«Και άπιστος και προδότης»: Στη Μάγισσα το κοινό θύμωσε με το θράσος του Τζανή

Κατερίνα Μπούσιου
«Και άπιστος και προδότης»: Στη Μάγισσα το κοινό θύμωσε με το θράσος του Τζανή

Η σειρά αλλάζει μετά το χθεσινό επεισόδιο. Η Μάγισσα τελειώνει τον πρώτο κύκλο της εξηγώντας μας τι έγινε στο παρελθόν. 

Η Έλλη Τρίγγου στα πρόσφατα επεισόδια της Μάγισσας δεν είχε αρκετή δράση, αλλά περισσότερο σκέψη, προσπαθώντας να συνθέσει τα κομμάτια του παζλ της ζωής της και το παρελθόν της μητέρας της. Η δράση ξεκίνησε μόλις χθες, όταν ο κρυμμένος Τζανής αποφάσισε να αντιμετωπίσει τους φόβους του, δηλαδή τον Μάρκο. Από εδώ και πέρα θα μάθουμε όλα τα μυστικά του παρελθόντος. Το κοινό στο Twitter/X καταδίκασε τον Τζανή, πριν τον δει να στέφεται τελικά νικητής.

https://www.instagram.com/p/C2fneY5ulcQ/

Η μία αναστάτωση μετά την άλλη

Οι πιστοί φανς της Μάγισσας, έχουν καταλάβει εδώ και καιρό, πως θα πρέπει εφεξής να προσέχουν περισσότερο τις λεπτομέρειες των επεισοδίων για να κατανοήσουν καλύτερα το φινάλε. Προς το παρόν ας εστιάσουμε στον πόλεμο που μόλις ξεκίνησε σε τρία επίπεδα. Πριν φτάσουμε στη φονική νύχτα που θα κρίνει τα πάντα.

Η φονική νύχτα της Μάγισσας με τη δολοπλοκία που στήνει η Δαμιανή, το υπνωτικό και η προδοσία

Το πρώτο και δεύτερο επίπεδο είναι ο Μάρκος και ο Τζανής. Ο πρώτος με τη βοήθεια του Μισέλ τον ανακάλυψε στην κρυψώνα του στους Γερακάρηδες και πλέον είναι και οι δύο αντιμέτωποι με τη μοίρα τους. Με το κάρμα τους.

Ο Τζανής για μία ακόμη φορά επέδειξε το γνωστό του θράσος. Όχι μόνο δεν κρύφτηκε, αλλά εμφανίστηκε μπροστά του. Θα κάνει και άλλο λάθος που είναι και το μεγαλύτερο. Θα του πει ευθαρσώς ότι το παιδί που δολοφονήθηκε ήταν δικός του γιος. Το κοινό ήδη «δίκασε» για δεύτερη φορά τον Τζανή και υπερασπίστηκε τον Μάρκο.

Ο οποίος Μάρκος δεν του φτάνουν όλα όσα πέρασε με τη Θεοφανώ, θα τα βάλει τώρα και με τον αγαπημένο εθνικό θείο, τον Νίκο Ψαρρά. Ο οποίος και θα του μαρτυρήσει ότι γνώριζε τόσο εκείνος, όσο και ο Αντρέι πως το παιδί είναι του Τζανή και της Μεταξίας. Η ρήξη είναι αμετάκλητη μεταξύ τους. Το τραγικό είναι πως αναγκαστικά ο Κανέλλος, τη νύχτα που όλα θα αρχίσουν θα βρεθεί εγκλωβισμένος στον πύργο των Λασκαραίων. Για να δεχθεί μόνος την επίθεση από τους Γερακάρηδες. Ο Μάρκος δεν τον θέλει μαζί του και φεύγει μαζί με τον πατέρα του για μία μυστική συνάντηση με τους Γερακάρηδες που έχει κανονίσει ο παππάς.

Βρίσκεται στην ουσία «φυλακισμένος» λόγω του σατανικού σχεδίου του Τζανή και της Δαμιανής.

Από την άλλη πλευρά, η Κατερίνα Λέχου θα τους έχει υπνωτίσει όλους με το φάρμακο που ρίχνει στο κρασί τους και οι πύλες θα ανοίξουν για να μπουν οι Γερακάρηδες και ο Τζανής ανενόχλητοι στον πύργο.

https://www.instagram.com/p/C345OLzoNUi/

Και αυτός όπως και ο Μάρκος είναι θύμα των καταστάσεων. Ακόμη πιστεύει τη Δαμιανή πως δεν γνώριζε που βρίσκεται ο γιος της. Ακόμη δεν έχει υποψιαστεί πως εκείνη κινεί τα νήματα και εκείνη θα τους προδόσει όλους.

Είπαμε για τα δύο επίπεδα του πολέμου και περιμένουμε το τρίτο, τον Αντρέι, ο οποίος αγνοεί τα όσα συμβαίνουν και θα συμβούν, μαζεύοντας με τη βοήθεια των καπεταναίων βοήθεια και στρατό για να τους αντιμετωπίσει όλους.

Σχεδόν ταυτόχρονα θα μάθει και για το παρελθόν του πατέρα του. Παράλληλα με τη Θεοφανώ θα λύσουν επιτέλους τους γρίφους των γονιών τους. Και οι δύο θυσιάστηκαν από εκείνους που αγαπούσαν πιο πολύ. Δες και το τρέιλερ που δείχνει τις σημαντικές εξελίξεις.