Τα δάκρυα της Δέσποινας Βανδή και οι στιγμές αγωνίας για τον Βασίλη Μπισμπίκη στο θεραπευτήριο

Τα δάκρυα της Δέσποινας Βανδή και οι στιγμές αγωνίας για τον Βασίλη Μπισμπίκη στο θεραπευτήριο

Το άγνωστο παρασκήνιο και οι στιγμές αγωνίας της Δέσποινας Βανδή όσο ο αγαπημένος της έδινε τη δική του μάχη στο χειρουργείο.

Μετά από μια εβδομάδα αγωνίας και δύο χειρουργεία, ο Βασίλης Μπισμπίκης πήρε εξιτήριο.

Στο σπίτι του επέστρεψε ο ηθοποιός

Ο Βασίλης Μπισμπίκης πήρε εξιτήριο νωρίς το πρωί του Σαββάτου, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την καρδιά του, έχοντας πλέον ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Η Δέσποινα Βανδή δεν θέλει να παντρευτεί τον Βασίλη Μπισμπίκη και εξήγησε το γιατί στην Καινούργιου

Το άγνωστο παρασκήνιο που περιέγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια του Happy Day, οι φωτογραφίες του ηθοποιού στο θεραπευτήριο και οι δύσκολες ώρες αγωνίας της Βανδή είχαν φτάσει στο γραφείο της εκπομπής αλλά δεν θα δημοσιεύονταν ποτέ:

«Επειδή τώρα πια βγήκαν όλες οι πληροφορίες, μπορώ να σας πω ότι την Παρασκευή που σας αποκάλυψα ένα παρασκήνιο όταν κυκλοφόρησε το πρωτοσέλιδο της Espresso, ότι εμείς είχαμε το ρεπορτάζ από το πρώτο βράδυ.

Εκείνο το πρώτο βράδυ που ο Βασίλης Μπισμπίκης ένιωσε την ενόχληση και πήγε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, εμάς έτυχε και ήταν και ένας δικός μας άνθρωπος και τράβηξε μάλιστα και κάποιες φωτογραφίες που δεν θα παίζαμε ποτέ φυσικά γιατί είναι προσωπικά δεδομένα.

Σε αυτές τις φωτογραφίες, η Δέσποινα Βανδή φαινόταν φανερά αγχωμένη και συγκινημένη, εκεί στις καρέκλες που έχουν πάρει τον άνθρωπό της και εκείνη περιμένει. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ήταν καθ΄ όλη τη διάρκεια δίπλα του και εκείνος αρχικά πήγε να υποβαθμίσει αυτό που συνέβη, εκείνη επέμενε να πάνε να το δούνε και τελικά πήγαν όλα καλά.

Και τώρα θα σας αποκαλύψω ένα άλλο παρασκήνιο από το J2US. Είναι έτοιμη, βαμμένη η Δέσποινα για να ξεκινήσει το σόου. Και κάνει εκείνη την ώρα την ανάρτηση ο Βασίλης Μπισμπίκης, θέλοντας να δείξει την αγάπη του και την ευγνωμοσύνη του.

Και πατάει κάτι κλάματα η Δέσποινα από την ανάρτηση, ήταν συναισθηματικά φορτισμένη με όλο αυτό που πέρασε. Σκεφτείτε ότι έγινε χάλια από το μέικ απ, ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη».

Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου για τον Μπισμπίκη

«Να ' ναι καλά ο άνθρωπος. Εγώ επικοινώνησα με τη Δέσποινα. Μου απάντησε αμέσως, μου είπε "είναι πολύ καλά, ευχαριστώ για τις ευχές". Μιλάμε για έναν νέο άνθρωπο. Και τον στήριξε η Δέσποινα! Πολύ καλό παιδί ο Βασίλης, πολύ καλός!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Δέσποινα Βανδή, το 2022, είχε άλλωστε μιλήσει για τον Βασίλη Μπισμπίκη στην Κατερίνα Καινούργιου τονίζοντας:

«O έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι μου τον έφερε ο Θεός. Αισθάνομαι ότι ήρθε ένας άνθρωπος που ήρθε με έπιασε από το χέρι και μου είπε τώρα θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί», είπε η Δέσποινα τότε και συμπλήρωσε.

«Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Δεν το έψαξα, προέκυψε ξαφνικά. O έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι ένα στάδιο στο οποίο κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι για κάτι. Έχεις μια άλλη ωριμότητα. Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, νιώθω πως μου τον έφερε ο θεός, με έπιασε από το χέρι και είπε πως θα πάμε βόλτα στη ζωή. Έτρεχα πολύ, νοιαζόμουν για τα παιδιά μου και είχα ξεχάσει να ζω για μένα.

Ο Βασίλης μπήκε σιγά σιγά αλλά με σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου. Έτσι έφυγαν οι άμυνες και είπα πως αυτό θέλω να το ζήσω.

Ερωτεύτηκα την αλήθεια του, την αγάπη, τη δύναμη ψυχής του, τα βλέπει όλα καλοπροέραιτα, έχει ευγένεια, κούμπωσαν οι ψυχές. Είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί, που γεμίζει με χαρά την κάθε μου μέρα. Είναι όπως θα έπρεπε να είναι ο σύντροφος στο πλευρό κάθε γυναίκας.

Είχαμε πράγματα να επεξεργαστούμε αλλά όχι κάτι να το κρύψουμε.Ο γάμος δεν έχει καμία σημασία πια, έχουμε κάνει τις διαδρομές μας αλλά έχουμε κάνει τα παιδιά μας.

Μπορεί να ζούσα την αγωνία αυτή αν ήμουν μικρότερη, πια δεν έχει καμία αξία. Ο γάμος είναι μια σύμφβαση ή μια συμφωνία. Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία την προεξοφλεί ο σεβασμός και η επικοινωνία με τον άλλο άνθρωπο. Οι ερωτικές σχέσεις τελειώνουν αλλά πρέπει να σεβόμαστε.

Οι άνθρωποι αλλάζουν αλλά τη μεγαλύτερη σημασία την έχει ο σεβασμός. Πρέπει να ξεκινάμε από τον σεβασμό για εμάς τους ίδιους», είπε η Δέσποινα!