Σίσσυ Χρηστίδου: Στο story με τη φωτογραφία της μαμάς της φάνηκε όλη η νοσταλγία των γιορτών

Σίσσυ Χρηστίδου: Στο story με τη φωτογραφία της μαμάς της φάνηκε όλη η νοσταλγία των γιορτών

Photo by @sissychristidou

Η ομοιότητα με τον αδερφό και τη μητέρα της είναι πλέον εμφανής! 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού αποφάσισε να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, δίπλα στην οικογένειά της. Η Σίσσυ, είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Καλαμαριά, εξού και η μεγάλη της αγάπη με την όμορφη πόλη του Βορρά.

Αυτά τα 4 χτενίσματα της Σίσσυς Χρηστίδου θα ταιριάξουν τέλεια με όλα τα festive looks

Η Σίσσυ Χρηστίδου, έχει έναν αδερφό τον Γιάννη Χρηστίδη με τον οποίο έχει απίστευτη ομοιότητα. Ο Γιάννης, δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης στην Θεσσαλονίκη με μεγάλη επιτυχία. Συγκεκριμένα, έχει μία από τις πιο διάσημες καντίνες της πόλης, με το όνομα, Jerry’s Foοdtruck. Η Σίσσυ, λοιπόν, πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων δίπλα στον μπαμπά και τον αδερφό της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μαζί μας μερικές από τις όμορφες στιγμές με την οικογένειά της. Οι ατέλειωτες βόλτες στην παραλία μας έκαναν να νοσταλγήσουμε την όμορφη συμπρωτεύουσα.

Η οικογενειάκη φωτογραφία στην παραλία

https://www.instagram.com/p/C1j_l8To5sa/

Η Σίσσυ είναι ίδια η μαμά της

Η Σίσσυ, ανέβασε μερικά στόρι στα οποία μας έδειχνε το στολισμένο πατρικό της. Σε ένα από τα στόρι της, υπήρχε η φωτογραφία της μαμάς της η οποία δεν είναι πλέον στη ζωή και μέσα από αυτό το στόρι φαίνεται πόσο της λείπει η απουσία της.

Τις γιορτές άλλωστε, η Σίσσυ λάτρευε πάντα να τις περνά στο πατρικό της, με τη μαμά της Μίνα πάντα να μαγειρεύει για όλους.

409597772_1123104492402490_1481978187629835571_n.jpg

Η φωτογραφία της μαμάς Μίνας που τόσο λείπει στην οικογένειά της, ειδικά τις γιορτινές ημέρες, φανερώνει και πόσο πολύ μοιάζει σε αυτήν η Χρηστίδου.

Η Χρηστίδου, μιλώντας για την μητέρα της και τις δύσκολες στιγμές του θανάτου της κυρίας Μίνας, έκανε την Ελένη να ξεσπάσει σε δάκρυα τονίζοντας:

«Η απώλεια της μητέρας μου ήταν η πιο σκληρή εμπειρία της ζωής μου. Πήρα μια απόφαση που θέλει ενσυναίσθηση και δύναμη. Η ασθένεια της μαμάς μου με βοήθησε να αντιμετωπίσω τα υπόλοιπα πιο εύκολα, αφοσιώθηκα στη μαμά μου, αυτό ήταν το επίκεντρο για εμένα. Όταν έφυγε η μαμά άλλαξε, κι αυτό έφερε αλυσυδωτές αντιδράσεις. Μπορεί να φαίνεται σε κάποιον που δεν ξέρει, οι αντιδράσεις μπορεί να φαίνονται ξαφνικές και πως δεν τις έχω ζυγίσει αλλά έχω κάνει πολλή υπομονή, πολλά χρόνια.

Η πρώτη ανάρτηση του 2024

Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και Πάλι» έκανε την πρώτη ανάρτηση της χρονιάς με μία φωτογραφία που απεικονίζει τον πατέρα της, τον αδερφό της και τη γυναίκα του αδερφού της. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

Του 2024 η πρώτη 😍❤️ #TheChristidians. Αμέσως, η φωτογραφία γέμισε με τα πιο όμορφα σχόλια και με ευχές για τη νέα χρονιά. Το πιο εύστοχο σχόλιο ήταν όμως ένα!

407028631_211666635348365_3972067354591560403_n.jpg

Οι γιορτές για τη Σίσσυ σημαίνουν οικογένεια και είναι κάτι που μας το αποδεικνύει για άλλη μία φορά! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές φωτογραφίες της Σίσσυς μαζί με τον πατέρα και την μητέρα της. Ρίξε μία ματιά...

Photo by @sissychristidou