Η Τάμτα γιόρτασε τα 43α γενέθλιά της και την καλύτερη αφιέρωση την έκανε η κόρη της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Τάμτα γιόρτασε τα 43α γενέθλιά της και την καλύτερη αφιέρωση την έκανε η κόρη της

Η Τάμτα πρόσθεσε ένα ακόμα κεράκι στην τούρτα της και δέχθηκε τις ωραιότερες ευχές από την 28χρονη Άννυ. Οι σπάνιες φωτογραφίες μαμάς-κόρης και η τρυφερή σχέση τους.

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πριν λίγα 24ωρα η Τάμτα η οποία την Τετάρτη (10/01) έγινε 43 ετών. Η pop star είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και ανατρεπτικές τραγουδίστριες της ελληνικής σκηνής, με κάθε της εμφάνιση να γίνεται talk of the town. Δεν διστάζει να ισορροπεί ανάμεσα στο edgy και στο fashion forward και να καθιερώνει looks με μία μόνο της εμφάνιση.

Η 43χρονη συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό το 2004 μέσα από το «Super Idol» και έπειτα από σκληρή δουλειά κατάφερε σήμερα να μετρά 20 ολόκληρα χρόνια πορείας στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.

H Τάμτα έγινε 43 ετών και το ωραιότερο δώρο ήρθε από την κόρη της

Φίλοι, συνεργάτες και fans της τραγουδίστριας έστειλαν τις ευχές τους ωστόσο η κόρη της Τάμτα, Άννυ θέλησε να ευχηθεί δημόσια στη μητέρα της μέσα από ένα πολύ τρυφερό Instagram post.

Η 28χρονη δημοσίευσε δύο πολύ γλυκές φωτογραφίες όπου ποζάρει με τη μαμά της και τις συνόδευσε με ένα ιδιαίτερο μήνυμα που συγκινεί και αποδεικνύει το δέσιμό τους.

tamta1.jpg

«Η τύχη είναι θέλημα θεού. Σ’ αγαπώ για ό,τι είσαι. Σ’ αγαπώ που σε έχω μανούλα μου. Εσύ είσαι ό,τι μπορώ να φανταστώ. Είσαι ο ανθεκτικός ακλόνητος πυλώνας στο ταξίδι της ζωής μου. Η δύναμή σου παντοτινό καταφύγιο», έγραψε η Άννυ.

Η Τάμτα έγινε νονά και έκανε την καλύτερη στυλιστική επιλογή για βάφτιση σε νησί

tamta2.jpg

Και πρόσθεσε: «Εσύ είσαι ό,τι μπορώ να φανταστώ. Είσαι ο ανθεκτικός ακλόνητος πυλώνας στο ταξίδι της ζωής μου. Η δύναμή σου παντοτινό καταφύγιο και έμπνευση».

Μαμά και κόρη είναι σαν αδερφές- Η ξεχωριστή σχέση τους

Η Τάμτα έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για το σπάνιο δέσιμο που έχει με την 28χρονη κόρη της, την οποία απέκτησε στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών, όσο ακόμα έμενε στη Γεωργία. Η τραγουδίστρια γνώρισε τη μητρότητα στην προεφηβεία και λίγα χρόνια αργότερα ήρθε στην Ελλάδα με την κόρη της για να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο και μια θέση στην ελληνική δισκογραφία.

tamta22.jpg

Σε παλαιότερη συνέντευξη στο περιοδικό People, η Τάμτα είχε μιλήσει για τη μονάκριβη κόρη της τονίζοντας: «Η Άννυ σπουδάζει, δουλεύει, είναι σχεδόν απόλυτα ανεξάρτητη πλέον. Η ευθύνη της μητέρας πάντα παραμένει, ποτέ δεν φεύγει, αλλά πλέον έχει κι εκείνη πολύ περισσότερες ευθύνες για τον εαυτό της. Η Άννυ ήταν έτσι από μικρή και όσο μεγαλώνει όντως γίνεται λίγο η μαμά μου. Υπάρχουν μέρες που ξέρει πως έχω πολλή δουλειά και είναι εκείνη που θα με πάρει να δει τι κάνω, αν είναι όλα καλά. Πάντα ήταν προστατευτική και νοιαζόταν».

tamta23.png

Η ομοιότητα μαμάς και κόρης είναι εντυπωσιακή με αρκετούς να τονίζουν πως δείχνουν σαν αδερφές, ωστόσο Τάμτα και Άννυ έχουν εντελώς αντίθετες προσωπικότητες όπως έχει αποκαλύψει η τραγουδίστρια στο περιοδικό Down Town.

«Δεν μοιάζουμε καθόλου! Δεν έχουμε καμία σχέση. Η κόρη μου έχει μία πανίσχυρη προσωπικότητα. Εγώ δεν ήμουν έτσι. Εκείνη είναι περισσότερο αυτόνομη και ανεξάρτητη».

Στην ίδια συνέντευξη η Τάμτα είχε αναφερθεί στην αξιοζήλευτη σχέση τους εξηγώντας: «Αν χρειάζεται κάτι θα έρθει μόνη της να μου το συζητήσει, δεν θα τη ζαλίσω εγώ. Θα μου πει μαμά έχω αυτό, εσύ τι λες;. Το κάνει, μιλάμε, συζητάμε, ανταλλάσσουμε ιδέες και απόψεις. Αντίστοιχα τη ρωτάω κι εγώ. Αλλά, ακόμα κι όταν διαφωνούμε, εκείνη στο τέλος θα κάνει το δικό της. Και να σου πω κάτι, πολύ καλά θα κάνει. Διότι, μεγαλώνοντας, δεν γίνεται να αποφεύγεις όλα τα λάθη. Πρέπει να πάθεις για να μάθεις, ώστε να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Πηγή κεντρικής: ndp