«50 χρόνια μοναδική» λέει δίκαια η τούρτα της Μαρίας Μπεκατώρου: Το διπλό πάρτι με τις 2 αγάπες της

Τσακιρίδου Χριστίνα
«50 χρόνια μοναδική» λέει δίκαια η τούρτα της Μαρίας Μπεκατώρου: Το διπλό πάρτι με τις 2 αγάπες της

H Μαρία Μπεκατώρου γιόρτασε τα γενέθλιά της με αγαπημένα πρόσωπα. Η εντυπωσιακή τούρτα, το after party στον Ρέμο και η selfie με την κουμπάρα της, Υβόννη Μπόσνιακ.

Τα γενέθλιά της γιόρτασε την Κυριακή (11/02) η Μαρία Μπεκατώρου η οποία έγινε 50 ετών και παραμένει μια από τις πιο δημοφιλείς και εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Μαρία Μπεκατώρου γιόρτασε τα γενέθλιά της με αγαπημένα πρόσωπα

H οικοδέσποινα του «The Chase» διοργάνωσε πάρτι σε γνωστό restaurant-bar στο κέντρο της Αθήνας όπου συνεργάτες και φίλοι της εορτάζουσας έδωσαν το παρών για να της ευχηθούν και να διασκεδάσουν μαζί της μέχρι τα μεσάνυχτα.

https://www.instagram.com/p/C3OWrbLsjaz/

Στο πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου βρισκόταν διαρκώς ο σύζυγός της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος ο οποίος δεν έπαψε να χαμογελά.

Screenshot-2024-02-12-123238.png

Αγαπημένοι φίλοι της παρουσιάστριας έδωσαν το παρών στο πάρτι ανάμεσά τους οι: Βασίλης Καλλίδης, Χριστίνα Πολίτη, Έλσα Πρωτοψάλτη, Βασίλης Μπουλούμπασης, Κατερίνα Γκαγκάκη, Νίκος Γεωργιάδης, Άρης Καβατζίκης, Κατερίνα Παπαμερή, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, Λάμπρος Κωνσταντάρας κ.ά.

Για την περίσταση η εορτάζουσα επέλεξε ένα ροζ σατέν πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, που κολάκευαν τις καλλίγραμμες αναλογίες της.

Η Μαρία Μπεκατώρου έγινε «happy traveller» στην Ταϊλάνδη και κάπως ζηλέψαμε

https://www.instagram.com/p/C3OQVRNIl0Y/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η εντυπωσιακή τούρτα

Στα highlights της βραδιάς ήταν αναμφίβολα η εντυπωσιακή τούρτα της Μαρίας Μπεκατώρου σε μαύρο-χρυσό χρώμα. Μια τεράστια φωτογραφία της παρουσιάστριας ήταν τυπωμένη στο γλυκό ενώ αρκετά χρυσά αστέρια πλαισίωναν την τούρτα.

Screenshot-2024-02-12-123249.png

«50 χρόνια μοναδική. Χρόνια Πολλά Μαρία», έγραφε χαρακτηριστικά η τούρτα.

Το after party στον Αντώνη Ρέμο

Μπορεί η κουμπάρα της παρουσιάστριας, Υβόννη Μπόσνιακ να μη μπόρεσε να δώσει το παρών στο πάρτι της (ή απλά να μη φωτογραφήθηκε) ωστόσο οι δύο φίλες-κουμπάρες γιόρτασαν τα γενέθλια της 50χρονης στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα.

Μπεκατώρου και Μπόσνιακ πόζαραν μαζί στον φακό και διασκέδασαν με τις επιτυχίες του τραγουδιστή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Μαρία Μπεκατώρου και η Υβόννη Μπόσνιακ γνωρίστηκαν το 2013 στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς». Οι δυο γυναίκες είχαν δηλώσει σε συνέντευξή τους πως ένιωσαν από την αρχή ότι ταιριάζουν και πως θα γίνουν κολλητές αφού έχουν πολλά κοινά που τις ενώνουν.

«Mε την Υβόννη βρεθήκαμε στο πλατό των «Καρντάσιανς». Συναντηθήκαμε στο ασανσέρ, κοιταχτήκαμε στα μάτια και αυτό ήταν. Εκείνο το βράδυ ανταλλάξαμε τηλέφωνα και από την επόμενη ημέρα μιλάγαμε κάθε ημέρα. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως θέλει κάτι να μου πει. Ήρθε συγκινημένη και είχε γράψει στην κοιλιά της «θέλεις να γίνεις νονά;», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο «Πάμε Δανάη» η Μαρία Μπεκατώρου για την γνωριμία τους.

«Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτό που μας ένωσε ήταν, πρώτον, η βαθιά πίστη μας στον Θεό και, δεύτερον, η αφοσίωση στους συντρόφους μας. Και η Υβόννη κι εγώ είμαστε απόλυτα αφοσιωμένες στους άντρες μας. Αυτό σημαίνει κατά κύριο λόγο ότι δεν μπαίνουμε στον χώρο τους», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: mariampekatwrou