Ανδρομάχη- Γιώργος Λιβάνης: Η φιλία που οδήγησε σε ένα θυελλώδη έρωτα και μια συνεργασία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ανδρομάχη- Γιώργος Λιβάνης: Η φιλία που οδήγησε σε ένα θυελλώδη έρωτα και μια συνεργασία

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου και ο Γιώργος Λιβάνης είναι το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz και το νέο τους τραγούδι περιγράφει τον έρωτά τους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγους μήνες η Ανδρομάχη Δημητροπούλου και ο Γιώργος Λιβάνης οι οποίοι κυκλοφόρησαν πριν από μερικές ημέρες το νέο τους video clip το οποίπο γυρίστηκε στην Ρώμη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποκάλυψε πρόσφατα το ειδύλλιό του και επισφράγισε τη σχέση του με τον ωραιότερο τρόπο: μια κοινή συνέντευξη-φωτογράφιση. Οι δυο τους ήταν αρχικά στενοί φίλοι όμως η φιλία τους μετατράπηκε σε μια πολύ υγιή και αληθινή σχέση.

Ανδρομάχη Δημητροπούλου και Γιώργος Λιβάνης φημολογείται ότι θα γίνουν γονείς

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας η νεαρή τραγουδίστρια φέρεται να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να υποδεχθεί τον καρπό του έρωτα με τον αγαπημένο της.

https://www.instagram.com/reel/C3VJm9st5uc/

To Queen.gr βρέθηκε πρόσφατα στη Ρώμη και εξασφάλισε αποκλειστική backstage φωτογραφία από τα γυρίσματα του videoclip για το τραγούδι «Η αγάπη αυτή».

livanis1.jpg

Όπως είδες παραπάνω Λιβάνης-Δημητροπούλου περπατούν σε κεντρικούς δρόμους της ιταλικής πρωτεύουσας μαζί με τους συνεργάτες τους.

https://www.instagram.com/reel/C3I1YVsouDp/

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη σχέση του πριν από λίγες ημέρες με μια κοινή φωτογράφηση ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το videoclip του ντουέτου τους, το οποίο περιγράφει τη σχέση τους.

H Rooney Mara είναι έγκυος και ο Joaquin Phoenix θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life η Ανδρομάχη διανύει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και προσπαθεί να προστατεύσει το γεγονός από τα media.

«Αυτό που έχουμε είναι πολύ αληθινό. Ο έρωτάς μας ήρθε από το πουθενά, γνωριζόμασταν από το 2018. Δεν μου περνούσε ποτέ από το μυαλό η σχέση. Καταλάβαινα ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να επικοινωνήσω, κάναμε παρέα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ζευγάρι. Η Ανδρομάχη είναι ένας άνθρωπος που σε εμπνέει να του ανοιχτείς. Της έλεγα ό,τι με προβλημάτιζε. Είναι πολύ καλός ακροατής. Εκείνη όμως δεν μου έλεγε και πολλά για τα προσωπικά της», είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιβάνης στο περιοδικό OK.

Και πρόσθεσε: «Η Ανδρομάχη είναι ένας άνθρωπος που σε εμπνέει να του ανοιχτείς. Της έλεγα ό,τι με προβλημάτιζε. Είναι πολύ καλός ακροατής. Εκείνη όμως δεν μου έλεγε και πολλά για τα προσωπικά της. Αρχίσαμε να φλερτάρουμε πέρσι την άνοιξη. Πολλές φορές σκεφτόμουν: «Τι βλακεία πας να κάνεις τώρα; Κι αν δεν προχωρήσει το ερωτικό κομμάτι; Θα χάσεις και μια φίλη που εκτιμάς». Την πρώτη φορά που ήταν να έρθει η Ανδρομάχη στο σπίτι, είχα πολύ άγχος. Όχι αν θα της αρέσω, αλλά αν θα λειτουργούσε όλο αυτό μεταξύ μας. Δεν ήθελα να τη χάσω από τη ζωή μου. Την περίμενα σπίτι και έκοβα συνέχεια βόλτες στο σαλόνι. Δεν μπορούσα να σταματήσω».

Στο video που ακολουθεί θα απολαύσεις τη μουσική σύμπραξη του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: giorgos_livanis