Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος συνεργάστηκαν για πρώτη φορά: Το retro look

Τσακιρίδου Χριστίνα
Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος συνεργάστηκαν για πρώτη φορά: Το retro look

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παρουσίασαν γαστρονομικά βραβεία στην Κύπρο. Η εντυπωσιακή εμφάνιση της ηθοποιού και η πιθανότητα να ξανασυνεργαστεί με τον σύζυγό της.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης (06/02) τα «Cyprus Eating Awards» στο Four Seasons Hotel στη Λεμεσό. 

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου επέστρεψε για 19η χρονιά και ανέδειξε τα καλύτερα εστιατόρια για το 2023.

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος συνεργάστηκαν για πρώτη φορά

Οικοδεσπότες της λαμπερής βραδιάς ήταν η Βάσω Λασκαράκη και ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, o oποίος έχει άμεση σχέση με το αντικείμενο, λόγω των γνώσεών του ως σεφ.

https://www.instagram.com/p/C3C4BVENlDI/

H Αθηνά Οικονομάκου βγήκε ραντεβού με την καλύτερη παρέα και όλοι πρόσεξαν τα ταιριαστά looks τους

https://www.instagram.com/p/C3Ck6iYqBUN/

Το επιτελείο ομορφιάς της ηθοποιού μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από τα παρασκήνια, με τη Βάσω Λασκαράκη να εμφανίζεται με ένα Barbie inspired look, που την κολάκευε ιδιαίτερα.

H ηθοποιός επέλεξε ένα 50s off shoulder φόρεμα, δημιουργία Βασίλη Ζούλια, σε εκτυφλωτικό φούξια, που τόνιζε τη μέση και είχε ένα ρομαντικό retro vibe.

Τα μωβ παπούτσια Schutz από Gold Boutique, τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια, τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά και το μακιγιάζ της ηθοποιού ολοκλήρωσαν επιτυχώς την εμφάνισή της. Το styling επιμελήθηκε ο Νότης Παναγιώτου, το μακιγιάζ ο Βαλεντίνο Νικολάου και τα μαλλιά ο Κωνσταντίνος Κάγκας.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πριν από μερικές ώρες η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» συνάντησε τη Βάσω Λασκαράκη στο αεροδρόμιο η οποία δεν δίστασε να εκμυστηρευτεί:

«Υπάρχει μια αγωνία. Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ με τον σύζυγό μου και θα παρουσιάσουμε στην Κύπρο τα Cyprus Eating Awards. Αισθάνομαι μια χαρά. Για το μέλλον δεν ξέρω αν θα το ξανακάνουμε. Δεν μπορώ να σας πω. Προς το παρόν, μαζί, εδώ».

Η ηθοποιός και ο γνωστός σεφ παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2019 στην Κρήτη και έκτοτε απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή στο υπέροχο σπίτι τους στα βόρεια προάστια.

«Η οικογένειά μας είναι μεγάλη έτσι κι αλλιώς. Είναι μια διευρυμένη οικογένεια γιατί υπάρχουν άλλα δυο παιδιά του άντρα μου. Είναι ένα κορίτσι και ένα αγόρι. Η κόρη του άντρα μου είναι 8 ετών και ο γιος του 15. Έχουμε μια ωραία γκάμα ηλικιών. Τα παιδιά θέλουν να είναι μαζί, περνάνε καλά όταν είναι μαζί. Δεν είναι εύκολο αλλά είναι αυτό που λέω ότι τα παιδιά έχουν ένα ένστικτο. Αν τα αφήσεις ελεύθερα θα βρουν τον δρόμο τους. Θέλουν την παρέα και όταν βλέπουν τους ενήλικες αγαπημένους και σε αρμονία, αυτό παίρνουν. Λένε ότι πρέπει να μαθαίνουμε στα παιδιά τρόπους. Τους τρόπους δε μπορείς να τους μάθεις, τα παιδιά παίρνουν το παράδειγμα από την καθημερινότητα. Όταν οι καθημερινότητα είναι φυσιολογική και ρέει, αυτό περνάει και στα παιδιά. Και Δόξα τω Θεώ τα παιδιά μας είναι πολύ αγαπημένα», είχε εξομολογηθεί η Βάσω Λασκαράκη στην Μαρία Μπακοδήμου.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: vasolaskaraki