H Kelly Clarkson είναι αγνώριστη και εξήγησε τους λόγους πίσω από την απόφασή της να αδυνατίσει

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Kelly Clarkson είναι αγνώριστη και εξήγησε τους λόγους πίσω από την απόφασή της να αδυνατίσει

H Kelly Clarkson μίλησε για τη ζωή της μετά το διαζύγιο και την απόφασή της να χάσει τα περιττά κιλά. Η θεαματική αλλαγή στην εικόνα της μέσα από νέες φωτογραφίες.

Νέα αρχή στη ζωή της πραγματοποιεί εδώ και λίγους μήνες η Kelly Clarkson, με την αλλαγή στην εικόνα της να είναι άκρως εντυπωσιακή.

Μετά τον χωρισμό από τον Brandon Blackstock, η 41χρονη πήρε μια μεγάλη απόφαση, υιοθετώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ο οποίος τη βοήθησε να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά.

Η Kelly Clarkson κάνει ολικό restart

H τραγουδίστρια και τα δύο της παιδιά μετακόμισαν πρόσφατα στην Νέα Υόρκη με την ίδια να αναφέρει στο People: «Ήμουν πολύ δυστυχισμένη στο Los Angeles και μάλιστα για αρκετά χρόνια. Χρειαζόμουν μια νέα αρχή».

https://www.instagram.com/reel/C0SiB0FvkZK/

Για την απόφασή της να μεταφέρει το επιτυχημένο talk show της από το L.A στη Νέα Υόρκη η Clarkson εξήγησε: «Δεν προσπαθώ να ακουστώ αχάριστη, απλά δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ για την ψυχική μου υγεία, για μένα και τα παιδιά μου. Ούτε εκείνα τα πήγαιναν καλά. Τα τελευταία χρόνια εμφανιζόμουν, χαμογελούσα και έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω, αλλά μπορεί να περάσει τόσος καιρός μέχρι να σπάσεις».

Η νέα καθημερινότητα και οι υγιεινές διατροφικές συνήθειες

Μιλώντας για τη νέα της ρουτίνα η Kelly Clarkson εξομολογήθηκε πως τις ημέρες που δεν δουλεύει εξερευνά την πόλη με τα παιδιά της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Βγάζουμε βόλτα τα σκυλιά μερικές φορές στο πάρκο. Θα πάμε για παγωτό γιατί η κόρη μου με κουράζει. Θα πάμε στο μουσείο», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Η Clarkson είναι πιο fit από ποτέ και αυτό οφείλεται στην υγιεινή διατροφή που ακολουθεί σε συνδυασμό με άσκηση και τις διαρκείς δραστηριότητες με τα παιδιά της.

«Καταναλώνω ένα υγιεινό μείγμα τροφών. Έχασα βάρος επειδή άκουσα τον γιατρό μου, για αρκετά χρόνια δεν το έκανα. Ακολούθησα δίαιτα πρωτεΐνης η οποία είναι καλή για μένα ούτως ή άλλως. Είμαι κορίτσι από το Τέξας, οπότε μου αρέσει το κρέας, συγγνώμη, vegetarians!», τόνισε η 41χρονη στο γνωστό περιοδικό.

Και πρόσθεσε: «Το περπάτημα στην πόλη είναι πολύ καλή προπόνηση. Και μου αρέσουν πολύ οι υπέρυθρες σάουνες αυτή τη στιγμή».

Όσο για τη διατροφή της, “τρώω ένα υγιεινό μείγμα. Έχασα βάρος επειδή ακούω τον γιατρό μου – δύο χρόνια δεν το έκανα. Και το 90% του χρόνου είμαι πολύ καλή σ’ αυτό, γιατί η πρωτεϊνική διατροφή μου κάνει καλό ούτως ή άλλως. Είμαι κορίτσι από το Τέξας, οπότε μου αρέσει το κρέας – συγγνώμη, χορτοφάγοι του κόσμου!”.

Series Premiere of

H Kelly Clarkson το 2022.

Invision

Η Kelly Clarkson μοιράστηκε αυτό που τη βοήθησε να ξεπεράσει τον χωρισμό της και έγινε πολύ φίλη μας

Πηγή κεντρικής: apimages.com