Η Natalie Portman χώρισε μετά από 11 χρόνια γάμου και οι φίλοι της ενώθηκαν για να την στηρίξουν

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Natalie Portman χώρισε μετά από 11 χρόνια γάμου και οι φίλοι της ενώθηκαν για να την στηρίξουν

Η Natalie Portman και ο Benjamin Millepied αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Η κρίση στη σχέση του ζευγαριού και η επόμενη ημέρα για την ηθοποιό.

Οριστικά χώρισαν η Natalie Portman και ο Benjamin Millepied μετά από έντεκα χρόνια κοινής πορείας. H είδηση διέρρευσε στα ξένα μέσα πριν από λίγα 24ωρα και έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου.

Οι φήμες για τη σοβαρή κρίση στον γάμο τους (αλλά και απιστία του Millepied) ξεκίνησαν εδώ και περίπου έναν χρόνο ωστόσο η ηθοποιός κρατούσε σιγή ιχθύος για την προσωπική της ζωή και φέρεται να πέρασε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα όσο πιο αθόρυβα γίνεται.

Η Natalie Portman και ο Benjamin Millepied χώρισαν και επίσημα

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου η ηθοποιός είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου πριν από περίπου οκτώ μήνες όταν ενημερώθηκε για την εξωσυζυγική σχέση του χορογράφου με την ακτιβίστρια και συγγραφέα Camille Étienne.

Τον Ιούνιο του 2023 πηγή είχε δηλώσει στο People ότι ο Millepied προσπαθεί να πείσει την Portman να τον συγχωρήσει και να κρατήσει την οικογένειά τους ενωμένη.

69th Golden Globe Awards - Arrivals
Benjamin Millepied, left, and Natalie Portman arrive at the 69th Annual Golden Globe Awards Sunday, Jan. 15, 2012, in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello)

Αυτή είναι η Camille Étienne, η υποτιθέμενη ερωμένη του συζύγου της Natalie Portman

Το διαζύγιο ήταν μονόδρομος για την Portman και έτσι το ζευγάρι πρέπει να βρει τρόπο επικοινωνίας για χάρη των δύο τους παιδιών (του 12χρονου Aleph και της 7χρονης Amalia).

Η Natalie Portman περνά δύσκολα μετά τον χωρισμό

H πρωταγωνίστρια της μεγάλης οθόνης διανύει μια αρκετά δύσκολη περίοδο της ζωής της και καλείται να προχωρήσει παρακάτω, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ευτυχία των παιδιών της. Στήριγμα της Portman σε αυτή τη φάση είναι οι φίλοι της οι οποίοι ενώθηκαν σαν γροθιά για να τη βοηθήσουν να γυρίσει σελίδα.

«Αρχικά ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη, αλλά οι φίλοι της επιστρατεύτηκαν και τη βοήθησαν να περάσει τα δύσκολα», δήλωσε στενός φίλος του ζευγαριού στο People.

Και πρόσθεσε: «Η Νatalie βγαίνει από μια πολύ επίπονη χρονιά. Είναι πλέον, στην άλλη πλευρά και βρίσκει χαρά δίπλα στην οικογένεια, τους φίλους και τη δουλειά της. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά της ήταν να εξασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση στα παιδιά της. Και οι δύο τα αγαπούν πραγματικά και είναι το ίδιο επικεντρωμένοι στο να είναι οι καλύτεροι γονείς που μπορούν να είναι. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό».

Πηγή κεντρικής: apimages.com