Οι νέες photos της Σταματίνας Τσιμτσιλή πρόδωσαν μια αλλαγή που λίγοι παρατήρησαν

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι νέες photos της Σταματίνας Τσιμτσιλή πρόδωσαν μια αλλαγή που λίγοι παρατήρησαν

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια αλλαγή που την κολακεύει ιδιαίτερα. Το νέο hair look και τα ωραιότερα outfits της παρουσιάστριας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες της γενιάς της και τα τελευταία χρόνια έχει βρει στον ALPHA το τηλεοπτικό της σπίτι, όπου νιώθει ασφάλεια και ηρεμία.

Το «Happy Day» έχει αναπτύξει το δικό του φανατικό κοινό, που το παρακολουθεί ανελλιπώς για να ενημερώνεται για όλα τα νέα της showbiz αλλά και για να αντλεί έμπνευση από τις κομψές ενδυματολογικές επιλογές της 41χρονης.

Το νέο hair look της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι η ωραιότερη μικρή ανανέωση

Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, κόβοντας τα μαλλιά της σε μεσαίο μήκος που την κολακεύει ιδιαίτερα.

https://www.instagram.com/p/C2knlRtMM91/

Τα τελευταία χρόνια η οικοδέσποινα του «Happy Day» διατηρεί το ίδιο χρώμα και στυλ μαλλιών, κάνοντας κατά καιρούς μικρές, τονωτικές αλλαγές ώστε να παραμένουν υγιή και λαμπερά.

Το καθημερινό λούσιμο και styling για τις ανάγκες της εκπομπής ταλαιπωρεί αρκετά την τρίχα, με το τακτικό κούρεμα να κρίνεται αναγκαίο για την ποιότητα των μαλλιών.

Στη νέα εξομολόγηση της Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε την πιο σωστή συμβουλή

Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία, πριν λίγες εβδομάδες η παρουσιάστρια είχε διαφορετικό μήκος μαλλιών, τα οποία έφταναν λίγο πιο κάτω από το στήθος.

https://www.instagram.com/p/C11YD4asTQt/

H Σταματίνα Τσιμτσιλή διανύει μια πολύ καλή περίοδο της επαγγελματικής της ζωής και λίγο πριν τη φετινή πρεμιέρα του «Happy Day» η ίδια έγραψε στο Instagram: «Νιώθω τυχερή και ευγνώμων που κάνω μία δουλειά που αγαπώ. Ακόμα πιο τυχερή που αν και το Happy Day ήρθε στη ζωή μου τόσο ξαφνικά και απροσδόκητα.. ήρθε για να μείνει. Νιώθω τυχερή γιατί μετά από τόσα χρόνια με τους συνεργάτες μου, μας δένουν δεσμοί αγάπης και σεβασμού και τους αντιλαμβάνομαι ως μία δεύτερη οικογένεια. Ναι ξέρω ακούγεται κλισέ αλλά η αλήθεια είναι ότι περνάμε καλά στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω… Φίλοι μου ανυπομονώ για το πρωινό μας καφεδάκι, την ωραία παρέα που έχουμε δημιουργήσει, τις συζητήσεις που κάνουμε και ακούγονται πάντα όλες οι απόψεις, τις εξομολογήσεις που παρουσιάζουμε δείχνοντας ενδιαφέρουσες ανθρώπινες ιστορίες κυρίως όμως ανυπομονώ για τη θετική διάθεση με την οποία θέλουμε να προσεγγίζουμε τα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Σε μία ομολογουμένως μαύρη καθημερινότητα εμείς είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να σας φτιάχνουμε την ημέρα και να φέρνουμε το χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Αυτό είναι το happy day και η ωραία παρέα των τελευταίων 10 ετών που επιστρέφει στο καθημερινό της ραντεβού στις 11 Σεπτεμβρίου».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα ωραιότερα looks της παρουσιάστριας.

Πηγή κεντρικής: stam_tsimtsili