Η 8χρονη Ελένη Πασχαλίδη είναι το mini me της Υβόννης και ίσως η συνέχειά της στο χώρο του modeling

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η 8χρονη Ελένη Πασχαλίδη είναι το mini me της Υβόννης και ίσως η συνέχειά της στο χώρο του modeling

Η 8χρονη κόρη Ρέμου-Μπόσνιακ μεγαλώνει και μοιάζει ολοένα και περισσότερο στη μαμά της. Οι σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες και η ομοιότητα μαμάς-κόρης. 

H Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος είναι ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που απολαμβάνουμε να βλέπουμε στα social media, αφού ξέρουν να διατηρούν τις ισορροπίες ενάντια στην υπερέκθεση.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή ωστόσο δεν διστάζουν να δείχνουν έμπρακτα την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον, και φυσικά για τη μονάκριβη κόρη τους, Ελένη Πασχαλίδη.

Tον Φεβρουάριο η κόρη του ζευγαριού θα γιορτάσει τα 9α γενέθλιά της και όσο μεγαλώνει μοιάζει ολοένα και περισσότερο στη μητέρα της.

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι η νέα σταρ του Tik Tok με το χιούμορ της και τον Αντώνη Ρέμο πρωταγωνιστή

Η σπάνια φωτογραφία της Υβόννης Μπόσνιακ με την κόρη της

Πριν από μερικές ώρες η Υβόννη Μπόσνιακ έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας μια σπάνια φωτογραφία από επίσημη έξοδο με τη μικρή Ελένη.

Μαμά και κόρη κρατιούνται τρυφερά χέρι-χέρι και όπως θα δεις παρακάτω η 8χρονη είναι πολύ ψηλή και κοντεύει να φτάσει τη μαμά της σε ύψος.

https://www.instagram.com/p/C2PUyQXIkEr/

Οι λίγο πιο παρατηρητικοί κάνουν λόγο για τη συνέχεια της Μπόσνιακ στο modeling, αφού η Ελένη Πασχαλίδη έχει όλα τα φόντα για να ακολουθήσει την καριέρα της μαμάς της στο χώρο της μόδας.

«Girls day out», έγραψε χαρακτηριστικά η 40χρονη στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Τα αποθεωτικά σχόλια

Αρκετοί ήταν οι celebrities που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση της Υβόννης Μπόσνιακ επισημαίνοντας πόσο όμορφες είναι μαμά και κόρη.

«Κούκλες μαμά και κόρη», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σχολίασε: «Κουκλάρες μαμά και κόρη».

Ακολούθησε το γλυκό σχόλιο της Μελίνας Ασλανίδου και φυσικά της νονάς της 8χρονης, Μαρίας Μπεκατώρου: «Τα κορίτσια μου», έγραψε με ενθουσιασμό η παρουσιάστρια.

Screenshot-2024-01-18-145236.png

Μπόσνιακ και Μπεκατώρου έχουν παραδεχτεί πως μιλάνε συχνά στο τηλέφωνο, κάνουν επισκέψεις η μία στο σπίτι της άλλης, αλλά ήταν οι δύσκολες στιγμές εκείνες που επισφράγισαν τη φιλία τους.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Υβόννης Μπόσνιακ με την κόρη της.

Καλεσμένος παλαιότερα στην εκπομπή Traction, ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε αναφερθεί στα όνειρα που κάνει για την μικρή Ελένη τονίζοντας: «Τώρα το όνειρό μου είναι να δω να μεγαλώνει η κόρη μου, να την παντρέψω και αυτό, αυτό είναι το όνειρο της ζωής μου. Αυτά είναι και τα πραγματικά όνειρα».

https://www.instagram.com/p/CwM0owZIbf2/

Πηγή κεντρικής: yvonini