Η αναπόφευκτη ανατροπή στο Πρώτος από εμάς: Ο Άλκης δίνει ξανά μάχη για τη ζωή του

Κατερίνα Μπούσιου
Η αναπόφευκτη ανατροπή στο Πρώτος από εμάς: Ο Άλκης δίνει ξανά μάχη για τη ζωή του

Μία νέα γυναίκα και μία νέα ηθοποιός όμως μπαίνει στη ζωή του και δεν είναι πια η Κάτια μόνο η προετεραιότητα του. Ο Πρώτος από εμάς έχει μία γλυκόπικρη συνέχεια. 

Η σειρά «Ο Πρώτος από Εμάς» επιφυλάσσει εκπλήξεις και δεν είναι όλες ευχάριστες για τη συνέχεια. Εκτός από τον αναμενόμενο γάμο του Νικόλα και της Έλσας, θα έχουμε μία ακόμη γνωριμία και ένα φλερτ που θα προκαλέσει ζήλια και εντάσεις. Όμως όλα μπαίνουν στην άκρη με τα όχι τόσο ευχάριστα νέα του Άλκη.

Μία νέα και διαφορετική αρχή

Η Κάτια - Αθηνά Οικονομάκου, έχει πάρει την απόφαση στο Πρώτος από εμάς, να μείνει με τον Έβαν στο ίδιο σπίτι, σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, δίχως ωστόσο να κάνουν ακόμη συζήτηση για το διαζύγιό τους. Αυτό φέρνει εντάσεις ωστόσο με τον Άλκη, ο οποίος είναι φυσικό να ζηλεύει με αυτή τη μεταβατική περίοδο που δεν δίνει οριστική λύση στο ζήτημά τους. Βέβαια ο ίδιος είχε ζητήσει από τον Έβαν αυτή τη συνθήκη, αφού νιώθει ανασφάλεια για το θέμα της υγείας του.

Η Αθηνά Οικονομάκου θα αντιμετωπίσει και ένα ακόμη μπέρδεμα, με τον Νικόλα να τραυματίζει κατά λάθος τον Έβαν στο γυμναστήριο και να ξεσπά ένας άνευ προηγουμένου καυγάς για προτεραιότητες και σκοπιμότητες. Η παρέα περνά μία νέα κρίση.

Η selfie του Φίλιππου Μιχόπουλου αλά 007, τα σχόλια για την Αθηνά Οικονομάκου και η κοινή πόζα

Στη ζωή του Σπύρου Χατζηαγγελάκη εμφανίζεται ωστόσο μία νέα γυναίκα. Είναι η Δήμητρα, διευθύντρια του σχολείου της κόρης του Έλσας, την οποία θα υποδυθεί μία νέα ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά - γνωστή όμως από τις θεατρικές της επιτυχίες - η Μαριάννα Πουρέγκα.

https://www.instagram.com/p/Cy_TQ45odV0/

Υπάρχει ένα φλερτ δυνατό το οποίο αυτή τη φορά θα προκαλέσει τη ζήλια της Κάτιας. Όλα όμως θα επισκιαστούν στα νέα δεδομένα τα οποία θα προκύψουν στην παρέα. Η γιατρός του Άλκη τον ειδοποιεί ότι βρήκε κάποια νέα ευρήματα στις εξετάσεις του και πως ο καρκίνος επανήλθε. Τίποτε ωστόσο δε χάθηκε ακόμη και εκείνος ζητά από όλους να συνεχίσουν τις ζωές τους. Αυτή τη φορά θα έχει και τη Δήμητρα στη ζωή του.

Η Έλσα θα αποφασίσει να προσπαθήσει ξανά να γίνει μαμά και ο Νικόλας θα είναι ξανά στο πλευρό της. Αυτή η αμοιβαία εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ τους, βάζει και τα θεμέλια για τη νέα τους σχέση που θα είναι πιο δυνατή από ποτέ. Άλλωστε καταλήγει σε γάμο, όπως είδαμε και στα γυρίσματα της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο γάμος της Δροσάκη, η εντυπωσιακή Οικονομάκου και οι δύο μεγάλες αλλαγές του Πρώτος από εμάς

https://www.instagram.com/p/Cyd-O6Uo1s9/