χρόνια μετά τον γάμο της και το ανακοίνωσε με ένα γλυκόπικρο post

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Meadow Walker χωρίζει τρία χρόνια μετά τον γάμο της και το ανακοίνωσε με ένα γλυκόπικρο post
©2021 Evan Agostini

H Meadow Walker και ο Louis Thornton-Allan είχαν παντρευτεί το 2021 και πριν λίγα 24ωρα ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Η κοινή ανακοίνωση και το γλυκό #tbt του μοντέλου με τον αείμνηστο μπαμπά της.

Γλυκόπικρη είναι η περίοδος των εορτών φέτος για την Meadow Walker η οποία μετά από τρία ολόκληρα χρόνια γάμου με τον Louis Thornton-Allan, ανακοίνωσε τον χωρισμό τους.

Η 25χρονη κόρη του αείμνηστου Paul Walker, είχε παντρευτεί τον έρωτά της τον Οκτώβριο του 2021 και όλα έδειχναν πως το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία.

Η κοινή ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού

Πριν λίγα 24ωρα το νεαρό μοντέλο έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, ξαφνιάζοντας τους πάντες.

https://www.instagram.com/p/C1YiM6zSRPA/

Η Walker ανακοίνωσε πως εκείνη και ο Thornton-Alla θα πάρουν χωριστούς δρόμους, παραμένοντας ωστόσο δύο άνθρωποι που αγαπιούνται βαθιά.

«Μετά από τρία υπέροχα χρόνια γάμου, καταλήξαμε ομόφωνα στο ότι θα χωρίσουμε φιλικά. Αυτή είναι πραγματικά μια κοινή απόφαση και ελπίζουμε ειλικρινά ότι όλοι μπορούν να σεβαστούν τις επιθυμίες μας για ιδιωτικότητα. Διατηρούμε αμοιβαία αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον», ανέφερε η κοινή ανακοίνωση που δημοσίευσε το πρώην ζευγάρι στα social media.

Το σπάνιο #tbt της 25χρονης με τον μπαμπά της και το συγκινητικό μήνυμα

Πρόσφατα η Meadow Walker μοιράστηκε στο Instagram μια σπάνια throwback φωτογραφία από τα παιδικά χρόνια με τον μπαμπά της, ο οποίος της λείπει πολύ.

https://www.instagram.com/p/C1Q5hFJSuP2/

«Καλά Χριστούγεννα ❤️ στέλνω την αγάπη μου σε όλους! Αυτή είναι μια δύσκολη εποχή του χρόνου για τόσους πολλούς. Μιλήστε με τους αγαπημένους σας και πείτε τους ότι τους αγαπάτε. Το αύριο δεν είναι εξασφαλισμένο», έγραψε η 25χρονη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ο Paul Walker θα τιμηθεί μεταθανάτια με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας - Όλη η λίστα με τους αποδέκτες

Στις 30 Νοεμβρίου 2013 ο πρωταγωνιστής του «Fast and Furious» Paul Walker, σκοτώθηκε σε ηλικία 40 ετών όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε εξερράγη μετά από τροχαίο. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο σταρ της μεγάλης οθόνης έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς και άδικα, βυθίζοντας τα αγαπημένα του πρόσωπα, την 15χρονη τότε κόρη του και τους fans σε πένθος.

«Με πραγματικά βαριά καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι ο Paul Walker απεβίωσε σήμερα σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό ατύχημα, ενώ συμμετείχε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για την υποστήριξη των θυμάτων του τυφώνα στις Φιλιππίνες», είχε γράψει τότε η επίσημη σελίδα του ηθοποιού στο Facebook.

https://www.instagram.com/p/CxFYxFootJp/

Πηγή κεντρικής: apimages.com