Το πιο σημαντικό για την Φαίη Σκορδά είναι τα παιδιά της:Όλες οι φορές που μίλησε για τους γιους της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το πιο σημαντικό για την Φαίη Σκορδά είναι τα παιδιά της:Όλες οι φορές που μίλησε για τους γιους της

Η Φαίη Σκορδά παραδέχθηκε πως στις αρχές ήταν πιο υπερβολική στο μεγάλωμα των παιδιών της όμως δεν μετανιώνει..

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να πήραν διαζύγιο το 2016 μετά από 6 χρόνια γάμου και 9 χρόνια σχέσης, όμως έχουν για πάντα κάτι που θα τους ενώνει κι αυτό δεν είναι άλλο από τους δύο γιους τους, τον 12χρονο Γιάννη και τον 9χρονο Δημήτρη.

Η παρουσιάστρια του Fay's Time θα βρεθεί καλεσμένη την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στην εκπομπή Μαμά-δες της ΕΡΤ με την Τζένη Θεωνά και από το preview της εκπομπής που κυκλοφόρησε η ίδια αναφέρεται στους γιους της που είναι και το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της.

«Όταν ήταν μικρά, από μωρά ας πούμε - ιδίως στον πρώτο (σ.σ γιο) - ήμουν πολύ υπερβολική. Και δεν το μετανιώνω γιατί το χόρτασα, το ευχαριστήθηκα» λέει στο trailer της εκπομπής η Φαίη Σκορδά.

Αυτή ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Φαίη Σκορδά μίλησε για τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Οι φορές που η Φαίη Σκορδά έχει αναφερθεί στους γιους της

Το 2020 η Φαίη Σκορδά ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω και είχε πει για τους γιους της και τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα λέγοντας τα εξής: «Λατρεύω τα παιδιά, αλλά δεν ξέρω πώς θα ακουστεί τώρα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης σε αυτή τη φάση. Μέσα μου για να είμαι ειλικρινής, επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο, θεωρώ ότι δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα να τα φέρω ξανά σε δύσκολη θέση. Θέλω όλα να γίνουν ωραία, χωρίς αναταράξεις για τα παιδιά. Αυτό είναι το νούμερο ένα. Εάν οτιδήποτε γίνει και έρθει δεν επηρεάσει τα παιδιά» για να προσθέσει «Για να το πάρουμε απόφαση σημαίνει πως δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Και θα σου πω κάτι ακόμα. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα, μπορεί στις αρχές τα πράγματα να ήταν κάπως. Είμαστε διαφορετικοί. Σε κάποια βασικά σημεία είμαστε πολύ διαφορετικοί. Ό,τι και αν είναι, από τη στιγμή που είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είμαστε οικογένεια».

Το 2015 όταν ο μεγαλύτερος γιος της ήταν 4 χρονών είχε πάρει το κινητό της και δημοσίευσε τις πρώτες του φωτογραφίες στο Instagram της μαμάς του. Εκείνη τότε είχε γράψει στο προφίλ της: «Θέλω να σας πω ότι ο Γιάννης πήρε για λίγο το κινητό μου… Είχα μόλις 2% μπαταρία… Άνοιξα τώρα το κινητό μου, μπήκα στο Instagram και συνειδητοποιώ ότι έβγαλε μόνος του και ανέβασε τη φωτογραφία με τη φωτιά… Αφιερωμένη λοιπόν από τους 2 μας… Σοκαρισμένη σας στέλνω τα φιλιά μας».

skorda-instagram.jpg

Πάντως σε συζήτηση που είχε η ίδια στην εκπομπή της την χρονιά που πέρασε αναφέρθηκε στα social media εξηγώντας γιατί δεν δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά της.

«Ανοίγουμε μεγάλο θέμα. Εγώ άμα κάποια στιγμή ανεβάσω την πλάτη των παιδιών μου, τα ρωτάω. Ο Γιάννης είναι μεγάλος πια, μπορεί να μου απαντήσει "θέλω - δεν θέλω". Που δεν θέλει αλλά άσχετα με αυτό, τα παιδάκια σε αυτή την ηλικία έχουν TikTok και είναι όλη ημέρα μέσα εκεί. Άρα δεν είναι θέμα το να ανεβάσει κάποιος μία φωτογραφία, αυτό με τη δίωξη είναι πολύ επιφανειακή σκέψη. Η δίωξη δεν λέει "μην ανεβάσετε μία φωτογραφία", η δίωξη λέει ότι τα παιδιά πρέπει να ελέγχονται κατά τη χρήση του διαδικτύου, να μην έχουν social media, να μην ανεβάζουν τον εαυτό τους. Το να ανεβάσει κάποιος μία φωτογραφία του παιδιού τα Χριστούγεννα ενώ είναι Πάσχα... Θέλω να πω ότι είναι πιο βαθύ το θέμα με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Εγώ δεν το κάνω (να ανεβάζω φωτογραφίες των παιδιών μου), αλλά δεν θα κρίνω αυτόν που το κάνει».

Παρότι δεν δημοσιεύει στα social media η Φαίη Σκορδά συχνά στιγμιότυπα με τον Γιάννη και τον Δημήτρη, όποτε το κάνει με αφορμή κάποια γιορτή ή γενέθλια ο τρόπος που τους κοιτάει ή τους αγκαλιάζει δείχνει πως για εκείνη τα παιδιά της είναι ο κόσμος της.